Where are I'm?

520 39 0
                                    

Celou dobu jsem byl divnej. I Mabel si toho všimla. ,,Děje se něco?" Řekla z ničeho nic. ,,C.co? Nic se neděje. Proč?" ,,Protože se chováš divně." ,, Nechovám." ,, Chováš." ,, Nechovám." ,,Chováš." ,, Máš s tím problém! Nemusíš se o mě starat!" Rozešel jsem se od ní pryč od ní. ,,Tak promiň." Řekla potichu s pláčem na obličeji. Ignoroval jsem jí a šel.

Už se stmívalo a já jsem šel lesem. Ani nevím jestli jsem šel dobře nebo špatně. Najednou všude okolo mě byla mlha. ,,Co se děje?" ,,Pine tree~." Slyšel jsem zase jeho hlas. ,, Bille! Kde jsi?! Neschovávej se!" ,,Jak říkáš Pine tree~.
Najednou mě někdo chytl ze zadu. ,,Pusť mě!" Nic se nestalo. Jen si ten dement dal na mé rameno hlavu ,, Bille! Nech mě jít!" ,,Ale mě se nějak nechce Pine tree." Najednou mi dal něco k nosu a já usl.

Vzbudil jsem se na nějaké posteli. ,,Kde to jsem?" Ruce i nohy jsem měl volně po posteli. Koukl jsem se kolem sebe. Byla to ložnice. Naštěstí tu nebyly nějaké mučící nástroje, za co jsem rád. Vstal jsem a koukl se na zem jestli tam něco není. Nic tam nebylo. Tak jsem si stoupl a šel ke dveřím. Byly zamčené. ,Ale no tak..." Šel jsem k oknu se kouknout ven. Byly jsme v lese. Musím říct že je to tu opravdu hezké. Uslyšel jsem jak někdo dává klíč do zámku. Rychle jsem šel do postele s dělám že spím. Dveře se otevřely a v nich byl Bill. ,,Nedělej že spíš Pine tree. Slyšel jsem tě." ,,Hmm...?" Vstávej. Dole máš snídani." ,,Jak mám věřit že v tom není jed? Hmm...???" ,,Vstávej..." A odešel.

Láska Není To Správné Slovo (billdipp)Kde žijí příběhy. Začni objevovat