KÇ 22.BÖLÜM

4.1K 242 313
                                    

Multi: Alev korkmaz❤

Asrın abimin gelmesini beklerken ares abimle yemek yapmak için mutfağa girmiştik. Ares abim askıda ki önlüğünü takarken benim de önlüğümü giydirip bağladığın da gülmüştüm. Abim tencereleri filan indirirken ona yardım etmek için hamlede bulunmuştum fakat ares abim birden beni kucağına almıştı. Boş bulunduğum için çıplık attığım da gülüp burnumu ısırımıştı.

Beni tezgahın üstüne oturmam için bıraktığın da gözlerimi devirmiştim. Gözlerimi deviridiğimi görmesiyle kısık gözlerle bana bakmıştı abim,"Devirme o gözlerini yoksa öperim." gülüp kollarımı göğsüm de birleştirdim."Abi bebek miyim ben?" diyip olduğum pozisyonu işaret ettiğim de abim önünde doğradığı sebzelerden kafasını kaldırıp salamıştı."Evet sen benim bebeğimsin. " dediğin de daha verecek cevabım olmadığı için sessizce abimi izlemeye başlamıştım.

Kısa sürede 3 çeşit yemek yapan abime hayranlıkla bakarken mutfağa yeni duş aldığı ıslak saçlarıdan belli ateş girmişti. Abimin arkasının dönük olmasını fırsat bilerek masanın üstünd ki yemeklere elini attmış ve aldığı lokmayı ağzını kocaman açarak içine tıkmıştı. Abim arkasını döndüğün de ateşi görmesiyle kafasına vururken aynı zaman da onu masanın önünden uzaklaştırmaya çalışıyordu. Ateş abimin vurduğu darbelere aldırış etmeden kendini boşererek ekmeği yeniden ağzına soktuğun da ares abim bu kez onu mutfağın sınırları dışına almıştı.

Ağzının dolu olmasını umursamadan bağıran ateş,"Asrın kazanır, ares pişirir ve ateş yer." demişti. Ares abim koşarak peşin verdiğin de kahkaha atarak yere inmiştim. Ares abim ile ateşin arasında kedi ile köpek ilişkisi vardı adeta. Ares abim birşey olsa da ateşin ağzına sıçsam diyordu adeta ama ateşte pek masum değildi.

Ares abimin hazırladığı yemekleri salonda ki masaya dizerken kapı çalmıştı. Koşarak kapıya ilerlediğim de beni duymadıklarını bildiğim halde bağırdım,"Ben açarım." diyip kapıyı açmıştım. Karşımda ki takım elbiseli asrın abimi gördüğüm de gülümsemiştim. Abim de sert yüzünü yumuşattıp eğilerek anlımı öpmüştü. Abime hoşgeldin diyip öptükten sonra onu arkamda bırakıp yemek masasına oturmuştum. Asrın abim en başa otururken asrın abim yanına ateşte beni yanıma oturmuştu. Asrın abimin,
"Afiyet olsun," diyip el işareti yapması ile hepimiz yemeklere saldırmıştık. Özellikle ben ve ateş. İkiz iç güdüleri gereği olsa gerek.

Kaşığa doldurup içtiğim çorbayı yuttup asrın ve ares abime döndüm. "Abi ben yarın okula gitmek istiyorum." dediğim de asrın abim usulca bana dönerken gülümsemeye çalıştım."abi öyle bakmasana. İyleştim ben hem ilaçlarımı almaya devam ediyorum zaten. Evde tek kalıp delireyim mi abi? " dediğim de ares abim asrın abime, asrın abim de ona bakarken dudağımı büzüp kafamı saladım. Ayağımla ateşe vurduğum da elinde ki kaşık kasenin içine düşmüştü. Ne olduğunu anlamasa da kafasını saladığın da güldüm. Ares abim, "Zaten yarın biz de okul da olacağız abi. Aklımız evde kalacağına alev de gelsin gözümüzün dibin de olsun." dediğin de asrın abim de kafasını salaması ile sevinçle yemek yemeye devam etmiştim.

Bu sevinçimin nedeni tabiki de okulda ki o iğrenç suratları göreceğimden kaynaklı değildi. Meteye ne kadar yakın olursam o kadar korku verirdim.

Doyduğuma kaanat getirdikten sonra abimlere afiyet olsun dedikten sonra odama çıkmak için merdivenleri tırmandım. Odamın kapısını açıp içeriye girdiğim an balkonun kapısı şidettli şekilde kapatılmıştı. Arka taraftan gördüğüm karartı ile şaşkınlığı üzerimden attıp hızlıca balkonun kapısına koşmuştum. Siyah giyinimli ve yapılı olduğu her halinden belli olan kişi balkondan atlamıştı. Kapıyı açıp balkona çıktığım da çoktan kaçarak uzaklamıştı. Üzerimde ki şaşkınlığı atamadan yatağın üstünde ki zarf gözüme çarpmıştı. Balkondn çıkıp kapıyı kilitledikten sonra hızlıca yatağın üzerinde ki zarfı parçalayarak açtım. İçinden çıkan cd ile kaşlarım otomatikmen çatılmıştı.

Kızıl ve Çetesi Where stories live. Discover now