Kapitel 2 - Biograf tur

102 4 4
                                    

I dag er det onsdag, og jeg har fri. Det har jeg hver onsdag. Oskar og jeg skal bare kæreste hygge i dag og måske i biografen. Jeg er lige vågnet. Oskar sover stadig. Han er så sød når han sover. Jeg falder i min trance igen. Han er så PISSE lækker. Jeg glæder mig til han vågner, så jeg kan se ind i hans flotte brun-grønne øjne. Jeg lægger mig stille ind til ham og falder i søvn igen.


Oskars synsvinkel

Jeg kan mærke en der lægger sig ind til mig. Mine øjne åbner sig stille, og der ligger hun. Min kæreste. Jeg tager min telefon og lægger den anden arm om Ida. En besked popper ind på min startside. Det er Sara.


Besked-samtale mellem Oskar og Sara:

Sara: Hej Oskar. Jeg vil bare sige tusind tak for sidste weekend. Knus blondinen fra baren.

Oskar: Hej Sara. Det skal ikke ud til nogen. Jeg er pisse glad for min kæreste, og det var en fejl. Hilsen Oskar.

Sara: Bare vent, du har lige ødelagt dit eget liv.


Sara og jeg kom måske til at få lidt for meget at drikke i lørdags, hvilket resulterede i, at hun ikke gik alene hjem. Det sidste Ida må finde ud af er, at jeg har været hende utro. Jeg lægger min mobil på bordet. Ud af øjenkrogen kan jeg se, at Ida er ved at vågne. Hun er så sød, når hun bare ligger der med sit hoved på puden med lukkede øjne.

"Godmorgen skat" siger jeg og nusser hendes arm. "Godmorgen dejlige" siger hun med et smil. Vi begge rejser os og går ind og tager en bolle. Idas pålæg består af Nutella. Hun ELSKER Nutella. Nogle gange tænker jeg, at hun elsker det mere end mig. Mit pålæg består af ost og en lille klat marmelade. En sikker klassiker.

Kl. bliver 16:30. Ida og jeg skal i bioen nede på Østre Stationsvej nr. 27. Bussen triller ind foran os. Både Ida, og jeg står klar med vores rejsekort. Buschaufføren åbner dørene, og vi går ind. Ida finder en plads næsten bagerst.

Jeg kan næsten ikke nå at sætte mig ned, før bussen bliver fyldt med skrigende piger, der vil have et billede med mig. Det er vildt irriterende, at Ida og jeg IKKE kan gå ude i byen som et normalt kedeligt kærestepar. For det er vi. Et helt normalt kærestepar. Det eneste er måske, at vi har 50 tusinde, følgere HVER på de sociale medier. Ida har nok nogen flere end mig. Vi får taget et par billeder med pigerne. Vi skulle jo alligevel bare sidde og vente på at vi skulle af.

Bussen standser ved det busstoppested vi skal af ved. Jeg tager Ida i hånden og stiger af bussen. Lige overfor busstoppestedet er biografen. Vi går ind, og der ser jeg hende. Sara. Fuck nej man. Det sker bare ikke.

"Skat? Jeg går lige på toilettet. Du kan bare gå over købe billetterne og noget at drikke" siger jeg og giver Ida mit Visa kort. "Hvad vil du have at drikke?" Spørger hun. "Øhmmm.. Coca Cola" siger jeg og løber ud på toilettet.


Idas synsvinkel

Oskar opfører sig vildt underligt lige pludselig. Men jeg gør som han siger. Køen er vildt lang, til at købe billetterne. Vi skal ind og se Dumbo. Oskar og min YNGLINGS Disney film. Det er seriøst sådan en sød historie. Jeg glæder mig til at se den med mennesker. Før jeg ved det, bliver det min tur.

