Capitolul 9

239 42 16
                                    

Capitolul 9: "Printul meu, te rog accepta-ma"

—Imi pare rau ca ti-am spus acum, dar am avut speranta ca ...nu vei accepta o casatorie.
—Chanyeol, chiar daca ma casatoresc nu poti pleca . Vom petrece timp impreuna. Voi venii in fiecare zi sa te vad.
—Ma poti obliga sa raman?
—E doar ca ...am nevoie de ajutorul tau.
Spuse el cu o exprimare gresita.
—Cam egoist nu?
—Hah?
—Tu nu intelegi ceva Baekhyun.
—Ce vrei sa spui?
—Nu te vreau in viata mea asa . Nu vreau ca toata viata sa te privesc tinand pe cineva de mana, sarutand pe cineva, crescandu-ti copiii.
—Chanyeol...
—Tii minte ? In noaptea cand ne-am intors din campie, eram in fata castelului.
—Tin minte .
—In noaptea aia ti-am spus ca plac pe cineva . Cred ca e momentul sa marturisesc, insa nu imi imaginam ca ma voi simtii atat de rau cand voi face asta .
—Tu...
—Eu te plac. Defapt nu...in toti anii acestia, petrecuti cu tine am realizat ca te iubesc . Nu. Nu te iubesc ca pe un prieten si nici ca pe un frate . Te iubesc ...in adevaratul sens al cuvantului. In mintea mea, asta suna mult mai romantic si ... zambeam spunand asta . Insa acum este doar un blestem .
—De cat timp se intampla asta ?
—De cand am inceput liceul .
—Chanyeol tu tii secretul asta fata de mine de zece ani?!
Chanyeol doar tacu.

>>play<<

—Stii ma intreb cum de nu ti-ai dat seama pana acum.
—Cum as fi putut ? Nu mi-ai dat niciun semn. Ar fi trebuit sa fi mai evident .
Chanyeol rase nervos cateva secunde, ceea ce il ingrozea pe Baekhyun.
—Te-ai intrebat vreodata de ce nu iti vorbeam zile intregi pentru ca luai prinzul cu Sehun?! Te-ai intrebat de ce invatam din capitolul din care primeai tu test? De ce am ales facultatea de medicina ?!
Chanyeol devenise vizibil nervos.
—Yaa, daca ai facut toate astea pentru mine ma faci sa sufar invinuindu-ma pentru asta .
—Nu este vina ta bineinteles. Un print este intotdeauna prezentabil, corect, cinstit si face totul perfect. Sa nu comparam cu fiul bucataresei nu ?
Spuse el lasandu-si lacrimile sa ii invadeze fata, la fel cum si Baekhyun facu .
—De ce spui asta ?! Nu este vina mea ca suntem din lumi diferite!
Chanyeol ingheta, apoi il privii cu dezgust.
—Ai dreptate. Suntem din lumi diferite. Ma scuzati majestate, voi pierde avionul. Ah, bineinteles ca acest umil slujitor nu a avut bani sa va cumpere un cadou scump, insa ... pentru noi oamenii cu sentimente gestul conteaza . In momentul asta, sunt atat de dezamagit. Voi pleca primul.
Spuse el punandu-i in mana o cutiuta mica .
—Yaa! Intoarce-te acum! Chanyeol !
Striga el, insa Chanyeol nu se mai oprii.
Baekhyun se aseza, avand ochii in lacrimi inca deschizand cutiuta. Isi folosii lanterna pentru a putea vedea bine. Un inel de argint si un biletel ce se desfacu intr-o adevarata scrisoare.

"Daca citesti asta, inseamna ca mi-am facut curaj sa iti marturisesc. Amuzant pentru ca nu as fi crezut ca se va intampla vreodata in viata asta .
Ahh, Baekhyun-ah esti visul tineretii mele. Te-am visat cu adevarat atatia ani intregi incat nu mai pot face diferenta cateodata. Este oare realitatea? Treiesc intr-un vis continuu cand imi fac sperante? Cand imi dai sperante? Oh, mai bine nu. Mai bine voi nega totul. Dar nu voi nega ca...atunci cand ma privesti in ochi, cand imi prinzi mana si ...si cand mi-ai atins buzele ...nu simt nimic. Asta nu voi nega si sunt atat de mandru. Sunt mandru ca pot iubii pe cineva ca tine. Te iubesc . Este adevarat. Te-am iubit de cand ai facut primul pas in liceu. Cand mi-ai zambit in acea luni dimineata, inima mea a luat-o razna .
Amuzant, m-am gandit acum la asta asa ca citeste in continuare.
Daca voi fi vreodata dezamagit de tine,atunci poate ca ai facut ceva grav. Ei nu cred ca se va intampla. Haha. Zambesti acum ? Nu... dupa marturisirea mea atat de jalnica e imposibil.
Stiu, nu sunt primul barbat care iti marturiseste. Dar te asigur ca sunt singura persoana din lumea asta care te cunoaste cu adevarat.
De ce un inel? Sa nu razi de mine te rog. Am cumparat asta acum doi ani. La aniversarea ta, eram in fata castelului. Eram acolo asteptandu-te, insa...insa erai ocupat. Tu si Sehun pareati ca va distrati de minune. O marturisire te-ar fi deprimat din nou nu ? Mereu faci asta cand tipii de la scoala iti spuneau despre sentimentele lor . Anul urmator, bunicul tau a aflat despre planurile mele. Ah, inca imi aduc aminte ca asteptam cu nerabdare sa treaca cele zece zile de pedeapsa sa te pot vedea din nou. Niciodata nu am apucat sa iti spun despre asta. Si nici inelul asta nu amapucat sa ti-l dau.
Oh, trebuie sa fii tare plictisit acum! Daca ai sarit cateva randuri sau daca te-am obosit iarta-ma.
O sa imi lipsesti. Scrisoarea asta va ajunge la tine odata cu inelul. Dar asta se va intampla doar daca ... ti-l voi da ultima data cand ne vom vedea . Se va intampla asta ? As putea pleca vreodata de langa tine?!
Iarta-ma daca voi face asta . Trebuie sa am un motiv foarte bun. M-am lungit prea mult. Bineinteles, iubirea mea pentru tine nu imi va incapea in cateva mii de pagini. Nu voi putea sa explic tot ce simt in cuvinte .
Nu uita, pentru ca nu voi mai fi in viata ta, nu uita ca toata viata mea a insemnat cu adevarat >>Baekhyun<< .
In final, am vrut sa te intreb. Ai fi acceptat vreodata sa te aventurezi in viata asta cu mine ?
Baekhyun, ai fi acceptat vreodata sa te casatoresti cu mine ? "

Lacrimile nu se mai puteau oprii pe chipul sau . Stranse scrisoarea la piept, ramanand in acelasi loc . Au trecut cateva minute de cand sta acolo, citind . Chanyeol trebuie sa fi plecat deja .
—As fi acceptat imediat. Esti un las !
Spuse el mototolind hartia in maini aruncand-o langa el. Privii spre ea din nou apoi o apuca incercand sa o indrepte din nou.

Va urma.

Regatul CeruluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum