DIY Foto hanger

18 6 0
                                    

Dit is een super leuke en simpele DIY voor decoratie aan je muur! Hier kan je allerlei foto's voor uitprinten, foto's met vrienden, vakantiefoto's, of foto's die je hebt gemaakt met een polaroid camera! Het enige wat je hier verder nog voor nodig hebt, is een stok, wat touw, en een wasknijper.

Zoek buiten een stok, of misschien heb je nog een stok in huis. Boven aan de stok, maak je een touw vast aan de twee uiteinden. Zo kan je hem ophangen. Aan de onderkant van de stok knoop, of maak je 4 touwtjes vast. De lengte hangt af van, of je een polaroid foto gebuikt, of een uitgeprinte foto.

De foto's plak je vast met een plakbandje, voor extra stevigheid, maar je kan het natuurlijk ook gewoon met het wasknijpertje vast zetten.

Éigenlijk ben je nu al bijna klaar. Je kan het nog iets opfleuren, door er bloemetjes aan te hangen, of onder aan de losse touwtjes een steen te hangen. 

💗Jessx04

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

💗
Jessx04

3 - Vrienden Voor Het LevenWhere stories live. Discover now