düğün günü

21 1 9
                                    

SELAM CANLARIM PATRONİÇE GRİ DÖNDÜ

Köydeydim ne zamandır yha hiçbişi yazamadım bilgisayarım evdeydi

Ama az önce müüüükemmeeeeeeeel birşey yazmayı bitirdim

*düğün günü*

Shikamaru gözlerini ovarken "Ne zahmetli ama.." dedi kolunun altında ki paketi sıkarken. Hediye vermek için girdikleri sıra bitmiyordu. Aika arkasını dönerek Shikamaru'ya bakarken "Biraz neşeli olsana, düğün var hani şimdi" dedi. Shikamaru boynunda ışıldayan kolyeyi görünce istemsiz sırıtmıştı. Aika "Ne?" dediğindeyse sadece omuz silkmişti. Sıra Aika'ya geldiğinde, gülümseyerek ikisine de sıkıca sarıldı. Hinata gülümseyerek "Aika-chan, gülümsediğinde çok tatlı oluyorsun" dedi sevimlice. Aika hediye paketini uzatırken "Sende gelinlikle taş gibi oluyorsun ama diyebilceğim bir şey yok" dedi gülerek. Hinata kızarırken, Naruto gülerek onaylamıştı. Shikamaru hediyesini Hinata'ya uzatırken "Şey, hediye fikri için Aika'ya teşekkür etmeliyim" dedi. Naruto gülümserken sarıldı. Aikanın yanına, teşekkür etmeye gidecekti ki kızların yanında olduğunu görünce yönünü değiştirdi.

Kızlar kendi aralarında kahkahalarla gülerlerken Shikamaru onlara bakıyordu.  "Shikamaru?" Shikamaru irkilerek Shino'ya dönerken "Hm" dedi. "Mal gibi bakıyordun da, bi uyan abi" dedi Choji. Kiba "Aşık olmuş işte" dedi omzuna vururken gülerken.

"BONO ŞOKOMORO MO OLDO!?!?!" Tenten bağırarak Aikayı sarsıyordu. "Ya bi sakin!" dedi Tenten'i iterken. "Hinata için hediye aldırıyordum, satan adam sadece 'beğendiğiniz var mı' dedi ve benim bir anda bir şeyler alasım geldi sanırım genjutsuya düştüm" dedi gülerek. Diğerleri de gülerken devam etti, "Bende bunu seçmiştim, sonra bay cimri bir cömertlikte bulunarak kendi ödedi. Baya beleşe geldi" dedi gururla.

İno 'Bir kere de yüzükle gelse ölür sanki' diye düşündü Shikamaru'ya delici bakışlarla bakarken.

Sakura (kaşarı) yanlarına gelirken "Selam" dedi. Aika umursamayarakça "selam" dedi. "Ah, geniş alın gelmiş" dedi İno kolunu boynuna sararken. Tenten Sakura'yı görmezden gelirken Aika'nın gözleri Temariye takılmıştı. Shikamaruyla konuşması onu gıcık etmişti. Yanlarına giderken Shikamaru "selam Aika" dedi. Temari somurtarak ona dönerken "selam- ne için geldin?" dedi.

"Bir sebep mi gerekli?" dedi çatık kaşlarla bakarken. "Evet" dedi Temari, sertçe ve sırıtarak. Aika Shikamarunun elini tutarken "Erkek arkadaşımla konuşmak için bir sebep gerektiğini sanmıyorum" dedi. Shikamaru kıpkırmızı olarak ona bakarken Aika onu çekerek götürdü.

"Onunla konuşmanı istemiyorum-" "E-E-Erkek arkadaşım?" diye böldü sırııtrak. Aika kızarırken "Sadece rol icabı! Sadece o kızla konuşma- aptal yalancı yavşak yılışığın teki" Shikamaru'nun sırıtışı kesilmezken "Öyle olsun bari, sevgilim" dedi Aika tokat atarken iyice domates olmuştu. "S-S-S-Sus!" Shikamaru yanağını ovarken Aikanın arkasından baktı.

"Zahmetli kız.." diyerek kankalarnın yanına gitti.

****

Ay çok tatlılar yhağplgsielsgfşge 

Temari yellozuna da ağzının payını verdi oh oh maşallah shjdsfskgsg

yeni bölüm yakında gelir çok merak etmeyin

Lily Aika x ShikamaruTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang