17. fejezet

3.1K 94 0
                                    

Collins szemszöge:

Másnap reggel.

Úgy 10 felé át indultam apámékhoz hogy elintézük a dolgokat. Papírok stb.
Kb 20 perc alatt ott voltam náluk. Kopoktattam az ajtón és rövid időn belül nyílt az ajtó.

- Szia Collins- mosolygós arcal fogadott ami kimondottan bosszantott.
- Csá- léptem be a házba és doptam le cuccaimat.

- Mellissa is nem sokára itt lesz csak dolga akadt. Addig gondoltam megbeszélhetnénk a dolgokat. Mi legyen a házzál, hogy szeretnéd a temetést ilyenek.

- A temetés már meg van hogy hogy lesz, anya leírt mindent a végrendeletében még a temetés is. A házzal meg fogalmam nincs.-hajtottam le fejem.

- Mi lenne ha eladnánk?- hozta fel a ötletet. Gyakorlatilag az a ház fedi a 19 évem de nem tudnék ott lakni ezek után.

- Nem is tudom...

- Ha el szeretnél költözni majd veszek neked házat.

- Legyen...-nem volt nagyon szívem ott hagyni de így kelett lennie.

Apámmal mindent át tárgyaltunk, sulit már az itt levő gimibe fogom befejezni. Tudtam hogy felvesznek mert őszinten jó tanuló voltam egy időbe piszkáltak miatta de ők jártak rosszabbúl. Idő közben megérkezett Melissa aki nagyobb örommel fogadott mint vártam.

2 körűl járhatott az idő mikor ajtó csapódást halottam és azt hogy sprintel fel valaki a lecsőn nem kellett sokat találgatni ki az. Tudtam hogy harakszik rám de  leszartam. Ha itt fogok lakni könnyen megfog enyhűlni és nem kell sok hogy az ujjaim köre csavarjam.
Melissa rászolt és már battyogott is le a lépcsőn. Olyan jó kislány, talán túl jó is. Mikor megláttam mosolyognom kelett amit ő fapofával fogadott. Amikor apám bejelentette hogy ideköltözök láttam rajta hogy megfagyott benne a vér is.

- Hope kérlek megmutatnád Collinsnak az új szobáját- kérte meg Melissa.

- P-persze- fogta meg eggyik táskam és szemrebbenés nélkűl felindúlt a lépcsőn. Tudtam mit akar tettetni, azt hogy nem érdeklem de azt is tudtam hogy ez nem fog sokáig menni neki.
Bevezetett egy sötétkék szobába a butorok feketek voltak. Kimondottan tetszik.  Egy Hatalmas franciaágy volt a szoba közepén melette egy kis fa éjjeli szekrénnyel nem messze tőle bal oldalt az író aztal, jobb oldalt pedig egy komód. Elképzeltem miket fogok az ágyon csinálni  és kivel.
Mikor a lány kiindúlt a szobából megragattam a karját és becsuktam az ajtót. Hope-ot az ágyra löktem és föléle másztamsztam és leszorítottam kezeit.

- Collins a rohadt életbe engedjél el most azonnal!

- Nincsak a kicsi lánynak hogy kinyílt a csipája! Azt hittem többet nem szólsz hozzám.

- Nem is akartam de.. hadjuk tudom mire ez a költözés...

- Talán arra hogy meghalt az anyám.-néztem rá értetlenkedve.

- Sajnalom őt de tudom hogy nem ő a fő ok hanem én. Csak ki akarsz készíteni.

- Cica ne azt hidd hogy körülötted forog a világ. Eddig erre nem is gondoltam de őszinten jó ötleteket adsz. Még  mindig a multkoriért haragszol?- nevettem arcába.

- Komolyan még ezt megmered kérdezni hogy ezért harakszom e?! Megverted a barátomat és....

- Barátod? Talan baratság extrakkal mert nem úgy láttam hogy ő nagyon barátkozni akart amikor rádmászott.

- Ehhez neked semmi közod- már majnem köpte a szavakat.- ő egy normális fiú ellntétbe veled aki egy mérhetetlen nagy faszfej.

- Már káromkodunk is,mégse vagy olyan ártatlan jó kislány mint hittem. Amúgy meg ismerem az ilyen "jó" fiúkat csak megfegtetett volna és azt mondta volna ,hogy "maradjunk csak barátok".
- Nem ismered őt,ő bisztos nem ilyen.-nézett rám szemrehányóan.

- Ilyen vagy nem ilyen majd megtudod, nem szólók bele a te dolgod,de csókólni nem tud az bisztos. Láttam mit csinált.

- Mert ránézésre megtudod állapítani?Sokkal jobban csókolt mint te- mondta nevetve.

- Hmm ezt kétlem. De tudod mit adok még egy lehetőseget hogy tetszteld.- Amikor látta mire keszülök jobbra-balra biltenntette a fejét de elkaptam és szilárdan megtámasztottam. Rányomtam ajkam az ovére előszor nem akart visszacsókolni, de nem kellet sok neki. Belevezette újjait szőke fűrtjeimbe néhol mehúzva azt. Sejtettem hogy nem tud majd ellenállni. Át fordítottam magunkat hogy ő kerüljön felűlre lovagló ülésben. Belemarkotam fenekébe mire belenyögött csókunkba így gyors átcsúsztattam nyelvem a szájaba. Végső cselekede képp elkezdett mozogni így is kemény férfiasságomon amire nem számítottam és most én nyögtem bele csókunkba. Úgy éreztem lassan eldurranok mikor mintha villám csapott volna belé hirtelen. Elvált tőlem és egy pofon kiséretében puffogva elhagyta a szobám. Tudtam már most célegyenesben vagyok.

Sziasztok babák! Igen mostmár kocsít kezd több ilyen lenni a történetbe, de nyugi ebből nem lesz daddy kink story😂 ha tetszett a rész nyomj és komizz. Puszi~D💕

You are the reason for everythingWhere stories live. Discover now