Geveze yazardan bir not var!

5.1K 209 11
                                    

  Merhaba arkadaşlar, aslında hiç yazar notu eklemek istemiyordum ama sizi bilgilendirmezsem içim rahat etmeyecekti. Duvarıma yazmayı düşünmüştüm ama oradan da birçoğunuz göremeyecek.
İlk öncelikle tüm okuyucularımın bayramını kutluyor anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Biliyorum ki yeni bölüm beklemektesiniz ama ne yazık ki yeni bölüm bu hafta gelemeyecek, bunun için sizlerden özür diliyorum, oysaki sizlere bayram hediyesi olarak bir bölüm yayınlamak isterdim.

 Şehir dışına çıkıyorum ve yanımda bilgisayarım veya internetim olmayacak bu yüzden bölümü yayınlayamayacağım. Bu arada birkaç okuyucum facebook grubu açmamı istedi EGG! ailesi adına. Böyle ilgi yoğunluğu olması içimde koca bir fili ayaklandırıyor :D  Benim düşüncem; EGG! daha yeni bir hikaye ve facebook grubu açacak kadar büyümedik, belki ileride açabilirim. Siz de düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim. Tekrardan bayramınızı kutluyorum... Seviliyorsunuz... Ha, bu arada baklava, şeker ve et yemeyi, harçlık almayı unutmayın :D
Yeni bölümde görüşmek üzere.
Not: 24 saat içerisinde yazar notu imha edilecektir.

Eyvah, Gizli Görev!Where stories live. Discover now