İÇERİK VE KARAKTER TANITIM

559 130 94
                                    

Esila: 18 yaşında lise mezunu ruhsal olarak sorunları olan bir kız.
Geçmişin de mevcut olan omurga rahatsızlığı on da birçok soruna yol açmış. Fazlasıyla çekingen ve hayata karşı bir takım travmaları var.

Ayrıca lise mezunu ve sınava hazırlanıyor. Edinmek istediği meslekte henüz karar kılmayan genç kız, ileride ne yaparsa yapsın buna ek olarak sesini duyuramadığı her an için konuşmacı olmak ve seminerlere katılabilecek potansiyele erişmek istiyor.

Burak:  Kızın okyanusu olacak genç adam 21 yaşında. İnsanlarla gereğinden fazla diyaloğa girmeyi sevmeyen biraz da soğukkanlı bir genç.
Balıkesir Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünü okuyor.

Merve: Esila ile yaşıt olan bu kız aynı zaman da Burak'ın kardeşi. Pür neşe ve yardımsever. O da Esila gibi sınava hazırlanıyor. Henüz bir meslek hayali bulunmuyor.

Sevgi: Esila'nın annesi Sevgi Hanım 40 yaşlarında. Kocasının vefatından sonra ayakları üstünde durabilmek için çabalıyor. Genç kızken gittiği dikiş kursunda öğrendikleri sayesinde terzi ve dikim evinde çalışıyor.

Mekan: Balıkesir/ Burhaniye
(Hikayenin her bölümü olmasa da arada bulundukları ay ile alakalı cümleler geçecektir. Zaman ölçülü bir şekilde ilerleyecektir.)

GEÇMİŞİN İZLERİDove le storie prendono vita. Scoprilo ora