To you?

7.5K 149 45
                                    

Insåg typ nu att jag har 13K kvar till 300K... GAAAHHH....

~Alice perspektiv~

"Ja"

~Omars perspektiv~

Vi satt alla och åt på Donken efter att ha hjälpt Alice att flytta in hos Ogge i några timmar nu. Alice tog oroligt lite mat för sina 18år, 6 nuggets. Jag menar hon hade hållit igång hela förmiddagen så det kunde inte vara det att hon inte var hungrig. Mitt i allt mitt funderande utbrast Felix högt så alla som var där inne hörde honom.

"HAR HAN FRIAT TILL DIG?!", jag ryckte till lite innan jag slängde en blick på Alice hand som just nu låg i Ogges, en ring.

"Ehh... alltså... jag skulle frågat hennes pappa innan var tanken men alltså... han lever ju inte med er så jag stundade typ i det"stammade Ogge fram och slängde en nervös blick på Felix som såg riktigt arg ut.

"Du kunde ju frågat mig om hennes hand?"muttrade Felix irriterat och Oscar suckade tyst för sig själv.

"Ta det lugnt babe" viskade Oscar försiktigt i hans öra och la armen om hans midja. Felix nickade med blicken brännande ner i bordet. Snabbt för att byta ämne så började jag balla på om det första som kom upp i mitt huvud.

"Varför äter du så lite Alice? Du behöver äta mer", kanske inte det smartaste jag sagt för hennes blick vändes neråt och Ogge la armen om hennes och gav mig en mördande blick. Hon tog upp sin telefon och klickade runt lite innan hon gav den till mig. Jag tog den och började läsa kommentarerna på hennes senaste bild, hennes följare ökade just nu drastiskt när hon slutat vara privat.

//Tjocka h*ra//

//Ogge förtjänar bättre//

//Sluta tro du är något!//

//Tjockis//

//Sluta tro du är så j*vla smal//

Jag slutade läsa och skickade vidare hennes telefon till Felix och Oscar.

"Men du, du är ju helt perfekt"sa jag och lutade mig över bordet och la en hand på hennes axel. Hon nickade och log falskt emot mig. Ogge pussade henne på pannan och jag såg hur en rodnad tog över hennes kinder.

"Ni är riktigt fina tillsammans"sa jag och såg i ögonvrån hur Oscar gav hennes telefon till Ogge som la ner den i hennes ficka. Hennes rodnad blev bara större och jag gav henne ett leende som sa att allt skulle bli bra.

"Killar vi har en intervju med tv4 imorgon och Daff vill att Alice ska vara med"sa Oscar mitt i allt, min blick som gått över till Omar när han började prata vändes tillbaka till Alice.

"Vill du följa med?"frågade Ogge och log uppmuntrande emot henne. Alice nickade och gav oss alla ett lovande leende.

______

Jag och min kompis ska fira att jag har fått 250K/300K om jag hinner dit tills dess någon dag så har ni något tips på hur vi kan fira det? Inget maraton... Jag har 3 prov nästa vecka så jag hinner inte skriva så många kapitel. Jag vill gärna att ni ska kunna ta del av det så jag filmar och lägger ut på Videofyme i vilket fall som helst.

Dagens fråga ang. She is my sister: Hur tycker NI deras bröllop ska vara och vad händer på intervjun?

Dagens fråga:Tycker ni om Harry Potter?

Jag älskar det, har varit i Harry Potter världen i London bl.a.

Instagram:lindizens

Ask:lindizens

Videofyme:lindizens

Kik:l1nd1z

Hoppas ni gillade det!💕

//Linda💕

She is my sister.Where stories live. Discover now