Κεφάλαιο 31

1.6K 74 18
                                    

Πλευρα Λιανας

Αγγ- Λοιπον Λιανα Ανδριοπουλου θέλεις να με παντρευτεις??

Λ-Να το σκεφτώ λίγο? 

Και τότε διακρινω στο πρόσωπο του μια λυπημενη έκφραση.

Αγγ-Πριν απαντήσεις θελω να σου εξομολογηθω την αγάπη μου μα μπροστά σου τα χάνω όπως ο ταξιδιώτης που φεύγει απ’ τον σταθμό ένα δευτερόλεπτο πριν
Φτάσει το τρένο. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στην ζωή μου, σ’ ευχαριστώ που μ’ έκανες να νιώσω τόσο ξεχωριστός  σ ευχαριστώ που μου χάρισες την παραδεισένια ευτυχία σε  ευχαριστώ που με άφησες να σ΄αγαπήσω, σ’ ευχαριστώ για όλα... Θέλω να ξέρεις ότι θα έκανα τα πάντα για εσενα!

Όση ωρα μου έλεγε όλα αυτα είχε βουρκωσει κ εγω ειχα βάλει τα κλάματα. Δεν περίμενα να βρω ποτέ την πραγματική αγαπη αλλα τώρα βρίσκεται μπροστά μ λέγοντας μ τοσα όμορφα πράγματα. Απο την αρχή ήθελα να του πω ναι χωρίς να το σκεφτώ καν ειμαι ερωτευμένη μαζί του καθ τον αγαπωω παρα πολύ.. 

Και ηταν έτοιμος να συνεχίσει ωσπου δεν αντεξα και έπεσα πανω του

Λ-Ναιιι Ναι Ναιιι θα σε παντρευτώ. Εισαι οτι καλύτερο μου εχει συμβεί δεν ηξερα τι θα εκανα χωρίς εσενα. 
Και τον φιλησα
Και τοτε ο ουρανός γεμισε απο πυροτεχνήματα. Κοίταξα τον Άγγελο κ μ έκλεισε το μάτι ήμουν σίγουρη πως είχε βάλει το χερακι του σε όλο αυτό

 Κοίταξα τον Άγγελο κ μ έκλεισε το μάτι ήμουν σίγουρη πως είχε βάλει το χερακι του σε όλο αυτό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Όμως όλη αυτή την ωρα είχαν σταματήσει κ μας κοίταζαν οι Γάλλοι βαθιά Συγκινημένοι. Λες και κατάλαβαν την αγαπη που υπάρχει..

Αγγ-Elle m'épousera( θα με παντρευτεί)  φώναξε στους Γάλλους που είχαν σταματήσει κ μας κοίταζαν κ εκείνη τοτε αρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν διάφορα γλυκά λόγια αλλα δεν έδωσα σημασία γτ εγω τώρα επλεα σε πελάγη ευτυχίας.

Αγγ-Λοιπον δως μ το χερι σου. Και ανοιξε το κουτάκι που τόση ωρα κράταγε στο χέρι του.. Δεν το πιστεύω είναι υπεροχο.

16&Pregnant Where stories live. Discover now