• Game On•

426 48 10
                                    

Melinas POV

Είναι δύσκολος ο αποχαιρετισμός με τον Χαβιέρ αλλα πλέον εχω μια ελπίδα , είναι ζωντανός και θυμάται, δεν περιμενα ποτε ενα χαστουκι να τον συνεφερει τοσο γρηγορα , ειναι αστειο αλλα συναμα ειναι η πραγματικότητα.

Δεν ξέρω αν πάνε καλά αλλά θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από όλα αυτά, θα παλέψουμε όπως κάνουμε κάθε μέρα να είμαστε μαζί , πλέον δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την κόρη μας, είναι η δύναμη που αντλούμε για να φέρουμε την ισορροπία μας.

Όπως είμαι με το σεντόνι ξαπλωνω και μυρίζω το άρωμα του στα σεντόνια πως λέει και το τραγούδι ,μες στα σεντόνια μυρίζει ακόμα η δικιά σου αντρική Κολωνία.

Πρέπει να συγκεντρωθώ, μπορεί να θυμήθηκε ο Χαβιέρ αλλα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι και κοιτάω την Μελίτη που είναι ήρεμη και κοιμάται καθώς μυρίζω το άρωμα που άφησε στα σεντόνια ο Χαβιέρ, δεν κρύβω την ενόχληση μου που μύρισε η Αντζελίνα με το άρωμα του και δεν μου φεύγει από το μυαλό ότι ίσως έχουν κάνει έρωτα, κλείνω τα μάτια μου με τα χέρια μου και προσπαθώ να διώξω οποιανδήποτε εικόνα που έρχεται στο μυαλό. Κοιμήσου Μελίνα από αύριο ξεκινάει ένας ατελείωτος αγώνας επιβιώσεις.

*επόμενο πρωί *

Αφού ακτινοβολούν στο δωμάτιο οι ζέστες ακτίνες ήλιου αρχίζω να ξυπνάω με δυσκολία, ωσπου ακούω την Μελίτη να κλαίει τότε πετάγομαι στον αέρα και πηγαίνω να την δω ,ειναι τοσο όμορφη.

ακούω από πισω μου τον χουλιο που μπήκε χωρίς να χτυπήσει και συνειδητοποιώ ειμαι γυμνή, δεν πρόλαβα να βαλω κάτι από εχθές.

" καλημέρα...Αααα Μελίνα από ποτέ κοιμάσαι γυμνή " λέει και καλυψε τα μάτια του.

" να μην σε νοιάζει πόρτα δεν έχεις σπίτι σου να χτυπήσεις " του φωνάζω και αρχίζω να ντύνομαι.

" άνοιξε τα " τον διαταζω και τον βλεπω τον κακομοίρη να έχει γίνει κόκκινος από την ντροπή του .

" συγνωμη, ήρθα να μιλήσουμε για κάτι σοβαρά "λέει και αλλάζει κατευθείαν τον τόνο της φωνής του.

" και εγω και θα μιλήσω πρώτη από σήμερα κι ολας θα μπω στους lions στην θέση του Χαβιέρ μην φέρεις αντίρρηση γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα περάσει το δικό μου " του λεω αυστηρά και με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια , είμαι πεπεισμένη ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο να ακούσει.

•Hermosa •Where stories live. Discover now