'1.3'

5.6K 549 188
                                    

Şarki bittiğinde bir başkası çalmaya başlamıştı, salonun bir köşesinde oturan sanatçılar hiç durmadan birşeyler çalıyorlardı.

Birkaç vampir hâlâ dans ederken çoğusu da içecek ya da yiyecekler ile ilgileniyordu şuanda.

Ortamın havası oldukça hoştu.

Renkli kıyafetleri ile dans eden vampirler, onların hemen ilerisinde elindeki farklı çalgılarla kulaklarımızı şenlendiren sanatçılar, birbiriyle sohbet edenler, birşeyler içenler. Kısacası herkes kendi halinde oldukça güzel eğleniyordu.

Yanımdaki bedene döndüğümde elindeki kadeh ile oynadığını ve kafasının karışık olduğu fark ettim. Dalgın görünüyordu.

Ona seslenmemin birinci seferinde beni duymaması da düşüncelerimi doğrulamıştı.

Omuzunu hafifçe dürterek adını seslendiğimde hafifçe irkilip bana döndü. "Bir ihtiyacın mı var?" Başımı iki yana sallayıp koltuğun en köşesine yaklaştım, ona daha yakın oturabilmek için. "Hayır. Sadece çok düşünceli görünüyorsun az önce seslendiğimde beni duymadın. Bir sorunun mu var?"

"Boşver insan, sen eğlenmene bak." Dirseğimi tahtın koltuğuna yaslayıp çenemi avuç içime koydum. "Ama sen böyle dururken hiç eğlenesim gelmiyor. Söylesene sorun ne?" Gözünü büyük camlarda gezdirdi. "İçimde kötü bir his var, birşeyler olacak."

Onun baktığı yere bakmak için başımı çevirip camlara baktım. "Ne gibi?" Başını yavaşça iki yana salladı. "Bilmiyorum."

Ardından arkamızda duran korumlaradan birini işaret ederek yanına çağırdığında koruma gelip Yoongi'nin yanında diz çöktü. "Etrafı kontrol edin ve en ufak birşeyden şüphelenseniz dahi bana haber gönderin." Koruma başıyla selam verip ayağa kalktı. "Hemen kontrol etmesi için birilerini görevlendireceğim efendi Yoongi."

Yoongi anladığını belirtmek için başını sallayınca koruma yanımızdan ayrılmıştı.

Kemikli parmakları ile gömleğine uzanıp dördüncü düğmesini de açtı ve gözlerini etrafta gezdirdi. Ters giden birşeyleri arıyordu sanki.

Uzun dakikaların ardından penceremin önünde dolaşan büyük karga ihtişamlı kanatlarını çırparak yanımıza geldiğinde Yoongi kolunu uzatmış ve karganın koluna konmasını beklemişti.

"Sorun ne?" Karga boğazından yükselen sesler çıkarırken Yoongi sinirle dilini gül kurusu renginde olan dudaklarında gezdirdi. "Oysaki önlem almalarını defalarca söylemiştim."

Karga kolundan havalanıp tahtının başına oturduğunda Yoongi ayağa kalktı, onun ayağa hışımla kalktığını gören orkestra şarkıyı kesti ve herkesin gözü bizim bulunduğumuz balkona döndü.

"Eğlence bitti, isyancılardan birkaçı burada." Kalabalıktan uğultular yükselmeye başlayınca Yoongi tek elini kaldırdı ve susmalarını emretti. Şuanda salondaki tek ses benim deli gibi atan kalbimin sesi olabilirdi çünkü hiçbirşey anlamadığım halde Yoongi'nin hareketlerinden kötü birşeyler olacağı kesindi.

Bu gece bu salonda birçok kişinin kanı dökülecekti.




İlham perilerim eğer her nereye kaçtıysa en kısa sürede geri döner umarım.
Bekleyenler varsa beklediği için özür dilerim.
Gerçekten yazamıyorum ve çok yoğunum bu sıralar.
Yarın yeni bölümü atmaya çalışacağım ama söz veremem.
Tekrardan özür dilerim.

VAMPIRE | yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin