Πάρτυ

860 76 12
                                    

"Έλα ρε Έμα! Πιες άλλη μια βότκα. Χαλάρωσε."

Η Εμ χαχάνισε με την απάντηση της φίλης της. Η Γκουέν σίγουρα είχε μεθύσει. Εκείνη αντίθετα δεν είχε πιει τόσο πολύ, αλλά αν προσθέσεις τα σφηνάκια που είχε κατεβάσει, μια βότκα ακόμα και θα ήταν τύφλα.

"Πάω λίγο στο μπάνιο."

Η Γκουέν της έγνεψε και έσκυψε για να φιλήσει τον Πίτερ. Απομακρύνθηκε από τα πλαστικά ποτηράκια που βρίσκονταν παντού και προχώρησε στο χολ. Έβγαλε ένα βιαστικό ήχο σαν λόξυγκα και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Κλείδωσε την πόρτα της και προχώρησε προς το νιπτήρα, όταν ένιωσε το στομάχι της να ανακατεύεται. Έπρεπε να είχε φάει κάτι πριν πιει τόσο πολύ. Έσκυψε πάνω από τη λεκάνη και άρχισε να ξερνάει. Ένιωσε αναγούλα και όταν έσκυψε ξανά, ένιωσε δυό χέρια να ακουμπούν απαλά τα μαλλιά της στο πλάι.

"Ποιός...;"

Ανοιγόκλεισε τα μάτια της και ύστερα ένιωσε ένα κρύο στόμα να αγγίζει το μάγουλό της.

"Εγώ είμαι."

Γύρισε και κοίταξε το άγνωστο φαινομενικά άτομο που τη φίλησε. Αμέσως αναγνώρισε τον Μπεν και ξέσπασε σε λυγμούς.

"Μπεν..εσύ..τιι..;"

Εκείνος έγειρε την πλάτη του στην μπανιέρα και τύλιξε τα χέρια του γύρω της.

"Εμ ηρέμησε. Εγώ είμαι εδώ."

"Πώς..πώς βρέθηκες εδώ;"

"Ήμουν μεθυσμένος και ας πούμε, ότι έπεσα για να πάρω έναν υπνάκο μέσα στην μπανιέρα, αφού το υπνοδωμάτιο ήταν πιασμένο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ."

Τα δακρυσμένα μάτια της τον κοίταξαν κατάματα χωρίς να διστάζουν. Είχε περάσει μια εβδομάδα από το χωρισμό τους, όμως η Έμα ακόμη δεν μπορούσε να το αντέξει. Την κοιτούσε και εκείνος κατάματα και έσκυψε για να τη φιλήσει στο μέτωπο. Εκείνη ανατρίχιασε. Αυτός έτριψε το μπράτσο της με το χέρι του και έπιασε το μπουφάν του από τη μπανιέρα.

"Κρυώνεις;"

Το έριξε πάνω της και τη χάιδεψε. Όπως έκανε πάντα. Προστατευτικά. Ποτέ δεν την άγγιξε με λάθος τρόπο και ποτέ δε θα το έκανε.

"Μπεν..εγώ."

"Έμα σε παρακαλώ. Δε χρειάζεται να μιλήσεις. Εγώ..αύριο το απόγευμα φεύγω. Δε θα σε ξαναδώ. Μη μιλήσεις."

Εκείνη τον έσφιξε πάνω της και ακούμπησε τα πόδια της στα δικά του.

"Δε θέλω να φύγεις Μπεν. Μού έχεις λείψει τόσο πολύ, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν αντέχω άλλο. Ήρθα σε αυτό το πάρτυ, μόνο και μόνο για να μπορέσω να ξεχαστώ. Δεν μπορώ όμως. Είσαι παντού. Όταν προσπαθώ να προχωρήσω, είσαι πάντα εκεί για να με εμποδίσεις."

Ξανά από την αρχήWhere stories live. Discover now