The last

24 1 3
                                    

Merhaba arkadaşlar bu bölümde the last da hinata ve naruto için hediye alma ksımını yazıcam sonra ki bölüm yine normal narutodan devam asfhrkjaser

******

"S-Sana ihtiyacım var!"

Gencin yanakları kızarırken, kızın bileğini daha sıkı kavramıştı. Sarışın kızın da yanaklarını al basarken, sadece "N-Ne?" diyebildi. "Naruto ve Hinata için düğün hediyesi bulmam gerekiyo- Ah!" AİKA, kılıcının kınıyla sırtına vururken "A-Aptal!" dedi yanakları hala gökyüzü kadar al iken. "Ne kadar zahmetli... Lütfen" dedi sadece. AİKA somurtarak göz bayarken, "gümüş shuriken al. Hinata onun için para biriktirmişti de, düğün için kullanması gerekti" dedi ona bakmadan. Shikamaru üzerini silkeleyerek doğrulurken "Peki, sen ne alacaksın?" dedi."Ah, ben aldım bile" diyerek bel çantasını karıştırdı. İlaçların, iğnelerin ve o tür şeylerin arasından ışıltılı, mor kristal amethyst gibi bir kolye çıkarırken "Biraz tuzluya patladı ama, benim düğünümde dolaylı yoldan geri dönecek- yani, evlenirsem" dedi sırıtarak. Shikamaru da alayla sırıtırken "Teşekkürler, Aika" dedi. Ellerini tutarak eğilirken "Beni büyük dertten kurtardın" dedi. Aika hafif kızarırken ellerini çekerek "Rica ederim.." dedi. Shikamaru yanından ayrılırken, ona yine söyleyemediği için kendine küfür etti. Yani, o Uchiha soyundan gelen, asil, onurlu ve gururlu bir kızdı. Suiton, Raiton, Doton ve Katon elementlerini profesyonelce kullanıyordu. Sasuke'den sonra, Konoha'nın en iyi kılıç ustasıydı. Kendi geliştirdiği bir jutsusu bile vardı. Medikalde köyün en iyisi sayılırdı- sakura ondan bir parçacık daha iyiydi.

Peki kendisi? O sadece Kage Mane kullanıcısı normal bir shinobiydi. En azından kendisi öyle düşünüyordu. Aika evine giderken, benzer şeyler düşünüyordu. Güçlüydü. Köyde ki en güçlü kunochi'ydi ama..Shikamaru onu zekasıyla alt edebilirdi. "Dahi çocuk.." diye mırıldandı.

Ertesi gün, Aika Shikamaru'ya bir düello için teklifte bulundu. Shikamaru afallasa ve üşense de, kabul etti. Boş araziye gelirlerken, Aika "Eternal Mangeke ve Mangeke yok. Benim kendi jutsularım yok" dedi. Shikamaru başını hafifçe sallayarak onayladı. Birbirlerinden 6 metre kadar uzaklaştılar. Shikamaru kunaisini kavrarken, Aila kılıcının "Ateşi körükleyen Yelpaze"amblemi olan kınını kavradı. Birbirlerine davranırken, Shikamaru kunaiyle kılıcı engellemişti. İkisi geriye sıçrarken, Shikamaru Kage Mane'ye başvurdu. Aikasıçrayarak gölgeden kaçarken, sharinganını açtı. Virgüller bir süre kararsızca kırmızı gözlerin üzerinde dolandıktan sonra yerlerini buldular. Aika gölgeden ustaca kaçarken, Shikamaru'ya yaklaşıyordu. Kılıcının üzerinden atlayarak yanında biterken, kılıcı boğazına dayarken "Tüh" dedi."Evet, 'tüh'" dedi yutkunurken boynundaki çıkıntının kılıca değmesi canını yakarken. Gölge kızın ayaklarıyla buluştuğu zaman, Aila kaskatı kesildi. Oyuna gelmişti.

Shikamaru onu yavaşça kendinden uzaklaştırırken, kılıcı kınına koymasını sağladı. Ama ondan kurtulacak gibiydi. Aika yavaşça hareket etmeyi başarırken, gölge vücudunu sarmaya başladı. "O-Oyuna geldiğime inanamıyorum!" dedi sinirle. Shikamaru sırıtırken "Eh, sadece seni kendime çektim ve 'tüh'" Gölge boynuna ulaşırken, Shikamaru yavaşça ona yaklaştı. Ellerini arkasında birleştirirken, göz çevresinde ki kırışıklığın artmasını sağlayan bir gülümseme ile "Eğer düşmanım olsaydın, seni boğmak eğlenceli olurdu" Aika sırıtırken "Düşmanım olsan da olmasan da seni öldürmek eğlenceli olurdu" dedi. Shikamaru gölgesini çekerken, kız da rahat bir nefes almıştı. Aika kollarını esnetirken "Senin gibi birine yenildiğime inanamıyorum" dedi. Shikamaru "Gardını düşürürsen, yenilirsin" dedi sırıtarak. Sigarasını ağzına götürürken, Aika göz devirdi. Shikamaru 'ne' dercesine bakarken Aika, "Sigara içiyorsun, içki içiyorsun, tembelsin, seni kim alacak merak ediyorum" dedi kollarını göğsünde birleştirirken.

