Kapitel 1 - Dovne den af

328 4 0
                                    

"Ida skat vågn op, du skal på arbejde." Det er så min kæreste Oskar der prøver at få mig til at stå op. Mit navn er Ida som du nok har opdaget. Jeg er en pige på 19 der bor hos min kæreste Oskar. Jeg har to venner, Olivia og Elias og sammen med Oskar er de trillinger. Nå, men jeg må nok hellere gå i gang med dagen nu ellers bliver Oskar så skide sur. Han mener, at jeg desværre ikke bare kan ligge her at dovne den af. Men efter sommerferien skal jeg tage min uddannelse i Næstved så der kan han ikke længere blande sig i hvornår jeg står op. Men jeg tror desværre ikke, at jeg kan dovne den af.

"Jaja jeg kommer nu" råber jeg opgivende tilbage. Jeg går ud af Oskars værelse og ind i køkkenet. Der står han. Verdens dejligste dreng. Han står i bar overkrop. Nogle gange er det svært at være kærester med en så lækker dreng for det betyder at alle andre også vil have kløerne i ham. Mens hans mave er et syn alle piger ville ønske de havde. Selvom jeg er vant til synet, kan jeg ikke lade være med lige at stå og beundre i nogle minutter. "Skat er du okay?" Spørger han grinende, og med det trækker han mig ud af min trance. "Øøøøhhmmmm... Jaaaaa" svarer jeg en smule irriteret men stadig med et smil på læberne. Han kan ikke lade være med at grine af mig. Nogle gange er han bare så PISSE irriterende.

Oskar rækker mig en kop lunken cafe latte. Hjertet i fløde skulper næsten over kanten. Det er min næst-yndlingsdrik. Toppen over dem alle er klart karamel-milkshake. Oskar begynder at hælde yoghurt op til mig samtidig med at jeg sætter mig ned. Han er SÅ omsorgsfuld. Han rækker mig min skål yoghurt over køkkenøen, mens han selv står overfor og spiser af sin. "Hvad skal du så i dag, mens jeg er på arbejde" spørger jeg da vi begge er ved at være færdige med at spise. "Jeg skal nok filme en video med Elias" svarer han og rækker ud efter min tomme skål. Ja min kæreste Oskar er en af tvillingerne fra kender du det c:

I princippet kan han jo bare ligge her hjemme og dovne den af hele dagen. Sidste sommer blev han færdig med sin hf men man skal ikke undervurdere Youtubere. De har det mere stresset end man lige går og tror. De bruger flere timer på at filme og ikke mindst at redigere. Oskar og Elias knokler hårdere end noget andet, på at få en video klar hver onsdag kl. 15 og hver lørdag kl. 10.

Jeg rejser mig og går ind på Oskars værelse, for at gøre mig klar til at komme på arbejde. Oskars skrivebord er p.t. mit make-upbord. Også selvom jeg næsten aldrig har make-up. Jeg er i gang med at ligge mascara da der kommer to arme rundt om mig. Duften af min mand er den dejligst i verden. Han kysser mit hoved og sætter sig på sengen. "Skaat?" Spørger han og trækker lidt på det. "Øhhmm... Jaaaaa?" Svarer jeg nervøst og drejer hovedet hen mod ham. "Jeg tænkte på, om du ville med ud at spise sushi i aften" spørger han og smiler med det dejligste tandpasta-smil. "Selvfølgelig vil jeg det skat." Jeg gør mig færdig så jeg kan komme afsted på arbejde.

Jeg går ud og siger farvel til Oskar og giver ham en kæmpe møsser, og så hopper jeg op på cyklen. Der er ca. 2,4 km til mit arbejde i Matas fra Oskars hus. Jeg kommer lige præcis til tiden. Det gør jeg altid. Men det er også takket været Oskar. Alle os medarbejdere gør som vi skal indtil pausen.

I pausen spiste jeg noget dejlig pastasalat. Nu skal jeg til at fylde op, der hvor der mangler vare. Lige pludselig kan jeg mærke to arme rundt om mig. Jeg vender mig om i håbet om at se Oskar. Men det var ikke Oskar. "Hej Elias" siger jeg lidt presset. Elias har prøvet på mig før og imens Oskar og jeg var kærester. Han er en sød fyr, bare ikke min kop te. "Har du det godt Ida?" Spørger Elias smilende. "Ja det har jeg" svarer jeg og går i gang med at fylde op igen. "Jeg skal også tilbage til Oskar vi skal filme en Q and A" siger han og krammer mig. Jeg bliver nødt til at kramme ham igen, så det gør jeg.

Kl. bliver 17:30. Oskar og jeg har aftalt han kommer her og henter mig nu så vi kan tage direkte ud at spise. Det bliver så lækkert. Jeg ELSKER sushi - det gør Oskar også. Jeg kan høre nogen fodskridt nærme sig i butikken. Der går han. Min Oskar. Jeg løber hen og krammer ham. Fuck jeg har savnet den dreng. Hans kolde hånd rammer min varme hånd. Kuldegys spreder sig i min krop. Vi går sammen ud til vores cykler og cykler hen til sushi-stedet.

Verden er lille - Dansk youtubeWhere stories live. Discover now