I Hate You

550 43 2
                                    

,,Dipere co tady dělal?!" Zařvala na mě Mabel. ,,Já nevím! Nevím co tady dělal!"
Zařvala jsem na ni nazpět. ,,Něco tu ale určitě chtěl. Nevíš co?" Zeptala se Mabel s klidnějším hlasem. ,,Říkal něco že chce.... mě." ,,Ale proč Dipere?" ,, Nevím." ,,Už se o tom nebudeme bavit ok?" ,,Bylo by to lepší." Mabel se převlékla a já se otočil abych jí neviděl. Když už byla v pyžamu tak si šla lehnout. ,,Tak dobrou." Řekla mi Mabel. ,,Dobrou i tobě Mabel."

Nemohl jsem usnout. ,,Proč zrovna mě?" Řekl jsem si potichu sám pro sebe. ,,Asi půjdu do kuchyně....mám trochu žízeň."
Vstal jsem a pomalu šel ke dveřím. Otevřu dveře a pomalu je taky zavřu. Pak jsem šel po schodech dolů do kuchyně. Když jsem v kuchyni tak otevřu ledničku. Asi jsem do ní čuměl 2 minuty ale žádné mléko tam nebylo. Tak jsem ji zavřel a šel i pro sklenici a napustil studenou vodu. Bylo mi vedro tak jsem šel ven.

Po 5 minutách (když jsem byl venku) tak jsem zahlédl žlutý flíček (nebo jak to říct xdddd) šel směrem ke mě tak jsem vstal a šel ke dveřím. Jenže to bylo rychlejší a bylo to tam dřív. Najednou místo toho 'flíčku' tam stál Bill. ,,Už se zase vidíme Pine tree~."
,,Co tady chceš Bille?" ,,Už jsem to říkal Dipere. Chci tebe." ,,Ale proč mě?!"
,,Protože tě chci." ,, Nesnáším tě Bille! Tak mě nech být!" ,,Proč mě nesnášíš?" ,, Chtěl si ublížit mé sestře! Mé rodině! Všem okolo mě! Takže teď výpadni! Vypadni Bille! A už se nevracej!" ,, Dobrá.....jak je po tvém." A najednou zmizel. ,,Nesnáším tě."

Láska Není To Správné Slovo (billdipp)Where stories live. Discover now