part 61

1.8K 97 8
                                    

*''Navždycky'', řekl jsem a chytil její ruku.* 

*''Navždycky'', řekla a společně jsme klíček hodili do vody. Otočil jsem si ji k sobě, naklonil se k ní a začal ji líbat. Něžně, romanticky.*

*''Navždycky'', pošeptal jsem znovu.* 

''Navždycky'', zamumlal jsem a opřel se hlavou o zeď. Tohle jsi posral Zayne. 

Bylo asi 10 večer a já seděla na pohovce s hrnkem čaje a dívala se do blba. Před sebou jsem pořád měla obraz Zayna a té děvky v posteli. I když jsem zavřela oči, byl tam. Nemohla jsem ho dostat pryč. Když pomyslím na to, co všechno spolu dělali..

Zazvonil mi mobil, který jsem měla položený vedle sebe. Když už jsem to chtěla típnout, přičemž jsem si myslela, že mi zase volá on, na poslední chvíli jsem si všimla, že mi volá Carrie. Hovor jsem tedy přijala.

"Ano?", řekla jsem hned do telefonu, přičemž jsem se snažila aby nebylo poznat, že jsem ještě před chvílí brečela.

''Mitchie, jste se Zaynem u nás? Stojím totiž před naším bytem, myslela jsem si, že budete se Zaynem vevnitř a otevřete mi, dala jsem ti totiž svoje klíče a teď se nemám jak dostat dovnitř, protože mi neotevíráte''

''Nejsem se Zaynem'', zamumlala jsem. Cítila jsem, jak se mi znovu hrnou slzy do očí při vzpomínce na něho. 

''A kde jsi?''

''Doma''

''I se Zaynem?''

''Ne'', vzlykla jsem. 

''Mitchie ty pláčeš? Co se stalo??''

''Zayn-''

''Co udělal??''

''On mě-podvedl'', řekla jsem koktavě, přičemž jsem znovu začala hystericky brečet.

''Cože udělal??'', vykřikla do telefonu. 

''Za 10 minut jsem u tebe'', dodala a hovor ukončila. Položila jsem mobil vedle sebe, přitáhla si kolena k sobě, obmotala kolem nich ruce a brečela. 

***

Za asi 12 minut jsem uslyšela zvonek u bytu. Utřela jsem si slzy z tváře a šla ke dveřím. 

''To jsem já Mitchie, otevři mi'', uslyšela jsem hlas Carrie za dveřma. Chytla jsem kliku a dveře otevřela. Carrie okamžitě vpadla dovnitř a vtiskla mě do svého objetí. Zavřela jsem oči a hlasitě vydechla. 

''Mitchie'', zašeptala. 

''Podvedl mě, chápeš. Říkal, že se změnil, přitom si znovu domů přivedl děvku'', vzlykala jsem. 

''Kdy to udělal? A jak jsi to zjistila?''

''Hned po tom, co jsem si od tebe půjčila klíče jsem jela k vám do bytu. Myslela jsem si, že Zayn je ještě ve škole, jenže když jsem do bytu vešla, uviděla jsem jeho klíče na stolku a boty, co obvykle nosí. Chvíli jsem si myslela, že má na sobě ktřeba nějaké jiné boty a klíče si jen zapomněla, jenže když jsem procházela kolem jeho pokoje, slyšela jsem divné zvuky. Když jsem otevřela dveře, uviděla jsem ho v posteli a nějakou holkou''

''Bože Mitchie..''

''Myslela jsem si, že to vyřešíme. Že přijdu k vám, počkám, až přijde ze školy, omluvím se mu a bude to v pohodě. A já tam přijdu a najdu ho v posteli s tou zasranou děvkou!''

''Nevím co na to mám říct'', řekla Carrie, přičemž mě pustila ze svého sevření. 

''Co mám teď dělat Carrie? Nevím kurva co dělat!'', řekla jsem hystericky a prsty zajela do vlasů.

''Myslela jsem si, že se konečně změnil'', povzdechla si a promnula si obličej. Potom znovu rozevřela náruč a vtiskla mě do objetí.

***

Z pohledu Carrie: 

Dveře od bytu byly odemčené, čímž jsem usoudila, že už je Zayn doma. Klíče jsem si položila na stolek, kabelku jsem odložila na křeslo, vyzula boty a sundala kabát. Když jsem si ho věšela na věšák, dveře od Zaynova pokoje se otevřely. 

''Carrie'', řekl hned. 

''Nemluv na mně'', odsekla jsem a vydala se kolem něj do svého pokoje. 

''Mluvila jsi s Mitchie?''

''Počkej Carrie'', chytil mě za rameno, čímž mě donutil, abych se zastavila. 

''Co mi chceš říct? Chceš mě přesvědšovat o tom, že jsi nevěděl, co děláš? Že jsi byl tak v prdeli, že sis prostě domů dovedl děvku?'', zvýšila jsem hlas. 

''Carrie..''

''Jsi můj brácha Zayne, ale Mitchie je moje nejlepší kamarádka a ty jsi ji do prdele podvedl!'', vykřikla jsem a vytrhla se mu z jeho sevření. 

''Vím že jsem to posral! Vím že jsem idiot! Nevím, proč jsem to udělal. Já Mitchie kurva miluju!''

''Když ji miluješ, proč sis domů dovedl děvku? Tu zkurvenou děvku!''

''Myslela jsem si, že jsi se vážně změnil. Že jsi s těma děvkama a vším ostatním skončil. Ale teď vidím, že jsi to pořád ty. Ten starý Zayn''

''Zlomil jsi srdce člověku, který tě miloval víc než kohokoliv jiného. Gratuluju ti'', dodala jsem, otočila se a odešla do svého pokoje. 

Z pohledu Zayna:

Carrie už s Mitchie mluvila. Proč se tomu vlastně divím, jsou nejlepší kamarádky a já Mitchie ublížil. Chtěl bych vrátit zpátky těch pár hodin.

Neměl jsem chodit k Niallovi. Miley se kolem mně motala a začala se mnou flirtovat a já blbec jsem s ní tu hru začal hrát. Nenávidím se za to, nenávidím. 

''Jsi můj brácha Zayne, ale Mitchie je moje nejlepší kamarádka a ty jsi ji do prdele podvedl!''

''Zlomil jsi srdce člověku, který tě miloval víc než kohokoliv jiného. Gratuluju ti''

Co budu dělat? Já ji kurva miluju. Jsem závislý na jejím objetí, na jejím polibku, na tom, že usínáme vedle sebe a vedle sebe se i ráno probouzíme. Tohle mi bude chybět. Už těch mi to chybí, kurva.

Chybí mi její úsměv, to, jak jsme se neustále provokovali. Ona mi chybí. Chci to vrátit zpátky. Ale už to nejde.

''Myslela jsem si, že jsi se vážně změnil. Že jsi s těma děvkama a vším ostatním skončil. Ale teď vidím, že jsi to pořád ty. Ten starý Zayn''

Nechci být zase ten starý Zayn. Nechci se vrátit k holkám na jednu noc, k neustálému ožírání se a dalších sraček. Tohle už do prdele nejsem já.

Kvůli té laciné děvce jsem ztratil nejlepší holku na světě. 

Jak si myslíte, že to bude pokračovat? Děkuju za komentáře a hvězdičky❤

From Hate To Love - Or Not?Where stories live. Discover now