'3.7'

4.9K 471 526
                                    

Yoongi'nin göğsüne doğru kıvrılmış uykumun açılmasını bekliyordum.

Dakikalar önce uyanmıştım fakat yataktan kalkmak işkence gibi geliyordu.

Bir kere bulunduğum yer sıcaktı, rahattı, güzel kokuyordu hoştu işte.

Yoongi ise bir süredir saçlarım ile oynamaya devam ediyordu.

Gece ben uyuyakalınca beni odama kadar o taşımış olmalıydı.

Gülümseyerek başımı kaldırıp çenemi göğsüne doğru yasladım bana bakan gözlerine karşılık verdim.

Tam zamanında çalan kapı ile ikimizin gözleri de kapıya dönmüş ve açtığı aralıktan içeriye başını sokan Jungkook'u görmüştük. "Yoongi karşı klanda bir yeni doğan var, bizim klandan da sen ve birkaç kişi onu görmeye gidecek. Haberi az önce aldım ve senin için bu kiyafetleri getirdim"

"Tamam Jeon oraya bırakabilirsin, hazırlandıktan sonra gideceğim." Jungkook gülümseyip odadan çıktığında tekrar Yoongi'ye dönüp çenemi göğsüne yasladım "yeni doğan ne demek?"

"Bebek." Başımı salladıktan sonra yataktan doğrulup birkaç saniye esnedim "ve sende geleceksin, yani ister misin?" Gülümseyerek ona dönüp başımı salladım "isterim"

"Hazırlanalım ve hemen çıkalım o zaman bizim kalandakiler ile orada buluşuruz." Yatağımdan kalkıp dolabıma yöneldiğim gibi üzerime uygun bir şeyler bulup giyinirken Yoongi de Jungkook'un onun için getirdiği kıyafeti giyiniyordu.

Giydiğim gömleğin yaka kısmı boynumu sararak arkama dönüyordu ve en sona geldiği yerde düğme ile sabitlenmesi gerekiyordu. Kendim halledemediğim için gömleğinin düğmelerini iliklemeye başlayan Yoongi'nin yanına yaklaşıp sırtımı döndüm "yardımcı olur musun" ellerini kendi gömleğinden çekip boynumdaki düğmeyi geçirdi ve dudaklarını enseme bastırdı.

Huylanıp gülümsedim ve ona dönüp gülümseyen dudaklarına birkaç saniye baktıktan sonra dudağının kenarına dudaklarımı bastırdım.

Dudaklarının köşelerini seviyordum.

Gülüp gömleğini giyinmeye devam edince ben de üzerimi düzeltmiştim.

Sonunda hazırlanmıştık ve gidebilirdik.

"Çok güzel olmuşsun" kollarını belime sararken kulağıma fısıldadığında kollarımı kaldırıp boynuna sardım "sen de çok yakışıklısın sevgilim" bir kolunu belimden çekip elini yanağıma yasladı ve baş parmağı ile elmacık kemiğimi okşamaya başladı "sevgilim" gülümsemem sınırlarını zorlarken sözlerine devam etmesini ister gibi kısık bir ses çıkarmıştım "seni seviyorum" gözlerimi kapatıp alnımı omuzuna yasladım "hayır sadece sevmiyorum Jiminie sana aşığım." Başımı hafifçe kaldırıp boynunu öptüm ve gülümseyerek yüzüne baktım "ben de sana aşığım."

Dakikalar sonra Yoongi artık gitmemiz gerektiğini söyleyip tekrar belime sarıldı ve bizi daha önce görmediğim klanın şatosunun bahçesine ışınladı.

Bekçiler ana kapıyı bizim için aralarken selam verip önümüzden çekilmişlerdi.

Şatoyu bilen kişi Yoongi olduğu için onun yanında salona doğru yürümeye başladım.

Şu anda bulunduğumuz şatoda diğeri ile benzerdi.

Aynı korkutucu hava ve sesler burada da vardı.

Ama burada bulunan korkutucu olan bir diğer fark vampirlerin tuhafca bakmasıydı.

İnsan olduğum için kokumu alıyor ve bu yüzden tepki veriyorlardı.

Diğer şatoda yanlız başıma her yeri gezebilirken burada Yoongi'nin yanından ayrılmak istemiyordum.

