Hoofdstuk 42

1.9K 93 15
                                    

Luke POV

Het is half 6 als Megan binnen komt. Ik sta op en geef haar een kus. Ze glimlacht en gaat zitten.

'Heeyy' zeg ik.

'Hoi' zegt ze terug.

'Was het leuk?' Vraag ik.

'Ja hoor super leuk!' Zegt ze met een glimlach op haar gezicht:

'Mooizo' zeg ik. Megan doet de laatste paar dagen raar vindt ik. Sinds het uit is tussen Calum en Daisy gedraagd ze zich anders. Net of ze iets voor me verbergt. Ik zucht en Megan kijkt me bezorgd aan.

'Wat is er?' Vraagt ze met die bezorgde blik in haar ogen.

'Een beetje moe denk ik' en het is niet eens gelogen.

'Vroeg op bed Dan maar meneertje' zegt Megan met zo'n kleuter juffen toontje.

'Ja, ja mevrouw Hemmings!' Zeg ik en Megan schiet in de lach.

'Waar zijn de rest eigenlijk?' Vraagt ze.

'Pizza halen geloof ik' antwoord ik.

'Ooww lekker!' Antwoord ze.

'Inderdaad'. Ik glimlach en sta op. Ik loop naar de bank en plof neer. Tijd om eens Tv te gaan kijken. Er is niet veel op tv. Ik zet hem op MTV. Er is een film voor. Aan het gezicht van het meisje herken ik de film direct. meangirls!!! Mijn lievelingsfilm! Het klinkt raar omdat het een meisjes film is maar toch ik ben er zooo verslaafd aan! We zijn nu bij het Stukje dat Cady, Regina en haar vriendinnen dansen op het liedje Jingle Bells. Altijd een leuk stukje. Ik kijk aandachtig mee tot dat mijn rust wordt verstoord door 3 gillende jongens die rennend de kamer binnen komen. Ik rol met mijn ogen en zucht.

'Jongens!'

'Pizzaaaaaaa' gilt Ashton.

'PIZZAAAAA HERE I COME' gilt Michael en hij scheurt de doos onder de pizza weg en begint als een hooligan de pizza op te eten. Michael en zijn liefde voor Pizza's.... Megan komt er ook bij zitten met haar Pizza mozzarella. Ik grinnik bij het zien van 4 etende mensen. Opeens valt het licht uit. Ik hoor keihard gegil. Dat is Ashton!

'Ash het is gewoon stroomstoring' hoor je Calum zeggen.

'MAAR WEL EEN ENGE' gilt Ashton keihard.

'Ashton je hoeft je niet aan mij vast te pakken sukkel' zegt Michael. Ineens zie je een flits en vlak daarna een donder.

'Onweer' fluister ik.

'Help ik ben bang voor onweer' piept Megan en daarna voel ik haar armen om me heen.

'En ik in het donker' snikt Ashton. Wat hij heeft met dat donker snap ik nog steeds niet. Opeens springt het licht weer aan. Gelukkig. Het ziet er heel komisch uit. Ashton houdt heel bang Michael vast die gewoon dooreet van zijn pizza. De sukkel. Meangirls gaat nu ook weer aan. Met zijn allen kijken we naar de film. Opeens is er weer een flits en een donder. Ik voel Megan rillen en ze kruipt dicht tegen me aan. Calum pakt een deken uit de kast en gooit die over Megan en mij heen. Ze nestelt zich tegen me aan. Ik glimlach en geef haar een kusje. Mijn meisje. Mijn vriendinnetje. Wie haar breekt breek ik!

Heeyhooii weer een stukje vandaag. Het is niet lang maar ik moest en zou iets posten dusja. Maar hier is ie dan wel een stukje taaddaaaa💕

Beside You! (L.H Fanfiction)Where stories live. Discover now