15. fejezet

3.1K 90 2
                                    

Collins szemszöge

Az egyik haverom elhívott egy buliba amit London egyik gazdag gyereke tart, nem hagyhattam ki. Az ilyen bulik mindig jól sülnek el.Álltalába ilyenkor  a sárga földig leiszom magam és megfektetek egy jó csajt. Gondolom most sem lesz máshogyan.

Megérkeztűnk egy fehér házhoz, páran a parkolóba cigiztek ,csókolóztak vagy a pia miatt hánytak. Igazán romantikus mondhatom. Undorfogott el a látvanytol ezért minel elöbb bementem a házba.
Amint megérkeztem levettettem magam a kanapéra és a haverjaimmal beszélgettem. Egy elég jó csaj jött a társaságunkba, meg is volt a kiszemeltem arra az éjszakara. Nem kellett fél óra se de már a csaj az ölembe volt.

- Gyerekek mi lenne ha felelsz vagy merszeznénk!
Szólt fel Dean az eggyik haverom.

- Nem lehetsz ennyire gyerekes!- nevettem.
- Tesó én nem a simára gondoltam. Vagy válaszolsz és csinálod a feladatot vagy vetkőzöl.
- Ez tetszik.- már bele is gondoltam milyen feladatokat fogok kiadni a társaságnak.
- Nekem is- nyávogott a mellettem lévő csaj. Mire én csak szememet forgattam.

A játék haladt. A fél társaságon már nem volt ruha. Nincs nagyon olyan amit nem csinálnék meg szóval minden rajtam volt. Az én köröm jött és tudtam kit kell kihívnom.

- Eliza felelsz vagy mersz? - néztem a mellettem lévő szép barna szemű lányra.

- Merek! - láttam rajta hogy mit akar..túl ismerős volt ezzel kapcsolatba de minden ezzel kapcsolatba. Ajkaimat páztászta, alíg bírta vissza tartani magát.

- Csókoj meg.- nem hezitált túl sokat rámvetette magát. Más srácok már meghaltak volna a boldogságtól egy ilyen csaj miatt de nekem ez mindennapi.Nem vagyok az a kapcsolatos típus. Nincs semmi izgalom ezekbe a lányokba. Mondok 1-2 szép szót és már lent van a bugyijuk.
Ajkaink mozoktak egymással de nem éreztem azt a tüzet. Hope óta senkinél. Elég ügyetlen volt de volt benne valami.

Nem kellett sok elváltam tőle. Kicsit meglepődott arcot vágot de kicsít sem érdekelt. Mentek tovább a körök és meguntam ezért kerestem valami alkoholt. A felesek csak úgy csúsztak le. Már alig bírtam járni itt tudtam hogy lépni akarok minnél elöbb a buliból. Már a bejárati ajtonal áltam amikor megláttam a táncolni egy csajt. Nem mást mint Hope-ot. Mit keres ő itt? Az ilyen jó kislányok mint ő utaljak az ilyen helyeket. Hezitáltam hogy oda menjek e hozza.Valami azt súgta ne tegyem ezért kiindultam. Vissza pillantottam a lányra és láttam hogy valami srác oda szorítja a falhoz és ő ehhez nem reagál semmit. Talán a barátja? Ezt miért nem mondta? Bár nem igazán érdekelt volna. Aki bejön azt megszerzem. Ő sem lesz máshogyan kár hogy csak egy csókig jutottunk.

Valamit a fiú dumált neki és egyszercsak megcsókolta. Megcsókolta! Ami az enyém nem veheti el senki. Gyors léptekkel közeledtem feléjük, egy nagy ütés mértem a fiúra de ez nem volt elég hogy kitötsem a dühömet ezért még folytattam. Hope megragadta a karom és próbált lerángatni "barátjáról". Rátekintettem Hope-ra és láttam kétségbe esett arcat. És csak sikított hogy engedjem. Az emberek is kezdtek körénk gyűlni.Abbahagytam a fiú ütlegelést. Felsegítette a srácot és felém fordúlt.
- Mi a jó istent műveltél te idióta. Még is mi bajod van?
- Ami az enyém az enyém is marad.
- Te mi a francról beszélsz?
- Rólad.-elég érzelem mentesre sikerült ez a kijelentés.

- Mivan? Komolyan mondom nem vagy normalis Collins. Szakadjál le rólam. Nem fogod fel hogy ez rohadtúl nem normális? Nem sokára testverek leszünk.

- Múltkor még nem panaszkodtál. Te bámultál annyira én csak tettem amit tennem kellett.
Egy igen csak nagy pofon csattant arcomon.
- Többet ne érj hozzám és hozzám se szólj.- fogta meg a fiú kezét és elmentek. Egy kis csalódottságot éreztem de nem tudom miért. Ő is csak egy csaj a sok közül,találok nála jobbat is. De teszek róla hogy ne legyenek ezzel a nyomival túl boldogok. Velem senki nem beszélhet és bánhat így.

Sziasztok! Tudom kicsít rövid lett ez a rész, de remélem tetszett azért, ha igen szavazzatok és kommenteljetek! Puszi~D💕

You are the reason for everythingWhere stories live. Discover now