5.9.1943

564 19 0
                                    

Tom Raddle měl pravdu následující ráno Zuko Nott přemýšlel nad tou krásnou dívkou, kterou uviděl, nad tou dívkou, která měla tak nádherné oříškové oči. Chce ji rozhodně poznat, taky ale viděl svoji bývalou přítelkyni Walburgu, když se ji podíval do očí, tak tam viděl obrovskou nenávist a vlastně se jí ani nediví.

On by měl stejnou nenávist v očích, kdyby mu udělala to co on udělal jí.

,,Zuko Nott, takže Buclatá dáma nelhala, když řekla, že si se vrátil do Bradavic. Mám jedinou otázku, proč jsi se vrátil do Bradavic?'' řekla najednou Grisha, která šla zrovna za svým přítelem, ale cestou potkala ho.

Zuko se na ni ušklíbl ,,otec mě donutil, protože podle něho si potřebuji dodělat OVCE, ale já osobně si myslím, že to nepotřebuji,'' zasmál se ,,pořád jsi s Lazarusem?'' zeptal se zvědavě.

,,Ano s Lazarusem pořád jsem, vlastně teď jdu dokonce za ním, byla jsem pouze zvědavá co tě donutilo se vrátit do Bradavic, do školy kterou jsi začal tak hluboce nesnášet'' zasmála se Grisha.

Ano nikdy z ostatních nevěděli, jaký je Zuko Nott bastard a hajzl a co provedl jeho bývalé přítelkyni.

,,V tom případě tě nebudu dál zdržovat, běž hezky za ním'' řekl Zuko a Grisha vážně odešla.

***

Hermiona zrovna mířila za Brumbálem, protože si s ním chtěla promluvit, jestli už má Raddle v sobě nějakou temnotu. Ale najednou si všimla blonďatého chlapce, který k ni ladně mířil a na tváři měl velký úsměv.

,,Ahoj,'' pozdravil ji s úsměvem ,,ty jdeš za Brumbálem? Jinak moje jméno je Zuko Nott'' dodal.

Hermiona se na něho taky usmála, protože ten úsměv byl nakažlivý ,,moje jméno je Hermiona Grangerová a ne nejde za Brumbálem, jenom se tak procházím'' zalhala trošku.

Zuko si najednou odkašlal ,,moc rád tě poznávám, Hermiono'' řekl upřímně a vykouzlil na tváři ten nejhezčí úsměv.

Hermiona musela uznat, že Zuko Nott je vážně krásný a nedivila by se, ani kdyby po něm tajně toužily všechny dívky v Bradavicích, najednou se ji však vybavil Tom Raddle, o tom je určitě nejkrásnější kluk v Bradavicích a po něm určitě touží taky tajně všechny dívky v Bradavicích, jen některé o tom ještě neví.

Zuko je nejkrásnější kluk v Bradavicích hned po Tomovi.

,,Proč jsi se vůbec nechtěl vrátit do Bradavic, Zuko? Vím, že mi do toho nic není, ale upřímně mě to zajímá'' zeptala se zvědavě Hermiona.

Zuko se najednou podíval do země ,,nechtěl jsem se sem vrátit, ale otec mě donutil, ale víc o tom mluvit zatím nechci, promiň'' řekl.

Hermiona se na něho starostlivě podívala ,,kdyby sis kdykoliv potřeboval promluvit, tak u mě máš dveře otevřené, ano?'' řekla vážně.

,,Moc děkuji, Herm''

***

Po vyučování byli téměř všichni studenti nadšení, že dneska už škola skončila a zítra už jenom pátek a bude víkend. Avšak Shannon a Rose se rozhodly, že si půjdou zalétat ,,Hermiono, půjdeš s námi?'' zeptala se jí Shannon.

Hermiona se na ně váhavě podívala ,,já a létaní nejsme dobří kamarádi''odpověděla upřímně.

Najednou však z jedné strany stála Rose a z druhé strany Shannon ,,nic se ti nestane, slibujeme''řekla Rose s velkým úsměvem.

,,Tak tedy dobře, ale jestli se cokoliv stane, tak mě máte na svědomí, jasné?'' řekla vážně a podívala se na obě svoje kamarádky Hermiona.

,,Dobře'' řekla Shannon a Rose společně a chytily Hermionu za paže a vedly ji k hřišti kde nasednou na svoje košťata, pro které si musí ještě jít, protože Hermiona ho u sebe nemá.

***

Vzpomínka:

Hermiona tiše přemýšlela jaké by to bylo, kdyby nikdy žádná válka nebyla, kdyby Harryho rodiče nezemřeli a on se nestal vyvolením. Tolik by jejich životy byli jednodušší, ale stala by se ona, Ron a Harry nejlepší přátelé, kdyby je nespojilo to všechno co spolu od prvního ročníku zažili?