"Jeg vil gerne have to billetter til Dumbo, to store Coca Cola og en mellem popcorn" siger jeg smilende til hende bag kassen. Tror hun er på alder med mig. Hun hedder Sara. Hmm. "Værsgo, forresten er du ikke kærester med Oskar Hole?" Spørger hun. Jeg bliver lidt forvirret, men svarer "Øhm jo... Jo det er jeg, hvorfor?" "Jeg synes bare du skal passe på dig selv. Nogen siger han var sammen med en pige i lørdags"

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, så jeg går ud og venter på Oskar med alt jeg bestilte. Der kommer han. Jeg ved overhovedet ikke hvordan jeg skal reagere på det her. En tåre triller ned ad min kind i tanken om, at han har været mig utro. Undskyld mit sprog men ville du ikke være MEGA skuffet hvis din kæreste lå og kneppede ved siden af?? Jeg er i hvert ifald skuffet. Hver morgen har han jo ligesom sagt "Kun os to for altid".

Oskar tager colaen og popcornene. Jeg tror ikke han har set min tåre. Det gør mig hellere ikke noget. Lige nu har jeg lyst til at snave Elias foran Oskars fjæs. Men jeg ved jo ikke om det er rigtigt. Dørene til sal 2 åbner. Oskar og jeg går ind og finder vores plads. Lyset slukker og filmen begynder.

Dumbo og han mor bliver genforenet. Jeg elsker den slutning. Oskar og jeg går ud af biografen. Hånd i hånd. "Det var godt nok en god film skat" siger han og prøver at kysse mig. Men jeg vender kinden til. Han skal ikke tro alt er perfekt. FORDI DET ER DET IKKE! Jeg har mistet ham jeg elsker overalt på denne jord. Men jeg kan jo faktisk være lidt lige glad. Om 1 uge flytter jeg til Næstved, så vi kommer nok alligevel til at slå op.

På vej over til bussen kommer der to søde fans over og vil have et billede med Oskar og mig. Da de har taget billedet, krammer de os og løber igen. 

Bussen triller ind foran os. Vi begge er klar med rejsekortet. Oskar finder en plads næsten helt oppe bag buschaufføren. Han ved jeg hader de her pladser. Men jeg sætter mig alligevel ved siden af ham. Jeg har lyst til at fucke det hele op, men alligevel så elsker jeg ham. HVORFOR TÆNKER JEG SÅDAN. Det kan jo godt være han overhoved ikke har gjort det. Det kan være hende der pigen var skide jaloux. Det er piger tit pga. Oskars og mit forhold er et liv på den lyserøde sky.

Bussen standser foran Oskars hus, og vi går ud. "Skat? Skal vi bestille en pizza?" Spørger Oskar mens vi er ved at tag skoene af. "Øhm. Jeg er ikke sulten" siger jeg og går ind på Oskars værelse. Før jeg ved af det ligger jeg under dynen og sover. 


Oskars synsvinkel

Jeg kan mærke på Ida hun ikke rigtig gider mig mere. Jeg ved bare Sara har sagt et eller andet til hende. Jeg sætter mig i stuen og skriver til Sara


Bedsked samtale mellem Oskar og Sara

Oskar: Hvad fuck har du sagt til Ida?!

Sara: Jeg har bare sagt sandheden

Oskar: Kan jeg komme over?

Sara: Selvfølgelig


Jeg går ind på mit værelse og kan se Ida sover tungt. Hun er så sød. Hun er det bedste der er sket for mig. Jeg tager min oplader og går ud til min cykel. Der er ikke særligt langt på cykel nemlig.

Jeg når frem til Saras hus og banker på. Hun åbner døren med et smil. HVAD ER DER AT SMILE OVER? Vi sætter os i hendes stue og snakker lidt om situationen. Da jeg ligepuldslig mærker hendes læber på mine. Jeg holder om hendes hofter. Hun sætter sig over mig. Vores kys udvikler sig til et meget intimt snav. Jeg hører et eller andet. Det lyder som om der er en der tager et billede. Jeg glemmer det hurtigt igen da Sara er ved at åbne mine bukser.

Det her er så forkert, men føles så rigtigt. Jeg er så frustreret. Skal jeg være sammen med Sara heller gå?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Verden er lille - Dansk youtubeWhere stories live. Discover now