2. Bölüm

509 55 77
                                    

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***


"Burada ne işiniz var Ajan Kang?" Merkezin güvenliklerinden biri RiJin'in önüne geçip adeta set olduğunda kızıl saçlı kadın gözlerini devirip gülümsedi.

"EXO Xiumin ne zaman solo çıkaracak diye şirketini darlayacağım da SM başkanın ev adresini öğrenmeye geldim."

"Pardon?" Güvenlik kafa karışıklığı ile konuştuğunda RiJin elinin tersi ile onu itip turnikelere yaklaştı.

"MinSung benim asabımı bozma hâlâ senin üstünüm yemin ederim iki seksen sererim seni yere." RiJin turnike kartını çıkarıp tam basacakken diğer güvenlik müdahale etmişti.

"Merkezden sürüldünüz kartınız bloke edildi."

"Bak bak seyredin şimdi." RiJin kartı havaya kaldırıp başta güvenlikler olmak üzere girişte onları izleyen herkese gösterdikten sonra turnikeye okuttu ve bütün girişte onay sesi duyuldu. "Ne oldu g*t oldunuz hepiniz?"

"Efendim-"

"Kes! Üstünüz olmama rağmen uyguladığınız bu muammelenin karşılığını alacaksınız. Korkun benden oğlum." Kızıl saçlı Ajan güvenliklere ve katta bulunan diğer Ajanlara şöyle bir bakıp asansöre doğru yöneldi.

"Kat 9.4, kapı kapanıyor."

Kang RiJin ona söylenen kata geldiğinde oradan oraya koşturan bir sürü Ajan görmüştü.

"Off konu Sehun olmasa bu KAOS'dan ne zevk alınırdı he."

"RiJinie!" BaekHyun koştura koştura kızıl saçlı kadına doğru geldiğinde RiJin kollarını açarak onu karşıladı. Ikili sıkıca sarılmıştı.

"Begonyam nerede?"

"Toplantı odasında. Ekibi toplamaya çalışıyoruz." RiJin kafasını salladıktan sonra etrafa göz ata ata BaekHyun ile birlikte toplantı odasına doğru yürümeye başladı.

"Minseok, tetikçi olarak Lay müsait mi?" Elindeki kağıtları karıştırırken gözüne takılan kişiyi Minseok'a sordun. Tekir gözlü arkadaşın kafasını sağa sola sallayıp dudaklarını büzdü.

"O Tayvan'a gitti."

"Çift taraflı ajan olmak da zor yahu." RiJin konuşmanızın ortasına atladığında Minseok şokla ona bakarken sen hevesle ayaklanmıştın.

"Gelmişsin."

"Geldim tabii Petunyam! Sana ihtiyacım var diyeceksin de ben gelmeyeceğim öyle mi?" Ikiniz birbirinize sıkıca sarılırken BaekHyun kıkırdayıp cebinden çıkardığı lolipopu ağzına attı.

"Af mı çıktı?" Minseok hâlâ aynı şaşkınlıkla konuştuğunda RiJin kaşlarını çatarak ensesine bir tane geçirmişti.

"Sen beni hiç özlemedin mi lan? Ne biçim arkadaşsın sen ya?" Kızıl saçlı kadın sitemkâr bir ses tonu ile konuşup toplantı masasındaki sandalyelerden birine oturdu.

Operasyon - Oh Sehun Oc Where stories live. Discover now