eve dönüş

47.4K 1.5K 460
                                    

Selamlarrr🦋

Oy ve yorum atmayı unutmayınn*

Lucas piknik sepetinden yiyecekleri çıkarttı ve örtüye koydu. çekingenlikle ona bakıyordum,beni yanına çekti. Bir sandviç ve meyve suyu verdi. Kendine de aldıktan sonra yemeye başladı bana baktığında yemediğimi gördü.

-"yesene şunu"

-"tamam"dedikten sonra yemeye başladım. kendimi çok yorgun hissediyordum çünkü lucas denen canavar kanımı içmişti. Meyve suyunun yarısında bırakmıştım sandvicide öyle. Bana kaşlarını çatarak baktı.

-"bitir"

-"doydum ve yorgun hissediyorum eve girsem?"

-"hayır. Burda duracağız beni ikiletme aksi halde bütün gece burda kalırsın"

-"tamam"dedikten sonra öylece yere bakmaya başladım. Lucas sinirlenip

-"yemeğini ye"dedi ama sesi sakindi.

-"ama doydum nasıl yiyebilirim?"

-"sessizce yemeğimi bitirmemi bekle"

başımı sallayıp öylece oturdum.

Lucas yemeğini bana bakarak yemeye devam etti,bakışları utanmamı sağlıyordu. rahatsızca yerimde hareket ettim. Lucas bitirdikten sonra birden bacaklarımı uzattı ve başını benim dizlerime koydu.

-"saçlarımı okşa"

-"a-ama.."

-"okşa"dedi. saçlarına ellerimi korkuyla değdirdim saçlarındaki yumuşaklık hoşuma gitmişti. yavaşça oynamaya başladım saçlarıyla...Lucas rahatlamaya başlamıştı,gözleri kapalıyken ona bakıyordum. Yüzü çok yakışıklıydı,bu yakışıklılığını kötülüğüyle harcıyordu. Belki normalde iyi biriydi ama bana karşı değildi.

Lucas ellerini bağdaş yapmıştı ve gözleri kapalıydı,mayışmaya başlıyordu.
Birkaç dakika sonra uyuya kalmıştı. lucasın saçlarına dalmıştım ve saati unutmuştum yarım saat gibi bir süre sonra yüzüne bakınca uyuduğunu anladım biraz durup nefes seslerini dinledim.

Onun yüzüne bakarken lucas birden gözlerini açtı ve göz göze geldik. ilkten kafamı çeviremedim ama sonra hemen başka yere baktım. Dizimden başını çekti.

Bacağını uzattı,başımı dizine koydu. Resmen put gibi duruyordum. Ellerini saçlarıma koydu ve okşamaya başladı. lucasın yüzüne bakıyordum.

Birden dudaklarıma öpücük kondurdu ve geri çekildi. şok olmuş şekilde yukarıya bakıyordum ama lucasa bakmıyordum. yine eğilince şoktan çıkıp kafamı çevirdim. Lucas sırıtıp alnımı öptü.

bu harekete daha çok şaşırmıştım çünkü alnını öpmek benimsemek anlamına geliyordu benim için. bu düşünceyle kalbim fırlar gibi atmaya başladı. Lucas gülümsedi,neye güldüğünü anlayamamıştım.

-"kalksam mı?

-"hayır,kal böyle"

hoşuma gitmişti saçlarımla oynanması ve lucasın elleri çok yumuşak,güzeldi.

-"a-ama böyle uykum geliyor"

-"uyu o zaman"

-"uyumak istemiyorum ki" lucas sırıtarak

-"ne yapmak istersin?"dediğinde hemen gözlerini kaçırdım.

-"seninle durmak istemiyorum"

-"o zaman duracaksın" net sesini duyunca itiraz etmedim. Lucas saçlarımla biraz daha oynayınca tam uyucaktım ki birden kafamı kaldırdı. Afallamıştım. Etrafıma bakıp lucasın gözlerinde durdum çok derin bir o kadarda çekici gözleri beni gözlerinde hapis ediyordu.

Vampirin KüçüğüWhere stories live. Discover now