🔞 7 🔞

3K 163 20
                                    

Namjoon continua sa își sărute micuțul, masand ui burtica. El era mult mai experimentat ca Jimin, , reușind cu ușurință sa il domine. Continua sa ii exploreze fiecare bucățică din gura, facănd ui cercuri sub limba, jucându-se incontinuu.

Jimin si a pus manuța peste a brunetul-ui, oprind ul din ai mângâi burtica. Namjoon decise ca era timpul sa se oprească. Jimin începea sa se sperie, tremuratul ușor dându-l de gol.

—Bravo Minie. Spuse mangaindui parul, zâmbind lăsând la iveala gropite-le, dându-i un aer inocent.

Jimin il privea cu ochișori sai gigantici.

—Dada o sa iti de a bomboanele in forma de floricele pentru ca ai fost băiat cuminte.

—doare...șoptește lăsând capul in jos.

Brunetul rânjește vazand unflutura din pantaloni micuțului.

—Știu ca doare baby, vrei ca dada sa rezolve problema? Întreabă pe un ton suav, prinzând ui bărbia între degete, ridicandui fata.

Jimin era rozaliu in obraji, avea buzele umflate și pline de saliva.

Namjoon nu mai aștepta răspunsul micuțului ca il ia pe sus si il întinde pe canapea, plasându-se între coapsele acestuia. Jimin avea mânuțele la piept si ochii stans închiși

— Doar nu ți-e frica de dada, nu Minnie? Te ajut sa iti rezolvi problema. Ii șoptise, luându-i mânuțele între ale sale. MINNIE..... Mârâie, deja iritat de tăcerea micuțului.

—dada are grija de Minnie nu? Nu ii va face rău.... Șoptește micuțul. Namjoon se apleaca si ii săruta fruntea, zâmbind.

—Ai dreptate Minnie, dada nu iti face rău cat timp il asculți. Spuse coborându-si mana pe trupul fragil al micuțului, pana a ajuns la nasture le pantalonilor. Haide sa jucam un joculeț, o sa fie distractiv.

Jimin din nou nu scotea niciun sunet, doar il privea.
Namjoon ofteaza, deja exasperat de comportamentul micuțului. Tot ce face era sa il privească cu acei ochii inocenți, ce il făceau sa se simta vinovat....dar pana la urma el era Kim Namjoon, multe persoane ar muri doar pentru un sărut din partea lui.

Desface nasture, si il dezbracă grăbit. Nu mai avea timp sa fie pisalog. Pana la urma si el avea o problema destul de mare in pantaloni.

—Stai aici pana ma întorc. Spuse dandu se jos de pe micuț.. Merge grăbit in baie, ravasind toate dulapurile dupa o sticla de lubrifiant.

Cand insfarsit o gasise,zbură din baie pana la micuț.

Minnie, nu ai voie sa joci jocul asta cu nimeni inafara de dada,ne-am inteles?
Întreabă ridicand o sprînceană,  turnandu-și lubrifiant in palme.

—Da. Sporește urmărindu fiecare miscare a brunetului.

bun. Ai incredere in dada nu? Asta va durea putin dar va trece.

In următoarea secuna, intrarea micutului a fost penetrata lent ,dar adanc facandu-l sa scape un geamăt plin de durere si disconcort. Namjoon nu il compatimea, a folosi mai mult lubrifiat decat era necesar.

Iesea si intra lent in el, lăsându l sa respire liber. In scurt timip a considerat ca micutul e pregatit, asa ca si-a înlocuit degetele cu membrul sau. Blondul sa străbat de  durere, scoțând un tipat infundat. 

Relaxeaza te minnie.
Soptise plasand ui sărutări unede pe umeri si clavicula. Dar degeaba. Blondul era un dejaztru plangacios.

Partida celor doi nu dura mult, Jimin se pierduse din cateva penetrari, iar Namjoon dupa acea.

Namjoon statea in cada umpluta cu apa fierbinte, avandu l pe blond intre coapsele sale. Micuțul era atat de obosit  incat deabea mai respira. Brunetul adora la maxim comportamentul micutului. Pur si simplu i se supunea complet fara nicio obiecție  .

Namjoon ii trecu mana prin pletele blone, dându le pe spate.

—Haide Minnie, mergem la culcare. Spuse împingîndu ul puțin in fata pentru  a se putea ridica. Blondul avea ochii intredeschisi, iar daca Namjoon nu il prindea, cadea cu fata in apa ,atat de lipsit de puteri era.

Acesta oftează luandul pe sus. Oarecum era vina sa, deci trebuia sa aiba grija de . In timp ce se îndrepta spre dormitor,  remarca cat de plapand era corpul blondului.

La asezat cu grija pe așternuturi , punandu i o perna sub cap. La infofolit într-o patura pufoasa roz pal si a părăsit incaperea.

Nu avea de gand sa doarma cu acesta in acelasi pat. Sa strecurat in biroul sau, incepand sa lucreze la niște acte. Un gand ii fulgera mintea. Oare Jimin tine minte ce se întâmplă cand e in little space?

Moonchild. Where stories live. Discover now