Κεφάλαιο 30

1.4K 68 4
                                    

Πλευρα Λιανας

1 μήνας μετα

Αγγ- Λοιπον Λιανα Ανδριοπουλου θέλεις να με παντρευτεις??

........


Flashback

3  μέρες πριν

Λ-Ρεε Αγγελε που εισαι?  καλά αμα τον βρω θα γίνει χαμός!!  μέχρι το σουπερμάρκετ πεταχτηκα για λίγο  και αυτός πηγε κ άφησε τις μικρές στην μητέρα του κ αυτή πήρε να μ το πει σαν κάποιο κατόρθωμα..  Θα τσακωθουμε άσχημα. Όμως όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι αυτό που βλεπω με κανει να ρίξω τις σακούλες απο τα ψώνια στο πάτωμα χωρίς να με νοιάζει.. Έχω μείνει πραγματικά νμζ οτι κάποιος ν κάνει πλάκα. Υπάρχει μια περίεργη ησυχία κ το μονο που ακούγεται είναι η απαλή μουσική στο ραδιο το σπίτι είναι μαζεμένο τα φώτα κλειστά κ υπάρχει ένας διάδρομος απί κεριά και τριαντάφυλλα τοτε ειναι που βλεπω κάτω στο πάτωμα ένα γράμμα κ αφού το ανοίγω διαβάζω " Μωρο μου αμα θες να λύσεις το μυστήριο ακόλουθα τα τριαντάφυλλα ". 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Αυτός ο "διαδρομος" έφτασε στις σκάλες όπου κ εκεί υπάρχουν κ αλλά κερια κ λουλούδια.. Να ανησυχω?  Δεν ξέρω Τι παίζει. Ααα βέβαια το βρήκα τα κάνει όλα αυτά για μα του κάνω γιο αλλά έλα που δεν θα περάσει το δικο του. Και τοτε ο "διαδρομος "σταματαει εξω απο το δωμάτιο μας κ χωρίς να το σκεφτώ μπαίνω μέσα και μένω στήλη άλατος. Το θεαμα κ όλο αυτό έκανε την καρδιά ν χτυπά. Όλο το δωμάτιο ηταν στολισμένο με μπαλόνια λουλούδια κεριά και μικρές φωτογραφίες πανω στο κρεβάτι με εμενα κ τον Άγγελο..

Λ-Αγγελεεε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Λ-Αγγελεεε. Δεν ειναι πουθενά  ώσπου νιώθω κάποιον απο πίσω μου αλλά δεν κάνω τον κόπο να γυρίσω τον κατάλαβα μόλις μπήκε στο δωμάτιο το  μεθυστικο του αρωμα  απλώθηκε στην ατμόσφαιρα. Με πλησιάζει πιο πολύ μέχρι που φτάνει στο λαιμό μου καθ με φιλάει αργά και βασανιστικά

Αγγ-Εισαι τόσο όμορφη..

Λ-Αγγελε του λέω χωρίς να γυρίσω ακόμα να τον δω.

Αγγ-Σσσσ μην πεις τπτ. Και ΜΡ ξαναφιλαει. Λοιπον μικρη μου γατουλα. Θα παίξουμε ενα παιχνιδι. Δεν θα γυρίσεις κ θα σου δεσω ενα μαντήλι ατα ματια σου και δεν θέλω κλεψιες κ με ξαναφιλαει στο λαιμό με πιο πολύ πάθος αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θα μείνει σημάδι.

Αγγ- σκοπός του παιχνιδιού ειναι όσο εγω θα κάθομαι στην άκρη και υα σε θαυμαζω εσυ με δεμένα τα ματια πρεπει να ψαξεις στο δωαμτιο για έναν μεγαλο φάκελο. Μόλις τοξ βρεις νικάς κι σε περιμενει ένα μεγάλο δώρο..

Λ-Ρε Αγγελε δλδ. Δεν ειναι κάπως. Αμα πέσω κ φάω τα μούτρα μ

Αγγ-θα ειμαι εκεί για ν σε πιάσω μ λέει και ανατριχιαζω ολοκληρη. Εντάξει ειμαι σίγουρη Οτι τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι..

Αγγ-Αρχιζουμε.

Λ-εμμ δεν είναι κ τοσο δύσκολο. Καλά παμε μέχρι που πεφτω πανω στην ντουλαπα κ απο πίσω μ ακούω χαχανητα.

Λ-Αυτο ηταν που θα με επιανες?

Αγγ-Συνεχισεεε γατουλα

Λ-Πφφ.

Που θα μπορούσε να κρύψει εναν φάκελο.. Και βεβαιααα. Κάτω απο το μαξιλαρι μου.

Αγγ-Εισαι πολύ κονταα πήγε να πει γατουλα αλλά τον εκοψααα

Λ-μην με πεις γατουλααααα

Αγγ- καλά κλααα. Γατουλααααα

Και μπινγκο το βρήκα κ λυνω το μαντήλι. Και ανοίγω το φάκελο. Εεε δεν το πιστεύω δυο αεροπορικά εισητήρια για Παρίσι..

Λ-Αγγελεεεε.. Δεν το πιστεύω οτι το έκανες αυτό

Αγγ-Για εσενα θα εκανα τα παντα μέχρι κ σφαίρα θα ετρωγα. Εισαι οτι καλύτερο μου έχει συμβεί συμπληρώνεις την ζωή μου και θέλω να σου κάνω αυτό το δώρο και ξερω πως απο πάντα ήθελες να πας στο Παρίσι.

Λ-Δεν ξερω τι να πω να ξέρεις εισαι απιστευτος ειτε μου κανείς δώρα ειτε όχι. Και σε αγαπωω. Je t' aime

Αγγ- τώρα κ στα γαλλικά? 

Λ- μωρο μου  νιωθω σαν να ειμαστε ηδη Γαλλία. Και πεφτω με φορά πάνω του και τον αγκαλιαζω.


Τέλος flashback


Πλευρα Λιανας

1 μήνας μετα

Αγγ- Λοιπον Λιανα Ανδριοπουλου θέλεις να με παντρευτεις??

Λ-Να το σκεφτώ λίγο? 

Και τότε......

























Γεια σας παιδιά. Τι κάνετε ελπιζω να είστε καλά γενικά έχω μια τάση να γράφω και να ανεβαζω νεο κεφάλαιο μεστα μαυρα μεσάνυχτα 😂🌠
Μακάρι να σας άρεσε αυτό το κεφ αν κ πολλοί θα με βρισετε που το έκοψα σε ενα τοσο κρίσιμο σημείο αλλά με το δίκαιο σας 😂♥❤
Αλλά θα ανέβει κεφ σύντομα. Τι πιστεύετε πως θα απαντήσει η Λιανα μας ναι ή όχι. Ιδού η απορία 😂
Γραψτε μου στα σχόλια
Και πάνω στη φωτο η Λιανα στον πύργο του Άιφελ 🗼🗼🗼







Τα λεμεε





Φιλάκια ❤❤❤

16&Pregnant Where stories live. Discover now