"Kadınlar... Amma baş ağrısı" dedi sızlanır gibi. Aika tekrar göz devirdi. Ama içinde ki küçük kız tam aksini söylüyordu; seni seviyorum dahi çocuk, evlen benimle . Cevap vermek yerine konuyu değiştirdi. "Ee, hediyeyi aldın mı?" Shikamaru, düşüncelerinden sıyrılarak irkilirken, kıza döndü. Aikasorusunu tekrarlarken, Shikamaru elini yüzüne vurdu. "Unuttum.." "O zaman s**tir git al salak" dedi Aika. Ve devam etti, "Fark ettiysen düğüne 2 gün kaldı, mal gibi kalmamak için hediyeni al bi' zahmet" dedi göz bayarken.

İkisi yavaşça köye giderken "Asıl seni kim alacak ben merak ediyorum. Erkeklerden daha çok küfür ediyorsun, insanı döve döve öldürecek gibi güçlüsün, kaç yaşında geldin ve hala ergensin" dedi göz devirerek sigarasını söndürürken. Aika omuz silkti "Erkek fatmayım olum işine gelirse böyleyiz" Shikamaru onu seviyordu. Ona deliler gibi aşıktı. Sadece, bunu söylemeye çekiniyordu. Söylese bile, sevgisini öyle pek açığa vuracak bir tip de değildi.

Başkalarını kendisine hayran bırakan birisiydi. Görenler gözlerini alamıyorlardı. En çokta Shikamaru'yu. Düşünce tarzını seviyordu. Kendisi gibi olmasını seviyordu. Fiziğini seviyordu. Gücünü seviyordu. Gülüşünü seviyordu. Yanakları kızardığında ki o tatlılığını seviyordu. Ameliyattayken onu izlemeyi seviyordu. Onun her halini seviyordu. Şey, sinirlendiği an hariç. "Shikamaru!" Oğlan irkilerek ona bakarken Aika, "4. kez sana sesleniyorum" dedi. "Affedersin, dalmışım" dedi omuz silkerek. Aika oflarken "Her neyse... Bak, şu" dedi vitrinde ki ışıl ışıl parlayan Kunai'yi gösterirken. Shikamaru önce eğilip bakmış, ardından geri fırlayarak "Bir kunai 101970 yen mi!?" dedi. "Biz bunları beleşe temin ediyoruz bu ne lan böyle?" dedi. Aika "Salak ya.." diye yakındı. "Gümüşten olduğuna göre, pahalı?" dedi. Shikamaru ofladı. "Her neyse.. Alalım da bitsin" dedi dükkana girerken. Aika de peşinden girerken, adam selam verdi. İkili başıyla selam verirken Shikamaru "Şu vitrinde ki kunai'yi alacaktım" dedi. Adam turuncu bir hediye paketine koyarken, Aika da raflarda ki eşyalara bakıyordu. Shikamaru elleri cebinde yanına gelirken "Beyendiğin var mı?" dedi. "Sana muhtaç değilim, eğer beyendiğim olursa kendim alırım tembel adam" dedi. Shikamaru iç çekerken "İyilik de yaramıyo, zahmetli kadın.." "Küçük hanımın beyendiği bir şey var mı, efendim?" dedi yaşlı adam hoş gülümsemesiyle. "Valla ben ikna oldum" dedi Aika. Bir şey almayacakken, adamın gülümsemesi ikna etmişti. Ardından rafta ki zümrüt kolyeyi aldı. "35000 yen, hanımefendi"Aikabel çantasını karıştırırken Shikamaru "Aika" dedi kaşlarını hafif çatarken. Ardından içi acısa da, sevdiği kadın takacağı için değer diye düşündü. "Şey, teşekkürler.." dedi Aika dükkandan çıkarken. Kızın yanaklarının pembeleştiğini fark ettiğinde, Shikamaru gülümsedi.

******

çok tatlılar yhaaa

fanart yapmak isteyen olursa karakterimin detaylarını veririrm


Lily Aika x ShikamaruWhere stories live. Discover now