11.Jak já ho nesnáším

4K 162 52
                                    

,,Tak fajn, rozcvička pro dnešek stačí. Teď k plánu dne,který dnes nebude sice nějak nabitý,ale doufám ,že o to víc zábavný. Po snídani budete mít všichni chvilku na to,aby jste se převlékli do plavek, protože pojedeme na lodičky. Určitě je váš tady spousty, které jste třeba na vodě nikdy nebyly,ale nebojte se. Než vyrazíme na cestu tak budeme mít dost prostoru na to si všechno vyzkoušet. Navíc řeka co tady teče není nějak prudká, naopak je docela klidná takže se není čeho bát. Vemte si tedy asi plavky doporučuji,protože dneksa jak už cítíte je opravdu vedro,ale klidně si vemte třeba kraťasy nebo tričko jak kdo checete. Vím ,že nejste malý,ale pro jistotu vám říkám, aby jste se taky všichni namazali krémem, aby jste se nespálili a vemte si sebou všichni pití. Celkově pojdeme tři hodiny protože ta řekla je dokola, takže se vrátímě opět sem,ale bude to chvíli trvat. A lodě máme po dovu nebo po třech takže se rozdělte do dvojic a trojic. No a odpoledne po obědě si dáme turnaj ve volejbalu, kdy budete po oddílech. Tak a teď už běžte na snídani. Za hodinu tady už všichni nachystaný vyrazit." oznámí nám Tom plán na dnešní den. Jen kdyby jste se ptali,tak až do teď vše probíhalo jako každý jiný den. Ráno jsem potichu vstala a šla běhat. Samozřejmě tam byl Liam,který běžel semnou, ale nijak extra jsme si nepovídali,protože já prostě měla sluchátka jako vždy. Takže nic zajímavého.

,,Ségra pojedeme spolu ?" zeptá se mě El, zatímco všechny míříme na snídani.

,,Jo, klidně." pokrčím rameny.

,,Fajn a my pojedeme takhle tři. teda pokud necheš náhodou jet s Liamem ? Já myslím,že by si dal říct." pozvedne Anne několikrát obočí a hlavou naznačí někam za mě zatímco se všechny zasmějou a já se tím směrem podívám a všimnu si Liama,který s klukama míří do jídelny a kouká mým směrem. Když si všimne,že na něj koukám tak na mě mrkne naščež já protočím očima a pohled vrátím zpět na holky.

,,Jediný co bych s ním na tý vodě dělala by bylo to,že bych ho utopila v řece." ušklíbnu se načež ony se opět začnou smát a poté už tedy zelezeme dovnitř a pustíme se do snídaně.

Obleču si svoje černé plavky.(média) a tmavě modré kraťásky. Nahoře si však nechám jen tu plavkovou podprsenku. Namažu se krémem a opustím koupelnu.

,,Tyjo holky já se těším, bude to super. Už jsem jednou byla takhle na loďkách a fakt to byla zábava." usmívá se Chloe. 

,,Jo bude to sranda,až se někde vyklopíme." zasměje se Peyton a ostatní se k ní přidají.

,,Ale zdá se,že tady naše "miss nenávidím táborový aktivity" se moc netěší." uchechtne se Anne a koukne na mě.

,,Ne to se teda netěším. Půl hodiny jsem se ráno dělala s tím líčením a teď abych to všechno zase odličovala. Ten makeup je sice voděoodolnej,ale pochybuju,že vydrží,když se potopím celá pod vodu. Ta řasenka asi jo,ale u toho zbytku fakt pochybuju. Jednou jsem se s tím sprchovala a ten makeup to stejně moc dobře nevydržel." trochu naštvaně si sednu na postel a začnu se tedy odličovat. Jediný co si nechám je ta řasenka. Holky opět chytnou výbuch smíchu.

,,Hahaha fakt vtipný smát se cizímu neštěstí. Jen,nám to mohl říct včera večer a já bych si dnes dala jenom řasenku a nazdar." protočím očima,ale taky se nakonec musím zasmát,protože mi vlastně až teď dojde jak je moje rozčilování nepodstatný. Jsou horší věci, no ne.

,,Sorry,ale byla jsi fakt vtipná jak jsi byla rozčílená. Div ti neshořely vlasy." a samozřejmě se naší chatkou ozve další výbuch smíchu,který je vytvořen námi všemi.

,,Myslím ,že tady je něco špatně."zamračím se. Už jsme nějakou dobu tady na vodě a teď jsme zrovna potřebovaly zatočit, aby jsme se vyhnuly kamenu,ale místo toho jsme se tak nějak začaly točit dokola. Vlastně se divím že jsme se ještě nepřevrhly.

Another Camp Story (L.P.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat