Bölüm 41: Romantik Komedi [M]

16.4K 948 560
                                    

Hızlı adımlarla evinden çıkmıştı, bu karmaşadan tam anlamıyla yıldığını hissediyordu. Olayı kesinleştirmesi gerektiğinin uzun zamandır farkındaydı ama bir türlü adım atamamıştı. Kimselerin olmadığı sokakta yürürken alnına bir fiske attı, Jiminle aralarında ki şeyi mahvetmek istemiyordu.

Evden çıkmadan önce hızlıca bacaklarına geçirmiş olduğu kotun ceplerine ellerini sokmuş; gözleri yerdeyken seri adımlarla ilerlemeye devam etmişti o sırada ise sarışın olan Jungkook'un attığı son mesaja hala şaşkın bir şekilde bakmaya devam ediyordu.

Tamam diye geçirdi içinden Jimin en fazla ne olabilirdi ki? Sadece konuşacaklardı, seslerini fazla yükseltmemeleri lazımdı çünkü annesinin uyanma ihtimali vardı. Gergince yatağın üzerinden kalkıp bir eliyle saçlarını karıştırırken önünde ki aynadan kendisine bakmıştı. Kötü mü gözüküyorum diye düşünmeden edemedi o an, Jungkook ile aralarında ki olanlar son zamanlarda Jimin'in davranışlarını fazlasıyla etkilemişti normalde Jungkook'un yanında geğirebilen yapısı gitmiş yerine kendini beğendirme iç güdüsünü bırakmıştı. Düşünceleri arasında avucunu ağzına yaklaştırıp üfledikten sonra ağzının kokup kokmadığına bakmıştı, hoş olmayan bir kokusu yoktu ama fırçalamaktan zarar gelmeyeceğini düşünerek odasında ki minik banyoya ilerledi.

Duvarları eski olan müstakil evin su borularına tırmanarak üst kata çıkmayı denedi Jungkook, klişe filmlerde herkes başarabiliyordu ben niye başaramayayım diye düşünmüştü boyaları sökük duvara bakarken.

Jimin son kez nefesini kontrol edip saçlarına şekil verirken hiç beklemediği bir anda patırtı duymuştu. Kaşları çatılırken o sesin nereden geldiğini merak edip cama doğru ilerledi, tahta camın kolunu çevirip aşağı bakmak için eğildiğinde ise gözleri şaşkınlık ile irileşmişti.

Uzun boylu beden otların arasında yüzü koyun bir şekilde yatıyor kısık sesler ile küfürler ediyordu. Jimin şaşkınlığı geçtikten sonra kıkırtısına engel olamamış sonrasında annesinin duyacak olması korkusu ile ağzını kapamıştı.

Yerde ki bedene biraz endişeli ama aslında bulunduğu durumdan dolayı dalga geçen gözler ile bakarken fısıltı ile "İyi misin Jungkook?" diye sormuştu.

Jungkook yüzünü butuşturmuş yerinden kalkmaya çalışarken "Filmler hep yalanmış Jimin." diye mırıldanmıştı.

Jimin duyamadığından dolayı "Ne?" diye sorduğunda Jungkook camdan sarkan bedene bakmış yüksek sesle
"Filmler diyorum şu halime bak böyle olmaması lazımdı." demişti.

Jimin'in kaşları çatılırken bir parmağını dudaklarına götürerek şşşş sesini çıkarmış sonrasında ise kızgın bir ses tonu ile fısıldayarak "Jungkook sessiz ol annem uyuyor." demişti.

Jungkook yerden kalkıp pantolonunu silkmiş sonrasında gözlerini hala camdan sarkarak ona bakan bedene çıkararak "Ben nasıl gelcem Jimin kapıyı aç o zaman." diye söylenmişti.

"Başta söyleseydin açardım zaten napıyorsun anlamadım ki.."

Jimin parmak ucunda hareket ederek merdivenlerden inmiş kapının kilidini fazla ses çıkarmamaya çalışarak çevirmişti.

Jungkook çarptığı dirseğini ovuştururken gereksiz bir heyecana kapılmıştı. Kapının açılması ile gözlerini karanlıkta bile kendini belli eden parlak gözlere taşımış fısıltı ile "Selam." demişti.

Jimin kafasını eğip Jungkook'un geçmesi için yolu açmış sonrasında kapıyı kapatırken o da fısıldayarak "Selam." demişti.

İkili sessiz olmaya çalışarak Jimin'in odasına ilerlerken Jimin gerginlikten çoktan tırnak etlerini yolmaya başlamıştı.

Kink List Onde histórias criam vida. Descubra agora