part 51

2K 92 3
                                    

V 11 hodin večer, když už jsem v pizzerii byla úplně sama, jsem se převlékla do normálního oblečení a vzala věci, byla jsem připravena odejít. Zkontrolovala jsem, jestli je všechno v pořádku, zhasla jsem a vyšla ven. Zamkla jsem, klíče schovala do kabelky a šla k autu, které jsem měla jen pár metrů od pizzerie.

Když už jsem byla skoro u auta, někdo mě chytil za boty a přitáhl k sobě. Lekla jsem se a začala křičet, přičemž jsem se snažila dostat ze sevření neznámého člověka. 

Klepala jsem se, bála jsem se a aniž bych o tom věděla, z očí mi začaly téct slzy. Když mě ale neznámá osoba otočila čelem k sobě a já otevřela oči, zjistila jsem, že to není neznámá osoba, ale Zayn. 

''Pane Bože'', zašeptala jsem

''Kurva, nechtěl jsem tě takhle vystrašit'', vydechl. Párkrát za sebou jsem zamrkala, abych zahnala slzy. 

''Promiň lásko'', vtiskl mě do objetí a já položila hlavu na jeho hrudník. 

''Tohle mi už nikdy nedělej. Víš jaký jsem měla strach'', řekla jsem. Jeho objetí mě pomalu uklidnilo.  

''Vážně se omlouvám, kurva jsem idiot'', řekl. Když jsem se od něj odtrhla, utřel mi slzy, které jsem měla na tváři. 

''Co tady vlastně děláš?'', zeptala jsem se. 

''Už jsem to bez tebe nemohl vydržet a tak jsem si řekl, že přijedu za tebou. Chtěl jsem tě překvapit. Mělo to být ale příjemné překvapení'', řekl a prohrábl si vlasy. 

''Já jsem, uhm, jsem hrozně ráda že jsi tady, jen jsem si mě šíleně vylekal'', řekla jsem, přičemž jsem si jemně zkousla ret. 

''Potřebuju ještě obejmout'', dodala jsem a během vteřiny jsem se mu znovu vtiskla do objetí.

''Jsem fakt čurák, já vím'', vzdychl si. 

''Příště mi prostě radši zavolej, dobře?'', navrhla jsem. 

''Dobře'', řekl. 

''Je mi celkem zima, takže, pojedeme ke mně?'', zeptala jsem se. Zayn mě pustil z objetí a já od něj o kousek odstoupila. 

''Pokud mě u sebe necháš přespat'', usmál se. Jak moc mi tenhle úsměv chyběl.

''Právě jsi mě vystrašil k smrti, jinak než v tvém objetí bych dneska neusnula'', řekla jsem s úšklebkem.

''Budu ti dělat plyšového méďu'', zasmál se.

''Um, to beru'', řekla jsem a nakrčila nos.  

''Jsem tady autem a předpokládám, že ty taky, takže se sejdem před panelákem?''

''Za pár minut se uvidíme'', řekla jsem. 

''Tak jo'', kývl Zayn. Vydala jsem se k autu a vytáhla z kabelky klíče. 

''Hej Mitchie'', zavolal na mně Zayn. Když jsem se otočila, Zayn už stál vedle mně. 

''Ještě jsem neudělal tohle'', řekl, naklonil se ke mně a přitiskl svoje rty na mé. Zavřela jsem oči a uvolnila se. Zayn mi zajel rukama do vlasů, přičemž jeho jazyk pronikl za tím mým. Po chvíli se ode mně ostáhl, já ho ale chytla za tričko a přitáhla do zpátky. 

''Chci ještě'', zašeptala jsem, přičemž jsem ho znovu políbila. Zayn se sladce zasmál, což poslalo vibrace po mém těle a já se zachvěla. Po chvilce jsme se od sebe odtáhly. 

''Takže za chvíli u mně'', řekla jsem a otevřela auto. 

''Jeď opatrně'', řekl před tím, že jsem nastoupila do auta. Otočila jsem se na něj a usmála se. 

''Neboj'', řekla jsem, přičemž jsem nasedla do auta a zabouchla za sebou. Nastartovala jsem a rozjela se domů.

Cestu mi zpříjemňovali The 1975 a jejich písničky. Po několikta minutách jízdy jsem zaparkovala před panelákem. Jen co jsem otevřela dveře a vystoupila, vedle mně zastavilo Zaynovo auto. Vzala jsem si věci a zamkla auto, přičemž jsem počkala, až Zayn vystoupí. Vzal si s sebou batoh, ve kterém měl zřejmě věci a oblečení na zítřek do školy a když přistoupil ke mně, prohrábl si vlasy. 

''Můžem nahoru'', dodal s úsměvem. Vytáhla jsem z kabelky klíče, kterýma jsem nám otevřela vstupní dveře. Když nás výtah vyvezl nahoru, odemkla jsem byt a oba jsme vstoupili dovnitř. Zayn za námi zavřel dveře a já si odložila klíče na stolek, bundu jsem si odnesla do šatny a kabelku položila na sedačku. 

''Pojď ke mně'', řekl Zayn, který se najednou objevil vedle mně. Natáhl ke mně ruce a přitáhl si mě k sobě, přičemž se opřel o sedačku. Uculila jsem se, vložila si jeho obličej do dlaní a jemně ho políbila. 

''Víš co?'', pronesl. 

''Co?''

''Změnila jsi mě Mitchie. Samozřejmě k lepšímu. Když jsem byl někdy s nějakou holkou, přemýšlel jsem, jak rychle ji dostanu do postele. Ale teď je to jiný. Nepotřebuju sex pořád. Mám radši, když si jen tak lehneme do postele a povídáme si, smějeme se. Samozřejmě že jsou tady chvíli, kdy vypadáš tak zatraceně sexy, že bych ně nejradši ohnul o nejbližší místo a ošukal tě'', při poslední větě jsem uchechtla, a určitě i začervenala. 

''Když jsem někdy jel za nějakou holkou, bylo to pro to, že jsem za ní jel kvůli sexu. Dneska jsem ale za tebou nejel kvůli tomu, že bych potřeboval sex. Potřeboval jsem tě vidět. Potřeboval jsem tě obejmout, políbit a být s tebou. Ne kvůli sexu. Ale kvůli tomu, že tě šíleně miluju'', řekl, přičemž se na konci usmál. Opřela jsem svoje čelo o jeho a spokojeně se usmála. 

''Taky tě miluju Zayne. Hrozně, hrozně moc'', řekla jsem a spojila naše rty v polibek. Je neuvěřitelný. Umí tak krásně vyjádřit co cítí. Mám motýlky v břiše, když mi říká takováhle nádherná slova. Už si nedovedu představit to, že bychom nebyli spolu. Že by se v ten Vánoční večer nestal zázrak a my se nedali dohromady. 

From Hate To Love - Or Not?Where stories live. Discover now