21

166 14 0
                                    

Т/И изкрещя и всички чуха, добре, че само момчетата и момичетата бяха вътре, а всички други навън...
Всички се спогледаха и изтичаха в стаята на Т/И и видяха Кук да лежи на земята и да се превива от болки.

Т/И- Ако се доближиш още веднъж до мен ще те смажа!!
Кук- М-млъкни за м-момент, б-боли!
Т/И- Заслужи си го!
Изведнъж някой отиде и дръпна Т/И, защото кой знае, беше готова да убие Кук с поглед...
Изведоха я от стаята и после я въведоха в съседната стая и й дадоха вода...
Юнги я прегърна и й каза да се успокои, след това и даде вода и продължи да милва главата й. Дона и Гергана бяха в стаята, но не искаха да прекъсват хубавата гледка.
След малко Т/И прегърна Юнги, като уви ръце около врата му и прошепна "благодаря". После се изправи и остави шишето на шкафчето и обясни какво се е случило. Тя очакваше приятелките й да се ядосат и да отидат да видят сметката на Кук, но те просто започнаха да се смеят неудържимо. Юнги се засмя, но Т/И го погледна със своят убийствен поглед и веднага стана сериозен.

Г.Т. Джънгкук
Те ме гледаха как се превивам от болки, просто стояха там и ме гледаха. След около минута за щастие болката вече я нямаше и се изправих...Огледах лицата на всички в стаята. Къде е Юнги? Както и да е.
Погледнах надолу и обясних ситуацията, донякъде се чувствах виновен, но след като разказах всичко всички избухнаха в смях. Само Джин ме погледна с поглед "ще те убия при първа възможност"

Намджун- Ти си идиот. АХАХА.
Хоби- Ако я харесваш не е този начина да й го покажеш...Ахахахахх
Аз- Не я харе-
Джин- Млъкни. Писна ми от теб, от вас. ИЗЛИЗАЙТЕ МИ ОТ СТАЯТА И СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА ВЕЧЕРЯ!!!
Джимин- Добре, мамо.
Джин- Добре дете!

Извъртях очи и излязох от стаята, видях Т/И в съседната стая...с момичетата.

Г.Т. Т/И
Стоях и гледах в една точка...Как може да е толкова досаден, не разбирам колко невъзпитан човек трябва да е, за да ми каже тези неща.
Погледнах към Юнги...беше заспал, аз седна на земята и го помилвах, косата му беше пухкава и нежна, беше като малко котенце...толкова сладко.

Г.Т. Юнги
Бях заспал, но усетих нежно докосване по косата ми, помислих, че е някоя буболечка  и веднага отворих очи, но пред мен стоеше Т/И. Тя се стресна, когато я погледна, а после махна ръката си от косата ми.

Аз- Харесваш косата ми?
Т/И- Мхмм.
Аз- Толкова сладко.
Т/И- Защо да е сладко?
Аз- Досега никой не си е играл с косата ми, а и единственото, което чувах "той е с боядисана коса, прилича на някой гей".
Т/И- Харесва ми цвета, отива ти...
Аз- А аз харесвам т-
Изведнъж Техьонг влезе и каза, че отиваме на вечеря, ние станахме и си отидохме по стаите, за да се оправим, аз бях готов след кратко време. И отидох към ресторанта...

7 dorks who ruined my life Where stories live. Discover now