🌙

674 88 28
                                    

------------------------
jung jaehyun || 011519
salı.

johnny artık düzenli olarak benimle konuşuyor. bir hafta oldu. sonunda okuldaki öğrencilerden biri olduğumu fark etti, bu yüzden boş sınıfta benimle konuşmaya başladı.

insanlar beni bir kez onunka görürse, ben de ondan yavaş yavaş uzaklaşmak zorunda kalırım, bu yüzden benimle konuşurken görülmemesi lâzım.

aslında, benden ya da herhangi bir şeyden utanmasına gerek yok, ama bunu kendi iyiliği için yapıyorum. bunu bir gün anlayacak.

bir dahakinde, benimle konuşmaya başladığında spor salonundaydık. johnny'nin genelde buraya geç geldiğini bildiğim için yavaş yavaş hazırlanıyordum. bunu fark etmiş olmalıydı, çünkü hazırlandıktan hemen sonra benimle konuşmaya başladı.

bunun hiçbir anlamı yok, ama bu ilgiden zevk alıyorum. öğretmenlerimizin bazen ne kadar sinir bozucu olduğu gibi önemsiz şeyler hakkında konuştuk, bana espri bile yaptı.

esprileri beni mutlu ediyor, bu yüzden benimle daha fazla konuştuğunu düşünüyorum. belki de, mark ya da jungwoo esprilerinden sıkıldığı için benimledir.

benimle konuşmasının sebebi her ne olursa olsun, onun için sonsuza kadar minnettar olduğumu bilmesini istiyorum. böyle muhteşem bir çocuğu yakından tanıma şansım olduğu için minnettarım.

gerçekten.

angel::johnjaeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin