🍗YEMEK🍗

100 21 65
                                    

GÖNÜL
Özgür ile vedalaşip eve girdim. Kapiyi senay açti hemen iceri gectim kizlar çerez icecek falan hazirlamiş oturuyorlardi.

Asya
- hadi git pijamalarini giy gel pijama partisi yapacağız

Heme odama girdim güzelce duşumu alip eşofmanlarimi giydim kizlarin yanina oturdum bilim kurgu filmi secip izlemeye başladık.

********
Film çok güzeldi dedi sila bizde onu onaylayan miriltilar cikardik o sirada Asya'nın telefonu çalmaya başladı arayan Ateş'ti. Kisa bir konuşmadan sonra bize döndü ve

Asya
- hadi gidiyoruz dedi.

Senay
- nereye

Asya
- hani size demiştim ya Ateş ile canlı müzik dinlemeye gitmiştik ışıklı falan oraya

Gönül
- bu saatte

Asya
- evet hadi hazirlanalim

Hemen kalkip odalara girdik hepimiz pantolon giyecektik yaklasik 10 dakika sonra hazirdik aşagiya indik Ateş gilde inince birlikte yürümeye başladik Ateş Asya'nın elini tutmuştu Savaş kolunu Sıla'nın omzuna koymuştu Özgür ile bende birbirimize sarilmiş ilerliyorduk saplar ise bizden ayri yürüyorlardı.

Kiyafetler

1= Sıla💜2= Senay💙3= Asya💚4= Gönül💛

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1= Sıla💜
2= Senay💙
3= Asya💚
4= Gönül💛

Vardiğımizda küçük yastiklara ikili şekilde oturduk müzik ile huzurlu bir sessizlik oldu.

SENAY
Belkide son kez bu şekilde huzurlu olacağız belki de son kez böyle mutlu olacağız belki de son kez sevdiklerimizin yaninda olacağız belki belki belki sadece bir kelime ile ne kadar huzursuz olabiliriz nasil mutsuz olabiliriz nasil sevdiklerimizden ayri kalabiliriz çok saçma değil mi sadece bir kelimenin hayatimiza kattiği hüzün.........

Bende kendimi belki son kez huzurlu olacağimiz müziğin akışına bıraktım kendimi.

.......

Senay
- bugün hava çok güzel değil mi

Hepsi beni onaylarcasina ses çikarmişlardi bir parkta oturup çekirdek ve kola aldik herkes sevdiğinin yaninda huzuru bulurmuş onlar şuan çok  huzurlu ama şuan...!

Biraz daha oturup eve doğru yürümeye başladık gerçekten düşünmekten youlmuştum. Eve varinca yukari çiktim kizlarda sevgilileriyle vedalaşip geldiler. Duş alıp pijamalarimizi giyip hepimiz uykunun kollarina teslim olduk....

MAHŞERİN DÖRT KIZI Where stories live. Discover now