XIII

660 64 1
                                    

Louis tanácstalanul ült a telefonja előtt. Sikerült megtalálnia a két story-t, amiről Harry beszélt, de nem ertette, miért kezeli ennyire komolynak a témát. Az egyik egy videó: Harry látszik rajta, a haja törölközőbe van csavarva, és fel-alá járkál a szobájában. Az elején csak annyit mond, hogy nocsak, nocsak, de legalább tízszer. A hangja elképesztően kellemes, el sem hitte Louis, hogy az övé, amikor meghallotta. Szóval Harry elkezd beszélni valakihez a kamerán kívül, egy barátnőjéhez - gondolta Louis -, aki kérdez is tőle valamit. Harry válasza eléggé meglepte. "Igen, láttam. Elképesztő! Az ember azt hinné, már nincsenek dögös pasik." Reakció hallatszott."Nem, nem rá gondolok. Tomlinson." A kamerába nézett, miközben látszott, hogy megy valahová. "Igen Kayce, tudom." Hátra nézett a válla felett. "Láttad már azt a testet? Szóval," Ismét a kamerába nézett. "azért akartam posztolni, hogy megköszönjem az elképesztő fanartokat!"

A másik egy kép volt, amin szinte kisregénnyi szó szerepelt. Harry azzal kezdte, hogy nem bír a bőrében maradni, mert ráakadt egy fiúra, aki elképesztően vonzza. Sajnálkozott egy sort, hogy nem ismeri személyesen, csak Sinstagramról, de az Instagramját nem találja; a kép egyébként egy lélegzetelállító napfényes tükörszelfi volt. Louis érezte, hogy nem lesz visszaút, a neve vagy ötször is visszatekintett rá. Tetszett azonban neki Harry fogalmazás módja, kicsit elegáns, néhol klasszikus, de mégis modern. Fáradtan megdörzsölte a homlokát, nem akarta elhinni, hogy komolyan ez foglalkoztatja, amikor életében először nyilvánosan epekedik utána egy...

Ahogy az ágya szélén ült tenyerében a homlokával, tekintetével kimeredve az ablakon, hirtelen kidülledtek a szemei. Harry Styles, a Zaynék által istenített, nemrég modellnek állt Harry Styles róla áradozott egy közösségi médián. Róla. Aztán személyesen ráírt, és a bolhából elefántot csinálva, mint akinek ezen a témán múlik az élete, magyarázkodni kezdett. Styles bocsánatot kért tőle egy teljesen indokolatlan dologért, és ő meg itt fogja a fejét ahelyett, hogy válaszolna neki? Szegény fiú biztos rettenetesen érezheti magát, és nem úgy tűnik, mintha bárki megnyugtatta volna már azzal, hogy ez semmiség.

Megnyitotta az üzeneteket.

sinstagram [ls au]Where stories live. Discover now