Hoofdstuk 39

2K 88 8
                                    

Megan POV

Ik hoor hard geschreeuw van beneden komen. Ik lig nog in bed. Logisch want het is 8 uur. Ik stap uit bed en trek een jogginsbroek aan. Luke ligt nog te slapen. Als ik mijn joggingbroek en trui aan hem druk ik een kusje op Luke's voorhoofd en sluip ik naar beneden. Anders maak ik straks de rest wakker. Het geschreeuw wordt harder als ik bijna beneden ben. Ik ga voor de deur staan en luister mee.

'DAISY JEZUS KAN IK ER WAT AAN DOEN DAT IK DIE FOCKING CONDOOM VERGETEN WAS!' schreewt een stem. En als het tegen Daisy is, hoop ik voor haar dat het Calum is die zo schreeuwt.

'Ja maar daardoor groeit er nu wel een kind in mijn buik!' hoor ik Daisy breekbaar zeggen. Daarna hoor ik allemaal snikken. Ik besluit de kamer in te lopen. Als ik de kamer binnen ben kijkt Calum mij aan. Daisy staat met haar rug tegen Calum toe.

'Is het waar? Daisy ben je echt uuh zwanger?' vraag ik. Ik kan het bijna niet geloven. Zo jong! Ze is 17!

'Ja' zegt ze zacht en daarna volgen er vele snikken en stromen de tranen over haar wangen.

Ik loop naar haar toe en sla mijn arm om haar heen. Daisy begraafd haar gezicht in mijn haar. Samen lopen we naar de bank. Calum kijkt machteloos toe.

'Nou meneer zou je, je vriendinnetje niet eens troosten?' vraag ik.

'Ze is mijn vriendin niet meer! Ik kan niet op mijn 19tiende een kind opvoeden!' zegt Calum kwaad en daarna stormt hij de trap op.

Ik sta snel op en ga bovenaan de trap staan.

'DIKKE EGOIST! JE MOET HAAR STEUNEN IN DEZE TIJD! NIET LATEN STIKKEN! JIJ BENT GEWOON EEN UUHHGG LAAT OOK MAAR' gil ik. Inplaats van antwoord wordt er een deur keihard dicht geknalt. Ik zucht en rol met mijn ogen. Ook mijn tranen branden achter mn ogen. Hoe kan hij haar dit ooit aan doen! Als Luke zo zou doen dan had ik het ook uitgemaakt maar dat Calum dat doet! Dat had ik niet van hem verwacht. Wat een egoist! Ik loop de kamer weer in en zet een kopje thee. Ik schenk het in 2 glazen en neem een groot stuk chocolade mee. Het mag dan ochtend zijn maar chocolade helpt tegen liefdes verdriet. Ik zet het op een dienblad met een dekentje. Ik loop weer naar de kamer. Daisy staart somber voor zich uit. Ik ga naast haar zitten en zet het dienblad op de tafel. Ik sla een deken om ons een en daarna pak ik de thee. Dankbaar pakt Daisy het aan. Ook maken we de chocoladereep helemaal op. het kan me niks schelen dat ik pukkels ofzo krijg. Ik heb het ook even nodig.

'Dit blijft onder ons he?' vraagt Daisy.

'Ja ik zeg niks!' antwoord ik.

'Mooizo dankjewel' zegt Daisy. Ik glimlach en uiteindelijk val val alweer in slaap. Blijkbaar was ik toch nog heel moe.

___________________________________________-

Wihooee weer een stukjeeeeeeeeeeee hahahahaa! Okay ben ff heeeeeeeellll hyppaahh nuuuuuuuu. Owjah en dit is niet lang maar toch wel uuhhh kabooeemmm haha dat ja. Maar hadden jullie verwacht dat Daisy zwanger was? En wat gaat er gebeuren? moehahaha ik weet het lekkah wel! ahaha XD Loveuaalll <3 X Anna

Beside You! (L.H Fanfiction)Onde histórias criam vida. Descubra agora