V

879 67 12
                                    

- Hova gondoltad?

- A konyhapultra. Mit szólsz?

Louis frusztráltan kifújta a levegőjét, miközben tüzes tekintettel Liamet bámulta. - A konyhapultra? És a lábaimat ne vessem szét? Miért nem egyből egy olyan képpel kezdünk, amin mindenki láthatja a segglyukamat?

- Most meg mi baja van? - fordult Liam Zaynhez. A fekete csak megrántotta a vállát, és ette tovább a gyümölcsöket, amik ki voltak pakolva elé. Liam hozta őket neki.

- Ha bajod van, nekem mondd, Liam!

- Oké, nyugi Lou. Csinálunk egy full-body képet, ami jól fog kinézni és ennyi. Ne vágd ki nekem a hisztit most, mert nem állok jót magamért.

- Az a bajom, hogy egy sima felsőtest képről volt szó... ahhoz képest meg itt állok egy pöcsben, és nem értem mire jó az egész. Miért akarsz egy full-body képet rólam? Miért akarjátok egyáltalán, hogy posztoljak  bármi is?

Zayn kibújt a konyha takarásából és felemelte a mutató ujját. - Harrynek fel kell figyelnie rád!

- Bármi más, komoly indok? Komolyan, Zayn, miért vagy ilyen megszállott Harryvel? Ráizgultál, vagy mi? - megforgatta a szemét, majd a barna szemekbe nézett, amik vele szemben szimpátiát sugalltak. Liamet Zayn rángatta ide, ahogy Louis is, és tényleg, minden Zayn hibája.

- Mind tudjuk, hogy exhibici vagy... ne szerénykedj már, faszfej. Csak el akarlak indítani az utadon.

- Olyan nagylelkű vagy.

Liam tanácstalanul állt a kettejük kereszttüzében, néha kattintva egyet-kettőt a dühös Louisról - egy dühös Louis az szexi Louis is, tagadni se merné. Végül megelégelte az egészet és a kék szeműt a konyhapultra parancsolta. Ezúttal nem ütközött ellenvetésbe. Louis törökülésben falapra hajította magát és kihúzta a vállait.

- Kár hogy nincs felizgulva a libidód. - szólt be Zayn ismét. Louis csak bemutatott neki majd lezeit az öle elé tette, ezzel eltakarva azon testrészét, aminek "felizgulva kéne lennie".

- Még jó hogy, te meg Liam Tizedes tisztára hervasztóak vagytok. - Liam lőtt pár képet, aztán sértetten Louishoz vágta a telefonját. - Miért? Ez az igazság. Nem bírom az izmos nagylegényeket.

Liam és Zayn összevont szemöldökkel meredtek rá.

- Te most... - kezdte Liam, de a másik fejezte be.

- Izmos nagylegénynek hívtál minket?

Louis felröhögött és lecsúszott a földre. - Igen.

- Miért vagy köcsög heteró állat?

- Miért használod a heterót sértésnek?

- Csak akkor sértés, ha annak érezted... annak érezted?

- Amúgy is tudod, hogy nem vagyok biztos benne, igen, sértés volt.

Liam megint csak állt ott kettejük között, egy szót sem szólva. Végül felállt és kiment a konyhába egy kis borért. Zaynnél mindig volt bor, ezért volt jó nála lógni. Visszament a nappaliba a meztelen Louishoz meg a végletegik vitatkozó feketéhez. Aztán berúgtak.

Szóval végtére is így kerültek ki a dühös meg szexi Louis és a Louis törökülésben is dugna téged képek, amik aztán eléggé felrobbantak, és többen is a fiút utánozva trenddé váltak. És amik persze, Louist ösztönözték, hogy még inkább "exhibici" legyen.

Legközelebb csak egy hét múlva mert felmenni Sinstagramra azután, hogy leázva képeket publikált.

sinstagram [ls au]Where stories live. Discover now