Zamilovala by se do Rona a přála si, ať se dají dohromady? Všimla by si Ginny Harryho, kdyby se Harry a Ron nestali od prvního ročníku přáteli? Co všechno by se změnilo, kdyby Voldemort prostě neexistoval?

,,Přemýšlení je zlo, Hermiono. Nedělej to'' ozval se najednou hlas Kate, která sledoval po celou dobu Hermionu a tiše se smála jejím výrazům které měla, když přemýšlela.

Hermiona se zasmála ,,to ty neznáš, co?'' ušklíbla se a Kate po ní hodila malý kamínek, co se tu povaloval.

,,Náhodou to znám velmi dobře, ale nemám to ráda'' odpověděla ji Kate a Hermiona hledala taky nějaký malý kamínek, aby to mohla svoji kamarádce oplatit.

Kate to hned pochopila, proč její kamarádka pohledem pozoruje podlahu a hned taky začala hledat malinký kamínek, aby to po ní mohla hodit, kdyby náhodou nějaký Hermiona našla a hodila ho po ní.

A jak Kate předpokládala tak se i stalo, Hermiona po ní hodila malinký kamínek co konečně našla, ale bohužel Kate žádný malý nenašla ,,zajímalo by mě, proč ty velké kameny neuklidí, přece jen, kdyby někdo chtěl vážně ukončit svůj život, tak by tu měl hned několik příležitostí, protože některé kameny jsou opravdu z jedné strany ostré'' zauvažovala najednou Hermiona.

,,A zase přemýšlíš, Hermiono. Raději mi něco řeknu o tom neznámém zrzkovi, zatím jenom vím, že ten kluk do kterého jsi zamilovaná má zrzavé vlasy, ale nic víc si mi neřekla, což je dost nefér, když ty o Dracovi víš téměř všechno'' řekla najednou Kate a sedla si vedle Hermiony, aby na ni dobře viděla.

Hermiona se zasmála, ale přikývla ,,takže jeho jméno je Ron Weasly, má několik bratrů, ale jenom jednu sestru, která se jmenuje Ginny. Poprvé když jsme ho viděla, tak jsme na sebe moc dobrý dojem neudělali a nebavili jsme se, ale časem jsme se stali přátelé. Asi ve čtvrtém ročníku jsme k němu začala pomalu něco cítit, ale nepřiznávala jsem si to, ale on ke mně už taky něco cítil, protože když se konal vánoční ples, tak já tam šla společně s Viktorem Krumem a Ron doslova zuřit a kvůli tomu jsme se hodně pohádali. V šestém ročníku si však Ron našel přítelkyni a já myslela, že mi pukne z toho srdce, ale naštěstí můj nejlepší kamarád Harry Potter tu byl pro mě a říkal mi, že Ron je debil, když je s Levandulí a ne se mnou. Ten rok však znamenal hodně i pro Harryho, protože si konečně přiznal svoje city ke Ginny Weaslyové, když se Ginny rozešla se svým přítelem Deanem, tak to všechno mezi Harrym a Ginny začalo, teď už tvoří krásný pár, ale bohužel jsou od sebe, protože Harry hledá společně s Ronem a dřív se mnou viteály, aby zničil Voldemorta. Mám neuvěřitelný strach, že Ron zemře, tak strašně moc ho miluji a nedovedu si představit kdyby zemřel, asi bych to nepřežila,'' Kate pozorně naslouchala Hermionu a tvořila si svoje představy o Ronovi ,,Ron má několik skvělých stránek, ale i těch špatných. Je starostlivý, milující a strašný milovník jídla, pro svoje přátelé tu vždycky je, ale na druhou stranu je strašně žárlivý, výbušný a téměř ze všeho dělá drama, ale já ho miluji i s jeho chybami, protože bez těch chyb, by to prostě nebyl on'' dokončila svůj dlouhý monolog Hermiona.

,,Ron musí být super kluk a vlastně nebyl to ten zrzek co tu byl, když tě sem dovedli? Vlastně i on a hádám, že ten Harry byli zavření, ne?'' zeptala se zvědavě a Hermiona přikývla ,,ale potom se tu objevil ten skřítek a řekl, že vás může odnést, ale že má sílu jenom na tři, ale ty jsi svoje místo dala tomu starému pánovi, co by bez pochyby zemřel. Řekla jsi jim, ať jsou, že se jednoho dne pro tebe určitě vrátí,'' Kate se najednou odmlčela ,,když tě nahoře mučili, tak ten zrzek strašně vyváděl a přísahal, že všechny co ti klidně jenom lehce ublíží, že je zabije'' dodala a tím dokončila i svoje vyprávění.

,,Jo, to je Ronovi podobné'' zasmála se Hermiona a Kate společně s ní.

Skrytá temnotaKde žijí příběhy. Začni objevovat