Глава 6

21 1 0
                                    

Селембург - прекрасне місто-замок на шістдесят першому рівні.

По розміру воно було не таким уже й великим, але, зведене із білого граніту, зі своїми стрункими вежами, безтурботно височіючими в центрі, осліплююче контрастувало із зеленню оточуючого листя. У ринковому районі міста розташовувалося чимало магазинів, так що багато гравців хотіли б тут оселитися. Але ціни на будинки тут були просто шалені - мінімум втричі дорожче, ніж в Альгедо, - так що купити собі тут будинок було практично нереально, поки не підростеш до пристойного рівня.

Коли ми з Асун вийшли з селембургского Порталу, сонце вже майже зайшло; його останні промені фарбували вулиці в темно-бузковий колір.

Майже весь шістдесят перший рівень займало величезне озеро, а Селембург знаходився на острові посеред цього озера, так що сонце відбивалося в водній гладі, немов картина на полотні.

Я захоплено розглядав місто, яке відблискувало синім і червоним кольором на тлі озера, від його краси просто перехоплювало дух. Ну, нейрошлемам, звичайно, легше легкого створювати такі шалені світлові ефекти, з нинішніми-то процесорами нового покоління і алмазними напівпровідниками ...

Портал розташовувався на головній площі прямо між замком і головною вулицею, що йде на північ в обрамленні ліхтарних стовпів. Магазини та звичайні будинки чинно вишикувалися в два ряди по сторонах вулиці, і навіть блукаючі всюди НІПи якимось чином виглядали більш пристойно одягненими. Я розкинув руки в сторони і зробив глибокий вдих - навіть повітря тут був наче інше, не таке, як в Альгедо.

- Хмммм. Таке велике місто, а народу мало. Здається таким просторим. Мені подобається.

- Тоді чому б тобі не переїхати?

- У мене навіть близько немає таких грошей, - відповів я, знизавши плечима; потім повернув серйозне обличчя і нерішуче запитав:

- ... І до речі, у тебе правда все в порядку? Ну - там ...

- ...

Немов відчувши, що я мав на увазі, Асуна опустила очі і, відвернувшись, почала колупати землю носком черевика.

- ... Я звичайно потрапляла декілька разів в неприємні ситуації, коли ходила одна. Але причепити до мене охоронців - це вже занадто, мені здається, а тобі? Я говорила, що вони мені не потрібні, але ... інші члени сказали, що це політика гільдії.

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: May 28, 2019 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Мистецтво Меча Онлайн [Том 1]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें