I Liked This

486 42 0
                                    

Byl jsem někde na louce. Kolem mě nic. Žádný živí človíček. Vstoupnu a rozejdu se někam. Najednou uslyším smích. Otočím se a uvidím Billa jak má okolo sebe Mabel,Soose,Zlejdy a Wendy. ,,Ahoj Dippere~. Vidíš tohle? Víš co právě teď udělám?" Najednou měl v ruce nůž. ,,Ne ne ne ne....ne! Nedělej to prosím." Začínám plakat. ,,Ale proč pláčeš Dippere?"
,,Je to má rodina! Nech je jít!"
,,Proč bych měl?" ,,Co tu chceš!?" ,,Ty nevíš? Chci tebe~."  ,,Tak si mě vem ale je nech napokoji!" Najednou zmizí. Jen Bill tak stál. Šel pomalím krokem ke mě. Rozešel jsem se k němu o trochu rychleji. Najednou byl u mě pár centimetrů. Chytl mě za bradu a vrazil mi polibek.

Vzbudím se. Jsem celí zpocený. Okamžitě jsem šel do tureckého sedu. Rozdychávám to. ,,Co to byl za sen? Proč sním? Proč já?" Setkali mi slzy z očí. Najednou jsem uviděl žlutý flek. ,,Bille?" Zašeptám. Najednou mě někdo chytí ze zadu. Obejme mě. ,,Ahoj Dippere~. Zašeptá na zpátek. Hlavně se ho neboj. Počkat! Ty umíš číst myšlenky že? ,, Jasný že jo. A jsem na to pyšnej." ,,To nemusíš. A vůbec....co tu děláš?" ,,Viděl jsem ten sen. Chtěl jsem ti ho změnit ale ty ses zbudil. Bylo mi tě líto,tak jsem tu." ,,Aha? Tak zas můžeš jít. Jsem docela unavenej." Tak budu spát s tebou." ,,Ne ne ne já spím sám. A nebudeme se dohadovat."  ,,Ale Dippere." Kouknu se na něho (vidím ho protože jeho oči ve tmě trochu svítí xd),dělá psí oči,a na mě to vždycky působí. ,,Tak dobrá....ale nedotýkej se mě, a nic nedělej jasný?" ,, Dobře!" Úplně šťastný si lehne a já taky. Obejme mě. Nic mu ale neřeknu. Je to docela příjemný.

Láska Není To Správné Slovo (billdipp)Where stories live. Discover now