kitabın belki de imha edilecek son konuşması

284 21 32
                                    

Arkadaşlar devam etmek istiyorum, ama yapamıyorum. Son günlerde git gide çöküyorum. Aileme bir psikoloğa falan görünmek istediğimi söyledim fakat ciddiye alınmadım. Özel hayata dair en ufak bir şeye bile sahip değilim. Kiminle arkadaşlık edip edemeyeceğim yüksek aile kurulunun onayından geçerek belirleniyor. Eh, o süzgeçten de şimdiye kadar sadece tek bir kişi geçebildi.

Sınavdan sonra iyice bittim. Artık sanaldaki arkadaşlarımla görüşemiyorum ve bu bir 4 ay daha kendini tekrar edecek. Wattpade evde kimse olmadığında sadece bir kaç kişiyle iletişime geçebilmek için giriyorum. Ölü gibi yaşayıp gidiyorum sadece..

Sizi gerçekten çok seviyorum ve bunlarla bunaltmak istemiyorum ama, anlatmazsam bu ansızın gelen saçma, anlamsız,  gereksiz finalden ve bu depresif tavırlarımdan ötürü bana kızabilirdiniz. Beni sevmeyi bırakabilirdiniz ve ben bunu hiç mi hiç istemiyorum..

Arkadaşlar, şuanki halim size belki ergenlik, belki ilgi çekme çabası belki de yorumlanamaz bir saçmalık gibi gelebilir. Size hak veriyorum. Ama lütfen beni anlayın, yoruluyorum.

Berbat hissediyorum, git gide içime kapanıyorum ve bunu hiç mi hiç istemiyorum..

Lütfen beni anlayın, 

bana karşı nefret beslemeyin,

eskisi kadar neşeli olmamı beklemeyin,

ama benim için endişelenmeyin de.

Kimsenin zihnini bir iki dakika da olsa endişeyle kaplama gibi bir lüksüm yok. Thailand Kid'e devam edeceğim iyi olunca. Sizi bırakmayacağım. Umarım.. siz de bu süre içinde beni unutmazsınız.. Sizi özleyeceğim..

Aynı zamanda, 37 K olmuş D or C. Çok teşekkür ederim. Bana, gerçekten de bir ailem olduğunu gösterdiniz. Yanlız olmadığımı hissettim kısa süre de olsa.

Uzun süre iletişime geçemeyeceğim; Zeynepten, Banudan, Risudan, Belisten, Mert abiden, Damladan ve diğer herkesten özür dilerim. Sizi seviyorum ve dönebilmek için elimden geleni yapacağım.

Bundan sonra da normal hayatımda sem ve sude ile devam edeceğim. Ne kadar cringe yerler var çok fazla diye onlara D or C'yi okutmasamda, buradan onlara da teşekkür etmek istedim.

Onlar olmasa, okulda da tutunabileceğim kimse kalmayacaktı.

Şimdi gidip bir yığın şey yiyip daha sonra da şişmanım diye ağlayacağım galiba.

Bu kadardı.

Sizi seviyorum.

Aşırı şişman ve aşırı aptal lya'dan,

güzel okuyucularına..

d or c ¦ chaelisaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin