ARAYAN NUMARA YOK👤

136 40 64
                                    

ASYA
Sila ve Savaş geldikten sonra Ateş gile gitmiştik film izleyecektik kapiyi caldik kapiyi kuzey açmıştı selamlaşma faslini gecip hemen filmi sectik abur cuburlarida hazirlayip koltuklara oturduk ama bir türlü filmi izleyemiyordum çünkü telefonum araliksiz çalıyordu ama umursamadim ve telefonu kapattim kim olduguna da bakmadım daha sonra arardım.

...

Film bitince biraz sohbet edip eve gittik Senay kapiyi acar acmaz iceri girip koltuga yayildim kizlarda içeri girip koltuğa oturdular daha sonra aklıma telefonum geldi ve hemen telefonumu açtım kimin aradığını merak ediyordum. Telefonda *arayan numara yok* yazısiyla kaşlarımı çattım telefonu kızlara döndük kızlar telefonu anlamsız anlamsız bakarken Telefon tekrar çaldı ilk başta açmak istemedim ama Gönül'ün iknası ile Telefonu açtım hoparlöre alıp sessizce bekledim ses gelmeyince Alo dedim ama yine ses gelmedi be telefon bir anda kapandi.

Asya
- bu neydi simdi

Sıla
- aman bosver salağın teki işletiyordur

Asya
- umarım öyledir

Biraz daha oturup uyumaya gittik ama bir türlü uyuyamıyordum en son zorda olsa uyuyabilmiştim.

2 GÜN SONRA ( ASYA' DAN DEVAM. )
Hemen heyecanla kalkip banyoya girdim duş alıp rutin işlerimi halletim daha sonra mutfağa girip kahvalti hazirladim bugün enerjiktim çünkü Gönül'ün doğum günüydü ve ayni zamanda ÖzGön'ün başlangacıydı.

Sıla
- Günaydınnnnnnnn

Anlaşılan Sıla da enerjikti ama Gönül'ün enerjik olacağını hiç sanmıyorum Çünkü hala ona soğuk davranıyorduk. Neyse kahvaltı hazırlayıp masayı kurduk daha sonra Gönül de uyandı tahmin ettiğim gibi enerjisi sıfırdı. Kahvaltımızı yapıp bulaşığı Gönül'e bıraktık ve hazırlanıp evden çıktık mekan tutmuştuk ama hazırlıklara bir göz gezdirmek istiyorduk Bu sayede oyalanması için bulaşığı Gönül'e birakmıştık. Yarım saatin sonunda mekana varmıştık taksiden inip İçeriye girdik baya guzel dekerasyonlanmıştı Bizimkileri yanlarına gittik. Birbirimizle selamlastik hepimiz iceriye soyle bir göz attık gideceğimiz sırada Özgür'ün dedigi seyle hepimiz büyük bir kahkaha attık.

Özgür
- acaba evlenme teklifi mi etsem çok heyecanliyim

😂😂😂😂😂😂😂😂

Evettt yeni bolum biraz kisa oldu ama bunu 1k oldugumuz icin atiyorum diger bolumde daha uzun yazacagim sizleri seviyorum

Yildiza basmayi unutmayin yb icin fikirlerinizi yoruma yazip belirtmekten cekinmeyin seviliyorsunuz bal böceklerim😀😀😀

MAHŞERİN DÖRT KIZI Where stories live. Discover now