9

2.5K 93 16
                                    

"Megan?" Bayan Kamen kafasını kaldırıp bana baktı ama ben bana kısa bir bakış attığı an kafamı yere eğdim. Yani bi insana hem size bakması için seslenip hem de gözlerinizi ondan kaçırmamalısınız. Sinirli gibi duruyordu fakat dakikalardır masamda oturuyordu ve ben ise nedensizce ayakta dikiliyordum... Ah hadi ama...

"Niye burada duruyorum acaba? Ya da sen neden benim masamdasın? Bunlardan en azından birinin cevabını alabilir miyim?"

"Alamazsınız." Net bir şekilde beni reddetmişti. Masaya kalçalarımı dayayarak oturup bana bakmasını bekledim. Kafasını bilgisayarımdan kaldırdı.

"Ee, ne yapacağız?" Ellerini ovuşturarak sütyeninin kopçasını açtı.

"Bi otelde parti veren ve iki gün seks yaptıran sensin sen söyle."

"Aslında iki gün seks değil olay."

"Ne peki? Bana gayet iki gün seks gibi geldi."

"Şöyle ki, buraya gelen kişiler genellikle yoğun çalışma temposuna sahip seksüel zevkleri, yıkılmış tabuları ve paraları olan insanlar... Kendilerine bir hafta sonu ayırmak istiyorlar, ailelerine ‘Hey bu hafta sonu iş toplantısı için Kanada'ya gideceğim’ diyorlar. Ve tıpış tıpış bana geliyorlar." Güzel ela rengi gözlerini gözlerime sabitlemiş ve gülümsemişti. Ofis sandalyemde iyice geriye yaslandı.

"Ah ben de o yoğun çalışan, tabusuz zenginlerden miyim?" Dedi Megan sütyenini omuzlarından düşürmüştü.

"Evet, onlardansın. Söylesene ailene ne dedin?" Çıplak omuzunu izlemeye devam ediyordum. Aynı zamanda vereceği cevabı merakla bekliyordum. Onun medeni durumundan haberdar değildim.

"Oğluma bir sempozyuma katılacağımı ve babasıyla bir hafta sonu geçirmesi gerektiğini söyledim. Tıpış tıpış sana geldim." Evli miydi gerçekten? Yoksa boşanmış bir kadın mıydı? Kafamdaki sorular elbet cevap bulacaktı. Onun kucağına doğru yaklaşırken gülümsedi. Ellerimi omuzlarına yerleştirdim.

"Demek bir oğlun var?" Dedim kulağına doğru eğilerek. "Kaç yaşında."

"Sekiz, sadece sekiz."

"Ah küçükmüş. Bir kaç sene sonra bir yerlerden içki ve sigaralık bulup sen bana geldiğinde evde mastürbasyon yapacak." Kıkırdadım. Kaşlarını çatmıştı.

"Bir kaç sene boyunca niçin sana geleyim ki?" Kaşlarımı kaldırarak ona baktım. Yüzünde ciddi bir ifade vardı.

"Cidden, Megan... Benim tadımı bir kere aldın. Ve iddia ediyorum. Beni yeniden isteyeceksin. Patronun olgun sürtüğü olmanı tercih ederdim. Ama sen patronu kendi sürtüğün yapmayı tercih ettin ve ben buna seve seve onay veriyorum." Yüzündeki ciddi ifade değişik bir hâl almıştı. Gözlerini gerçekten çok yavaş bir şekilde vücudumda gezdirmişti. Beni nasıl becereceğini düşündüğü üzerine tüm benliğimle iddiaya girebilirdim.

"Sen, tuhaf derecede seksisin. Korkutucu derecede seksisin." Dedi hâlâ bana göz gezdirmeye devam ederken. Saçlarımı geriye doğru attım.

"Sadece yirmisinde bir çıtırım ve sizin adınızı inlemeye bayılıyorum Bayan Kamen." Elini belime atıp beni dikleştirdi. Hemen ardından sağ kalçama o kadar sert bir tokat yapıştırmıştı ki bir anda yerimden zıpladım.  Elini yukarıya uzatarak boynumu kavradı ve beni üzerine doğru eğdirdi. Dilini dudaklarıma sürterek güldü.

"Beni gençleştiriyorsun. Veronica." Dudaklarıma yapıştığında sert tavırlarına güçlükle karşılık verdim. Kıkırdadım ve elimi saçlarına daldırdım.

Hey, aaaah bir dakika, ben ona henüz ismimi söylememiştim ki?!

#KalbiDengem
Tamam anlaşalım çerezlik hazır bölümler serice gelsin ama siz de ne yapın biliyor musunuz? Yorum.

Ayın Çıplak Günü (GxG)Where stories live. Discover now