shikamaru kaybetti

20 3 15
                                    

Kaldığımız yerden aynı heyecanla devam ediyoruz! fldsfkak

*********

Aika kakashi yi engellemiş, İno zihnine girmişti. Ve shikamarunun tek yaptığı izlemek olmuştu. Şu an ise bir kazığa bağlıydı. Yanında İno ve Aika ise küçük odunlara oturmuş yemek yiyorlardı. "Takım çalışması, Shikamaru. Uyumak değil" dedi ino kafasına vururken. Shikamaru sinirle "BAKA, O ZİLLERİ ALMANIZ BİLE ŞANS İŞİYDİ" Kakashi "Yani, dikkatsizliğimden düşmeleri harici almanız imkansızdı diyebilirim" dedi onlara bakarken. Shikamaru yüzünü göremiyordu ama ona karşı alayla güldüğünü hissediyordu. "Shikamaru, akşama kadar burdasın. Ona yemek verdiğinizi görürsem..." devamını getirmese de onlar adamın bakışlarından irkilmişlerdi. Kakashinin uzaklaşırken Shikamaru guruldayan karnını bastırmaya çalışarak "YEMEĞE İHTİYACIM YOK" dedi. Yüzünü tekrar bulutlara döndü. Gelecek hayalleri içindeyken kızlar yemek yiyorlardı. İki kıza karşı kaybetmişti ve bu bir erkek için utanç bir durumdu. İno sevinçle Ramenini yerken, Annie ise duygusuzca pirincini ve soslu etini yiyordu. Bir ara gözünü yanında ki oğlana çevirdi. Düşünceli bir şekilde gökyüzünü izliyordu. Duygusuz ifadesiyle yemek çubuklarıyla pirinci alarak oğlana uzattı. "Ye" İno ve Shikamaru hafif bir şaşkınlıkla bakarken kız devam etti "Kakashi ortalıkta yok, o dönmeden ye" İno endişeli bakışlarıyla "Ya yakalanırsak?" Annie pirinci zorla oğlanın ağzına tıkarken omuz silkti. Shikamaru ağzına tıkılan pirinci yerken "Hey, aptal. Bunu yapmak zorunda değilsin" derken İno etini ona uzatırken "Boş konuşma ve ye" diyerek ağzına tıktı. Shikamaru hafifçe gülümsedi. Aika soslu eti ona uzatırken Kakashi uzakta bir ağacın arkasından onları izliyordu. bir anda sinirle önlerinde belirerek bağırdı "Siz.. NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ" hava bir anda kararmış, bulutlar toplanmıştı. Kızlar korkuyla gerilerken Shikamaru da korkarak bakıyordu. "Size yapmamanız gereken bir şeyi söylediğim de NEDEN YAPTINIZ" dedi şimşek çakarken. Aika tabağı yere iterek ayağa fırladı. Kollarını açarak oğlanın önünde durdu "Çünkü biz takımız" dedi aynı duygusuz ama tırsak ifadesiyle. İno da onun yanında durarak "Biz takım 10uz, ya birimiz ya da hiç birimiz" Shikamaru şaşkınca onlara bakarken Kakashi bir anda rahatlayarak doğrulduğunda bulutlar dağılmış tekrar gün açmıştı. "Ah, sonunda takım çalışmasını anladınız ha" dedi görünmeyen gülümsemesiyle. Arkasını dönüp giderken "Görüşürüz çocuklar" uzaklaştığında ino şaşkınca bakıyordu "Yani geçtik mi... GENİN Mİ OLDUK" dedi sevinçle sıçrarken. Aika de küçük bir sırıtışla ino ya sarılırken Shikamaru "Eğm, beni çözmeyi düşünüyor musunuz?" ayrılan kızlar birbirlerine bakarak düşündüler. Aynı anda konuşarak "hayır" dediler ve gülerek/kıkırdayarak kol kola girip gittiler.

"HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY, KIZLAR, HANİ TAKIM ARKADAŞIYDIK? Of! ne zahmetli ama..."

***********

Ağaç köküne bağlı oğlan irkilerek uyandı. Aslında bağlı değildi, ipler kesilmişti. Hava yeni kararmıştı, birinin onu izlediği hissiyle irkilmiş, uyanmıştı. Hızla etrafına bakındığı sıra yerde ki odun da oturan kızı fark etti. Elinde bir kunai, başını dizlerine gömmüştü. Anlaşılan uyuya kalmıştı. Onu çözmüştü ama neden uyandırmadı? "Of of... Başıma illa zahmetli işler çıkaracaksın ha?" dedi gülerek. Kızı yavaşça kucağına aldı. Gelin taşır gibiydi. Yavaşça köye doğru ilerlerken, kızın uyurken sevimli olduğunu düşündü. Kaşları çatık değil, ciddi ve ruhsuz ifadesi yoktu. Yine de gün içinde ki halini düşündükçe onunla evlenecek adama yardım diledi... (yani kendisine ufadsflsdfa)

"Oİ, SHİKAMARU" Naruto heyecanla koşarak Shikamaru nun yanına koşturmaya başladı. Yanına vardığı sırada Shikamaru sessizce kızarak "Bağırmasına aptal" dedi. "Ha? Noldu-ttebayo?" Tam ona tekrar kızacakken anlamamasına hak verdi. Akşamın bir vakti çocuk kaçırır gibi dolaşıyordu. "Uzun hikaye..." dedi onu görmezden gelirken. Kızın evinin kapısını çaldı, Sasuke nin uyumamış olmasını dileyerek. Ağır sayılmazdı ama yol boyunca bir insan taşımak kollarınıyormuştu. Kısa süre içinde bir adet uykulu Uchiha kapıyı açtı. Olayları anlamaya çalışarak bakıyordu. "Kardeşini getirdim" dedi kucağında ki kızı ona uzatırken. mavi saçlı oğlan kızı aynı şekilde kucağına alarak teşekkür etti. İyi geceler dileyerek kapıyı örtmesini istedi. Kızın saçlarını yavaşça okşayarak doğruldu. "o zaman, jaa ne" asker selamı vererek elleri cebinde ilerlemeye başladı. Yine elleri cebinde, gökyüzünü izleyerek ilerledi. Aynı hayalleriyle, bulutlara baktı. İyi bir ninja olup, sevdiği kadınla evlenecekti. Biri kız diğeri erkek 2 çocuğu olacaktı. Çocukları büyüdüğünde emekli olacaktı, karısından önce ölecekti. Yani, hayallerini kurduğu hayat böyleydi...

***************

610 kelime wow baya uzun yzmışım dskjfksj

Aika nın gece boyu yanında olması ve shikamaru nun onu eve bırakıp saçını okşaması fln çok taatlı değil mi yhaaağ <3

ve amv de boruto böyle gözünü gösterince hinata shika naruto falan gülüyor ya ay çok tatlılar yah

(sakın ayrılmayın, 2 bölüm daha geliyor)

Lily Aika x ShikamaruWhere stories live. Discover now