Column Vriendschap

43 8 1
                                    

Vriendschap. Dat is misschien een van mijn favoriete dingen op deze wereld.

Vrienden/vriendinnen heb je gewoon. Sommige voor het leven, sommige niet. Vriendschappen komen en blijven, of komen en gaan.

Ik heb weinig vrienden. Laten we het daar op houden. Shenoa, Mariska en Jill.

Shenoa ken ik echt al sinds groep 4. We hebben heel veel kleine ruzies gehad die we steeds weer konden oplossen, iets van drie jaar. Toen ging ze na groep 6 naar een andere school. Daarna ging het goed. We spraken gewoon nog af en we hadden maar een keer ruzie! Maar we groeien een beetje uit elkaar, dus ik denk niet dat ik haar nog veel ga spreken.

Mariska, aka Maris, ken ik nu iets langer dan een jaar, net als Jill trouwens. We waren al een tijdje met zijn drieën aan het appen in een groep en zagen elkaar voor het eerst op de DYTG 2018. Het was HEEL ERG ongemakkelijk, al kenden Maris en Jill elkaar al veel langer. 3 jaar op dit moment, dus 2 jaar op de DYTG. Maris woont in Brabant, terwijl Jill 25 minuten van mij vandaan woont. Jill en ik spraken vaker af tijdens het weekend, terwijl we in vakanties met Maris gingen afspreken.

Verder heb ik ook een klein vriendengroepje op school. Sommige praat ik meer mee, en sommige wil ik soms echt neerslaan. Het is een heel erg verschillend groepje met verschillende interesses, maar het werkt wel. Ik hou echt van dat groepje, door hun heb ik het echt naar mijn zin op school.

Vriendschap is echt heel mooi.

Soms heb je ook dat je verliefd wordt op een van je vrienden/vriendinnen, en ik weet daar ALLES van. Als jullie daar meer van willen weten, kunnen jullie me een dm sturen op mijn eigen account.

Ik ben zo blij dat vriendschap bestaat. Want anders zou deze wereld nog meer vern**kt zijn dan dat hij al is door al die oorlogen.

X Romy

💗
rxflickerfloof

3 - Vrienden Voor Het LevenWhere stories live. Discover now