Yoongi bu durumu fark edince bedenimi kolunun altına alıp bulunduğu yerde durdu ve etraftakiler ile tek tek göz kontağı kurarak konuşmaya başladı "eğer aklınızdan benim olana yanlış bir şey yapma fikri geçiyorsa o fikirleri hemen şimdi def edin yoksa olacaklardan kesinlikle sorumlu değilim. Yarattığınız aura ile onu korkutmaya devam ederseniz sonsuza kadar susuzluktan şatomun zindanında çürürsünüz!" Konuşmasının ardından az önce diğerlerini tehdit edip bağıran o değilmiş gibi sıcak bir gülümseme ile bana döndü "korkma çünkü korkması gerekenler çoktan korkmaya başladı, benim yanımdayken sana bir şey olmayacağını bil Jimin buna asla izin vermem"

Vermezdi.

Biliyordum.

Gülümseyerek Yoongi'nin adımlarına ayak uydurdum.

Az önce üzerimde oluşan hava yoktu ve kesinlikle daha iyi hissediyordum.

Salona girdiğimizde bir içeride bir çok kişi vardı. Sanırım herkes bizden önce gelmişti fakat Yoongi'nin bunu umursadığını hiç sanmıyordum.

Bir şeyler içip sohbet eden vampirlerin arasından sıyrılıp beşiğinin içinde uzanan bebeğe yaklaştık.

Anne babası başında dururken bizi gördüklerinde gülümsemiş ve selam vermişlerdi.

"Sevgili veliahtımız Jiyoon'u görmeye geldiğiniz için minnet duydum Efendi Yoongi" Yoongi'de ikisinin önünde eğildikten sonra gülümsedi "umarım Jiyoon'da büyüyünce babası gibi bir vampir olur"

"Umarım, isterseniz onun ile biraz ilgilenebilirsiniz" Yoongi başını sallayıp önündeki beşiğe eğildikten sonra küçük bebeği kucağına alıp gülümsedi.

Şu an nasıl güzel göründüklerini hiç kimseye açıklayamazdım.

Eşsizdi.

Jiyoon sevimli sesler çıkarıp gülerken bir elini Yoongi'nin yanağına bastırıp daha çok gülmeye başladı "yeni doğan olmasına rağmen fazla uysal"

"Haklısınız, nedeni hakkında hiçbir fikrimiz yok fakat bu iyi bir şey, sonuçta onu zapt etmek kolay olacak" Yoongi gülümseyip kafasının ağırlığı taşıyamadığı için başı bir öne bir arkaya düşen çocuğun ensesinden tutarak başının düşmesini engelledi "her yeni doğanın böyle olmasına ihtiyacımız var"

Jiyoon her ne sebepten olduğunu bilmesem de daha sesli kıpırdamaya başlayıp tekrar Yoongi'nin tutuşundan kurtuldu ve başını öne atıp Yoongi'nin yanağına dudaklarını bastırdı. Başı bir yere yaslı olduğu için sallanmayınca başını biraz daha kaydırıp yanağını Yoongi'nin yanağına yasladı ve anlamsız sesler çıkarmaya devam etti.

"Jimin baksana elleri çok küçük" Yoongi bebeğin elini tutarak bana uzattığında gülümseyip Jiyoon'un elini tuttum "evet ve yumuşacık"

"Bu arada Efendi Yoongi bu insanoğlu da kim?" Jiyoon'un babası oldukça sevecen ve samimi bir tavırla sorduğunda Yoongi gülümseyip bana baktı.

"Eşim."









DUYURU YAPIYORUM 💪🏻

Kitabın hangisi olacağını siz seçtiniz ben de ilk bölümü biraz daha düzenleyip hazırladım.

Yoongi ve Jimin'in zoraki evli olduğu kitabı seçmiştiniz bunun için diğer kitapları isteyen kişilerden özür diliyorum ama onlarda hiç merak etmesinler o kitapları da daha iyi hale sokup yeni yayınlayacağım kitabın sonlarına geldiğimizde yayınlayacağım.

Yeni kitabımı ise hemen şimdi yayınlıyorum bu bölümü okuduktan sonra ona giderseniz çok mutlu olurum. Kocaman öptüm 💖💖😘

VAMPIRE | yoonminWhere stories live. Discover now