Κεφάλαιο 3

4.6K 142 11
                                    

Δύο χρόνια μετά από αυτό 

Harry's POV

Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί για πάνω από ένα χρόνο τώρα. Η Τέσσα γνώριζε τις πιθανότητες. Ήξερα πως οι συνθήκες βρίσκονταν εναντίον μας, όπως βρίσκονταν πάντα, αλλά ελπίζαμε ακόμη. Ελπίζαμε σε κάθε ραντεβού με τον γυναικολόγο και ελπίζαμε σε κάθε ημερομηνία ωορρηξίας. Πηδιόμασταν και πηδιόμασταν και κάναμε έρωτα σε κάθε ευκαιρία που μας δινόταν. Δοκίμαζε τις πιο γελοίες ιστορίες για παντρεμένα ζευγάρια, και έπινα ένα γλυκόπικρο, τραγανιστό μείγμα που η Τέσσα ορκιζόταν πως είχε δουλέψει για τον σύζυγο μιας φίλης της.

Ο Λίαμ και η γυναίκα του περίμεναν έναν κοριτσάκι σε τρεις μήνες, και εμείς θα ήμασταν οι νονοί της μικρής Αντελάιν Ρόουζ. Σκούπισα τα δάκρυα της Τέσσα από τα μαγουλά της καθώς βοηθούσε στην προετοιμασία της βάπτισης για το μωρό του καλύτερού της φίλου και παρίστανα πως δεν ήμουν στεναχωρημένος για εμάς καθώς βοηθούσαμε στο βάψιμο του δωματίου της Άντι.

Ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό. Μόλις είχα σταματήσει να μιλάω στο τηλέφωνο με τον Κρίστιαν. Κανονίζαμε μια εκδρομή ώστε να έρθει ο Σμιθ να μας επισκεφτεί για μερικές βδομάδες το καλοκαίρι. Έκανε πως τηλεφώνησε για αυτό, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούσε να μου προωθήσει μια ιδέα. Ήθελα να εκδώσω άλλο ένα βιβλίο με την εταιρία Vance, μια ιδέα που μου άρεσε αλλά παρίστανα το αντίθετο. Ήθελα απλά να τον τσιτώσω και παρίστανα πως περίμενα μια καλύτερη ευκαιρία.

Η Τέσσα μπήκε φουριόζα από την πόρτα, φορώντας ακόμη τη φόρμα της. Τα μαγουλά της ήταν κόκκινα από τον κρύο αέρα του Μάρτη, και τα μαλλιά της ανάστατα από τον άνεμο. Επέστρεφε από τη συνηθισμένη της βόλτα κάτω στο σπίτι του Λίαμ, αλλά έμοιαζε βιαστική –ακόμη και πανικοβλημένη- κάνοντας το στήθος μου να σφιχτεί.

«Χάρρυ!» Φώναξε καθώς διέσχισε το σαλόνι και μπήκε στην κουζίνα. Τα μάτια της ήταν κόκκινα και η καρδιά μου έπεσε στο πάτωμα.

Σηκώθηκα, και αυτή σήκωσε το ένα της χέρι, κάνοντας μου νόημα να περιμένω για μια στιγμή.

«Κοίτα.» είπε, ψάχνοντας στην τσέπη του μπουφάν της. Περίμενα σιωπηλά και υπομονετικά να ανοίξει το χέρι της.

Μια μικρή ράβδος ήταν εκεί. Είχα δει τόσα πολλά αρνητικά τεστ τον τελευταίο χρόνο για να με κάνει αυτό να ελπίζω, αλλά από τον τρόπο που το χέρι της έτρεμε και η φωνή της έσπασε όταν προσπάθησε να μιλήσει, κατάλαβα αμέσως.

After Ever Happy - Greek TranslationWhere stories live. Discover now