Κεφαλαιο 14

1.9K 93 9
                                    

Ενας μηνας μετα

Πλευρα Λιανας

Αυτο ο μηνας ειναι ο χειρότερος ολων των εποχών... Δεν αντεχω συνεχεια κανω εμετο κ ζαλιζομαι. Υπερβολικα πολυ... Και το χειρεοτερο πήγα να δηλητηριαστω. Καθώς μου μύριζε κουνουπίδι μερεντα και ψάρι.. Και ναι τα εφαγα κ τα 3 μαζί κ μετα με ετρεχαν στο νοσοκομειο... Τελος παντων.. Σημερα ειναι το Ραντεβου με τον γιατρο θα μάθω το φυλο επιτέλους δεν κρατιεμαι.... Ο Κωνσταντίνος η Γεωργια και η Αγγελικη θέλουν κοριτσάκια. Αντιθετα η γιαγια μου και ο πατέρας μου λένε γερο να ναι κ οτι να ναι αλλα καταλάθος θέλουν ενα αγορι και ενα κοριτσι.. Εγωω εγω θελω 2 αγορακια που να μοιάζουν μς τον μπαμπα τους και μα ειναι γκυκουλια κ να με φωνάζουν μαμά..

Κατσε τι είπα... Μάλλον θα ειναι οι παρενεργειες απο πριν αφου εφαγα καρπούζι με λιωμένο παγωτό απο πανω.... Ευτυχως ποθ ειναι καλοκαίρι κ δεν εχουμε σχολείο γτ δεν θα αντεχα αλλο..

Σημερα ευτυχως ή Δυστηχως δεν θα παω στον γιατρό μς την συνοδεία μ παρα μονο με την Αγγελικη  γιατι οι άλλοι θα πανε για φαγητο στο αφεντικό του μπαμπα μου.. ετοιμάζεται για αύξηση και για μια θέση στην καρεκλα του διευθυντή.. Ο μπαμπας μου δουλεύει σε μια πολυεθνική εταιρία απο τοτε που εγω ήμουν 1 οποτε πιστευω τπυ αξίζει..

Αγγ- Εισαι ετοιμη

Λ-Εεε?

Αγγ- Λεω εισαι ετοιμη

Λ- Οχι περιμενε

Αγγ- καλα αλλα σε 10 πρεπει να φυγουμε

Τα ρούχα που εβαλαν

Λιανα

Aγγελικη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aγγελικη

Aγγελικη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
16&Pregnant Where stories live. Discover now