2

4.8K 104 7
                                    


"Sigara içiyor musun?"

"Evet, içiyorum."

"Ah güzel." Sigaramı çantamdan çıkartıp hâlâ elimde tutuyor olduğum çantayı köşeye fırlattım. Çakmak paketin içerisinde diğer sigaralarımı ezmişti. Ben çakmağı yakmaya çalışırken karşımdaki kadın bana çakmak uzatmıştı.

Ona doğru baktığımda sigarasının güçsüz ışığını gördüm. Çakmayı beceremeyen çakmağımı çantama koyup onun çakmağıyla sigaramı yaktım.

Bedenimi onun yanına yatağa bıraktığımda sırtını bana döndü. Cam kenarında küllük olması gerekiyordu...

Ayağa kalkıp küllüğü aldım sigaramın külünü döküp ona uzattım. Yatağa yine yatmıştım. Bir nefes daha çekip söndürmesi için ona uzattım.

"Şunu atar mısın?"

Sigaramı alıp söndürdü. Hâlâ sırtı bana dönüktü ben ise gelişi güzel uzanmıştım yatağa. Hafif aralık perdeden çok ışık sızmıyordu. Elimi sırtına dokundurduğumda bir tepki vermedi.

Bundan cesaretle minik dokunuşlar yapmaya başlamıştım. Şikâyet eder bir yanı yoktu sanki?

Bir süre sırtına dokunduktan sonra kalkıp dizlerimin üzerinde durdum. Omuzlarını ovmaya başladığımda kafasını hafifçe sola yatırdı.

Bense dudaklarımı boynuna bastırdım. Minik öpücükler bırakırken ellerimi belinden dolandırıp karnını okşayarak göğüslerine kadar çıkartmıştım. Göğüslerini kavradığımda memnun bir mırıldanma bıraktı.

"Bir kadına nasıl yaklaşacağını biliyorsun." Dedi kulak mememi öpmeden hemen önce. Dudaklarını kulağımın altında gezdirirken eli saçlarıma dalmıştı.

"Eh, öyle diyorsan." Elimi tişörtünün içine sokup yeniden göğüslerine çıkarttığımda sütyeninin dantel dokusunu hissetmiştim.

Fazlaca etkileyici.

"Hiç ışık istemiyorum." Dedi ayağa kalkarken. Hafif aralık koyu renkli perdeyi iyice kapattı. Şimdi neredeyse hiç göremiyordum onu.

"Soyunuyorum." Dedi. Ayağa kalktım.

"Bana bırak." Yanına yaklaşıp üzerindeki tişörtü uçlarından kavradım. Kafasından çıkartıp dar pantolonunun düğmesini açtım.  Dizlerimin üzerine çökerek pantolonunu indirdim. Topuklularına takıldığında elini omuzuma koyarak topuklularını çıkarttı. Elim çorabının filelerine kaydığında elimden tutarak beni kaldırdı. Ceketimi çıkarttığında peşinden tişörtümü çıkarttım. Sütyenim olmadığını sütyenimi açmak için sırtıma dokunduğunda fark etmişti. Pantolonumu çıkartıp bedenimi onun bedenine değdirdim.

"Biseksüel olduğunu tahmin ediyorum."

"Galiba." Dedi kıkırdayarak. "Ya sen?"

"Nefes alması ve insan olması yeter." Güldü. Dudaklarımı kavramadan hemen önce. "Güzel." Dedi ve beni yatağa doğru itti. Kendimi salıp onun itmesinin şiddetiyle yatağa düştüm. Çift kişilik yatağın ortasına yerleştiğimde dizleri üzerinde emekleyerek bir kedi gibi yaklaştı.

Tam kasıklarıma oturduğunda elimi başımın altına koyarak onu bekledim. Üzerime doğru eğilip göğüsümün üzerine bir öpücük bıraktı. Dudaklarımı öpmek için kafasını kaldırdı. Alt dudağımı kavradığında kontrolümüzü büyük bir zevkle ona bırakmıştım bile.

"Umarım ben üstte olurum kompleksin falan yoktur."

"Kesinlikle hayır istediğini yapabilirsin." Dudakları sol göğsümü kavradığında keyiflenmiştim.

"Rastgele bir yabancıyla neden sevişesin ki?"

"Ben bu partinin sahibiyim." Dedim gözlerimi açmadan. "Buraya gelmek için 500$ ödeyen sensin."

"Haklısın. Para ödeyen benim. Bu seni benim fahişem mi yapıyor?"

"Eğer başka biri gelseydi karşına. İkiniz de birbirinizin fahişesi olacaktınız. Sen şimdilik sadece patronun bu gecesisin."

İç çamaşırımı çıkarttığında gözlerimi açıp onu izlemek için aşağıya doğru baktım.

"Sorun yoktur umarım." Parmaklarını dudaklarıma yaklaştırdığında emerek ıslattım.

"Yok." Diye kestirip attım. Biraz yavaş hareket ediyordu sanki?

Parmaklarını biraz da kendisi ıslatarak içime soktu. Dilini kadınlığıma değdirdiğinde kombosuyla beni memnun etmişti.

"Sandığından uzun sürecek yorulmamak için dilini sonlara sakla." Dedim gülerek.

"Ah, göreceğiz."

#KalbiDengem
Ah evet evet biraz açık seçik olacak.

Ayın Çıplak Günü (GxG)Where stories live. Discover now