8. Mám na výběr?

4K 149 10
                                    

,,Does he know you could move it like that?
Woah-oh
Does he know your out and I want you so bad
Woah-oh
Tonight, you're mine, baby
Does he know that you'll never go back?
Woah-oh
Does he know?" dozpvají kluci další svou písničku. Již třetí v pořadí. Ano správně jste pochopili, už jsme tady venku u podia a "zábava" začala. Samozřejmě první co všichni, až na mě, zde chtěli aby kluci zazpívali. Takže já jen stojím a koukám na podium zatímco všichni kolem mě nadšeně hulákají a zpívají spolu s klukama. Dokonce mi přišlo , že pokaždý když Liam zpíval, koukal směrem ke mně,ale to se nejspíš jen opět ozvala moje stará stránka. Každopádně po ohlušujícím potlesku kluci slezou z pódia a objeví se tam Tom.

,,Fajn tak to by stačilo. Děkujeme kluci,ale teď je řada i na některé z vás, takže jako první se mi nahlásila Anita Witt, tak jdeme na to." usměje se Tom načež na podiu se objeví ona holka,které všichni zatleskáme, dokonce i včetně mě a ona začne zpívat Shout out to my ex. Tu písničku mám ráda a tak si jí začnu s holkama odemě z chatky zpívat tak nějak taky, a dokonce spolu i tak trochu blbneme jakože se chytneme az ruce a pohupujeme se. Ani neváím jak,ale najednou se vlastně cítím fajn a jakoby jsme byly fakt kamarádky. Následuje ještě několik rytmických písniček, kdy tak nějak blbneme. Když zase hudba na chvíli utichne otočím se tak někam za sebe a můj pohled se střetne s tím hnědým čokoládovým. Liam však hned uhne,když zjistí,že jsem si ho všimla.

,,Já si jdu pro pití." řeknu jakoby nic, zpět nahazujíc svůj typický poker face a vydám se do jídelny, kde máme připravený nějaký štávy vlastně nonstop celý den. Napustím si tedy do kelímku štávu a začnu pít. 

,,Půjdeš zpívat ?" ozve se najednou ve dveřích Liamův hlas a já se opět leknu až se málem poliju. Já už ho fakt zabiju.

,,Sleduješ mě nebo co ?" otočím se na něj a položím kelímek na stůl.

,,Já se ptal první." rozejde se směrem ke mně,až se zastaví těsně přede mnou.

,,Ale moje otázka je důležitější." namítnu.

,,No to nevím, protože promiň,ale kdo je tady světová hudební celebrita ? "zeptá se přičemž se sebevědomě zašklebí.

,,Okay, když to je takhle ty celebrito, tak si vystačíš sám se svým egem." zvednu jedno obočí a chci ho obejít a odejít,ale on mě téměř hned zastaví.

,,Počkej teď vážně, půjdeš zpívat ?" zeptá se a nejednou vypadá jakoby malej lehce ustrašenej kluk. 

,,Ne." rozhodnu se mu tedy odpovědět.

,,Proč ?" zajímá se. Jo myslím to vážně. Jeho to fakt zajímá.

,,Nechci ti způsobit šrám na tvým obrovským egu, až byjsi zjistil,že zpívám líp jak ty a navíc mě to tady nebaví tak nevidím důvod proč bych ještě těm lidem tady zpívala." ušklíbnu se.

,,Nefandi si prcku, zas tak dobrá nejsi,aby jsi měla na mistra jako já. Na tom musíš ještě chvíli pracovat." opráší si imaginární prach z ramene. Ani nesithnu nic podotknout na jeho rejpání do mé výšky, protože on hned dál pokračuje. 

,,A navíc jsi docela vypadala,že se bavíš,když jsi tam zpívala s těma kamarádkama." 

,,To nejsou moje kamarádky, jsou to jenom holky se,kterejma bohužel sdílím společnou chatku." opravím ho. Načež on protočí očima.

,,A jedna z nich je mimochdoem tvoje sestra." uchechtne se.

,,Jo to taky." trochu se zasměju,ale hned opět přestanu,protože on se začne tak zvláštně usmívat. 

Another Camp Story (L.P.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat