14. Jde o Kathy

3.5K 138 22
                                    

,,Fajn Amy uklidni se, třeba to ještě neviděla, třeba volá jen tak." snažím se uklidnit zatímco mířím směrem k mé chatce a s hlubokým nádechem hovor příjmu.

,,A-ano ?" vykoktám ze sebe a mám sto chtí si jednu vrazit za to koktání. 

,,Čau kočko, tak co jak to jde na táboře ? Už tě to tam začíná bavit ?" zeptá se docela milým hlasem. Že by to video opravdu neviděla?

,,No, je to tady pořád stejnej opruz. Všichni jsou úplně vypatlaný, už se nemůžu dočkat domů." odpovím jí a dojdu až za mojí chatku kde si sednu do trávy. 

,,Jo ? Jsi si jistá ? Víš já jsem viděla  jedno takový video a to mě trochu znepokojilo. Víš o jakým videu mluvím ?" zeptá se a z jejího hlasu najednou vyprchala všechna milost. Fajn co můžu udělat víc než zkusit dělat že o ničem nevím ?

,,J-jaký video ?" dělám tedy blbou.

,,Jaký ? Sakra to co Liam přidal na instagram na mystory, jste tam na nějaký lodi a on tě tam sakra schazuje z loďky. Můžeš mi říct jak je něco takovýho možný ? A jakto,že to ještě ke všemu přidal hm ?" zvedne hlas a moje ruce se opět šíleně roztřesou.

,,J-já nevím sakra. Ani jsem nevěděla,že to Niall natáčel. Liam je prostě blbec, připlaval ke mně a stáhnul mě do vody. Nevím proč to udělal. Co jsem sem přijela jsme spolu neprohodili ani slovo." snažím se lhát co nejvíc to jde, to je moje poslední naděje.

,,Jo a jak je možný, že když jsi teda vyplavala na povrch něco jste si tam začali povídat ještě než video skončilo hm ?" zeptá se.

,,To jsem mu nadávála, co dělá co si to dovoluje stahovat mě do vody." odpovím, vlastně pravdivě.

,,To mě,ale vůbec nezajímá, myslela jsem,že jsme si rozuměly,když jsem tě před rokem vzala k nám do party a než si odjela na tenhle debilní tábor. Pravidla byly jednoduchý, drž se dál od kluků ze skupiny a hlavně od Liama. Já myslela,že jsi tomu tenkrát rozuměla,ale jak vidím tak ne." její hlas je stále hnusnější a mrazivější.

,,Ale...." snažím se něco namítnout přičemž už cítím slzy v mých očích.

,,Já se snažila bejt hodná, fakt jo,ale nějaký lidi se hold neponaučí....." 

,,Kathy." oslovím jím prosebně.

,,Ne, žádný Kathy, odedneška to bude tak jako to bylo dřív. Končíš v naší partě a budeš zase nicka ze,který si bude celá škola dělat srandu. Budeš zase nula." zákeřně se zasměje.

,,Ale Kathy notak, já za to fakt nemůžu." dostanu ze sebe zatímco mi po tváři steče první neposedná slza.

,,Smůla,každopádně se těš, protože já už se září nemůžu dočkat. Udělám ti ze čtvrťáku peklo to si piš. Jo a mimochodem, mám tady u sebe Sama, samozřejmě váš vztah končí kdyby ti to nedošlo. Jo a mám ti taky vyřídit,že jsem v posteli mnohem lepší než ty. Tak si dál hnij tam kde jsi, my si jdeme dát další kolo a já se na tebe už moc těším v září, bude to sranda. Alespoň pro mě teda, pro tebe moc ne. Paa." řekne a mě už se z očí kutálejí slzy jedna za druhou.

,,Kathy počkej,no tak." snažím se jí ještě zastavit,ale to už se ozve jenom pípaní značící, že hovor skončil. Položím, naštvaně mobil vedle sebe do trávy a přitáhnu si kolena k bradě, obejmu je a prostě začnu brečet jako malá holka. Ano já, miss "perfektní" tady prostě bulím jak želva. Tímhle skočnil můj život. Nemůžu se do tý školy vrátit, nechci zažívat, to co první dva roky tam, fakt nechci.Já to nezvládnu. Znovu už ne. Ani pořádně nevím co se mi honí v hlavě, je to jakobych byla v úpně jiným světě,všechny myšlenky se mi tam motají a probudí mě až ruka na mých zádech.

,,Amy." ozve se hlasitě mužský hlas blízko mě a já jakobych se probudila a lehce sebou trhnu, dívajíc se do zářivých hnědých očí.

,,Promiň,mluvil jsem na tebe,ale nereagovala jsi. Zayn říkal, že semnou potřebuješ mluvit. Co se stalo ?" kouká na mě tak starostlivým pohledem.

,,Nic, už je to jedno." začnu si rychle otírat oči, tohle neměl vůbec vidět sakra. Rychel sklopím pohled, aby neviděl další slzy valící se z mých očí a stoupnu si. Chci od něj rychle odejít,ale to by nebyl on, kdyby se jeho ruka neobmotala kolem mého zápěstí a já se tak nemusela otočit zpět na něj.

,,Neříkej,že se nic neděje když tady brečíš." smutně na mě kouká a palcem mi setře jednu z mnoha slz,které mi stékají po tvářích. A potom, ani nevím jak, se to stane. Najednou jsem u něj v náručí a on mě pevně objímá. Zavrtám hlavu do jeho hrudi a ruce obmotám kolem jeho pasu a prostě nechám stékat slzy z mých očí. Už ani nevzlykám, jen mi prostě tečou slzy zatímco Liam mě hladí po zádech a já musím říct,že mě to opravdu uklidňuje. 

,,Řekneš mi co se teda stalo ?" zeptá se po chvíli,kdy takhle jen tak stojíme a já jsem stále klidnější a klidnější.

,,Já.....asi o tom nechci mluvit." řeknu trochu tišeji než normálně mluvím.

,,To chápu,ale když mi to řekneš tak se ti určitě uleví. Třeba ti dokážu pomoc." věnuje mi povzbudivý úsměv.

,,Myslím,že s tímhle mi nepomůže nikdo, ale jestli chceš opravdu plýtvat svůj čas na mě....." pokrčím lehce rameny, vlastně mi je už asi všechno jedno.

,, Tohle není plýtvání." zákroutí s úsměvem hlavou a tak se spolu posadíme do trávy, ale on se stále drží blízko u mě a ruku má danou kolem mých ramen. A mně to kupodivu nevadí. Naopak,vím že mě tím podporuje.

,,Jde o Kathy." začnu s povzdechem.

,,O tvojí nejlepší kámošku ? Stalo se jí něco ?" zeptá se hned,načež já zakroutím hlavou.

,,Už nejsme nejlepší kamarádky, vlastně jsme nikdy nebyly." kouknu na něj a poté odvrátím pohled kamsi do dálky a dám se do vyprávění. Kdyby mi ještě před týdnem někdo řekl,že tady budu sedět s Liamem Paynem a budu se chystat mu říct všechno to co nikdo neví, tak bych se mu asi vysmála do obličeje.

No osud to očividně takhle chtěl...

Hezký večer. Tenhle díl je o něco kratší než jste poslední dobou zvyklí, ale to je proto že jsem díl kterej jsem dnes napsala musela rozdělit na dva, protože měl 2600 slov :D a já to nemohla lépe rozdělit, upsiky no, tak se těšte zítra na pokračování. Niki <3

Btw. Konečně jsem složila tu rubikovu kostku. Woho.

Q: Jakou příchuť popcornu máte nejradši?
A: Slanej!!

Another Camp Story (L.P.)Where stories live. Discover now