PİŞMANLIK

87 50 14
                                    

Gönül'ün anlatımıyla
Evlerimize gittikten sonra kizlara mesaj attım biraz bekleyip tekrar asya'nın yanına gidecektik. Ateş gerçekten ağır konuşmuştu ve asya annesi ni kaybettikten sonra sevdiklerini kaybetmekten korkmaya başladı bu yüzden daha hassas oldu ve eminim ki ates'in cümlesinden sonra çok kırıldı.

Savaş'ın anlatımıyla
Atesin arkasından arabalara atladık ben ve ateş öndekİ arabaya kuzey ve özgür diğer arabaya bindiler.

Savaş
- mal misin oğlum sen kiza öyle denir mi

Ateş
- Ne bilim oğlum ben ya

Savaş
- kız resmen sana açılacak sana değer vermeye başlayacak kiza dediğine bak

Ateş
- off

Savaş
- ve kiz o kadar olay yaşadı annesini ve babasını kaybetti 2 ay sonra evden çıktı sana sarildi ama sen ne yaptın kizi bıraktın pes yani.

Ateş
- savaş in arabadan

Savaş
- Sen nasil istersen abicim.

Savaş'dan devam
Arabadan inip özgür gilin yanına bindim. Ateş'inde pişman olacağını düşünüyorum. Biz evlerimize giderken Ateş'te sanırım içmeye gidiyordu çünkü hep oyle yapardı.

Asya'nın anlatımıyla
Herkes gittikten sonra gözyaşlarımı serbest bıraktım ardından odama çıktım üzerime rahat birşeyler giydim saçımı at kuyruğu yaptım ve ayyakibalrimi giyip evden çıktım.

asya'nın kıyafeti

Taksiye binip buralardan uzaklaştım

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Taksiye binip buralardan uzaklaştım. Bir buçuk saat sonra şehrin dışında bir uçurumda indim parayı verip taksiden indim ve uçurumun dibine oturdum ve ağlamaya başladım.

Asya
Ben seni bu kadar severken bunu bana yapamazdin ben sana tutundum ayağa kalktım ama sen yine benim elimi bıraktın ve ben yine düştüm hemde hiç kalkmamak üzere su an kızgın olsam arar söverdim ve ardından telefonu kapatirdim ama sen beni kizdirmadin ateş sen beni ÜZDÜN.

Uçurumdan kalkıp kayaların orada yürümeye başladım. O sırada telefonum çaldı arayan kızlar di telefonu komple kapattım kimsenin bana ulaşmasını istemiyordum. Daha da ilerledim artık aglamaktan nefesin kesilmişti. Artık nefes alamıyordum gözümün karardigini hissettim uçuruma geri döndüm oturdum ve derin derin nefes alıp verdim biraz kendime gelmiştim telefonumu açtım saate baktım baya geç olmusti ve hemen ardından geri kapattım. Öylece oturup karşıdaki ağaçları seyrettim.

Sıla 'nın anlatımıyla
Kaç saattir Asya yi arıyorduk ama hiçbir yerde yoktu telefonlarrinida cevap vermiyordu. En sonunda ateş hariç diğerlerine haber verdik. Gelince durumu anlattık.

Savaş
- Ne yani şimdi asya yok mu

Sıla
- iki saattir ne anlatıyoruz

Gönül
- atismayi kesin ve nereye gidebilir onu düşünün

MAHŞERİN DÖRT KIZI Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum