7.

1.3K 66 12
                                    

Heey lieve lezer, ik adviseer jullie om deze geweldige schrijfster te volgen. Haar boeken zijn heel leuk om in te lezen geloof me! -yasminee ❤️

 Haar boeken zijn heel leuk om in te lezen geloof me! -yasminee ❤️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Safae

Met opgedroogde tranen worden mijn ogen langzaam geopend. De woorden die Oualid gisteren aan mij had verteld brak mijn hart in duizenden. Eerst wist ik niet zeker of hij serieus was, maar nu wist ik het zeker.

Ik stond op en zag dat Oualid niet in bed lag, volgemsij sliep hij op de bank. Ik gaapte en liep naar Anouar's kamer. Hij lag niet in zijn bed? Hij zou vast wel met Oualid zijn. Ik liep naar de badkamer en Oualid liep langs mij. 'Maak je klaar we gaan naar mijn moeder, schiet op want bij jou duurt het altijd jaren' zei Oualid heel kil. Hij keek mij niet eens aan. Ik nam een korte douche en maakte mezelf lichtjes op. Ik trok een simpele outift aan maar ook weer niet te simpel want tis wel mijn schoonfamilie, ohja, ex-schoonfamilie:

 Ik trok een simpele outift aan maar ook weer niet te simpel want tis wel mijn schoonfamilie, ohja, ex-schoonfamilie:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pakte Anouar's babytas en stopte wat luiers, melk, van alles wat een baby nodig heeft. Ik liep met die tas naar beneden en zag dat Oualid al weg was gegaan met Anouar. Waarom kan hij niet gewoon op mij wachten? Ik liep naar de garage en zag dat de auto al was opgestart. Ik liep snel naar de auto toe en stapte in. 'Heb je Anouar wel eten gegeven?' Vroeg ik aan Oualid. Hij negeerde mij en begon te rijden. Ik zuchtte en keek kort naar Anouar. Hij sliep.

We kwamen aan bij mijn schoonfamilie en ik tilde Anouar op in zijn maxicos. Oualid belde aan en we wachtte aandachtig totdat de deur werd geopend. 'As SalamuAlaikum' riep Oualid's moeder. 'Alaikum as Salam' zei ik terig en ze trok mijn in een stevige knuffel. 'Oualid je mag ook wel eens lachen hoor!' Zegt Esma. De moeder van Oualid. "Salam yemma" zei Oualid en hij kuste haar voorhoofd. 'Kom binnen mijn lieve schatjes' zei Esma. Ik maakte mijn voeten schoon en liep de woonkamer in. Ik zag niemand dus ging ik op de bank zitten. 'Anouar is vast moe mijn mooie kleinzoon' zei Esma en ze legt ne3ne3 thee op tafel. 'Haha ja klopt, hij slaapt de laatste tijd veel' zei ik lachend. Oualid ging aan het andere gedeelde van het bankstel zitten en keek naar zijn moeder. 'Hoe gaat het jullie?' vroeg Esma. Ik slikte kort en keek Oualid aan. 'Goed. Allah beschermt ons elke dag' zei Oualid. 'Ik was even bang dat het slecht ging tussen jullie, jullie kwamen niet meer zovaak langs' zei Esma. Ik glimlachte zwakjes naar haar en keek naar de grond. 'Yemma kan je een tijdje op Anouar letten?' Vroeg Oualid opeens. Ik keek hem raar aan. Zomaar zonder met te overleggen zegt hij dat.

'Waarom?' vroeg Esma. Ik keek Oualid aan en hij mij. 'Wij moeten veel werken en onze oppas heeft het druk' zei Oualid. 'Oke dat is prima ik ga voor het zorgen' 'Oualid hoezo heb je niks tegen mij gezegd hierover?!' vroeg ik zachtjes. Hij keek me aan met een blik van dat ik mijn mond moest houden. 'Je bent het vast vergeten' zei Oualid nep. Esma keek ons maar aan en trok haar wenkbrauwen omhoog. Oualid stond op en deed zijn broek goed. 'Yemma wij gaan weer we wouden alleen Anouar brengen' zei Oualid en hij gebaarde mij dat ik moest opstaan. 'Zo snel al, blijf nog even alsjeblieft?' 'Sorry Yemma me moeten werken. Safae kom we gaan' zei Oualid. Ik gaf Esma een omhelsing en Oualid duwde mij voorop. We liepen weer terug naar de auto.

'Wat was dat nou weer?' vroeg ik boos aan Oualid. Hij keek mijn kant op en pakte mijn hand beet. 'Zet mij nooit meer zo voorschut bij mijn moeder heb je gehoord?!' Siste hij in mijn gezicht. Ik keek hem onbegrijpelijk aan. 'Wat is er mis met jou de laaste tijd ik ben echt helemaal klaar met jou!' Schreeuwde ik anar hem. Hij reed zoner iets te zeggen weer terug naar huis. Ik smeet de de hard dicht en liep gelijk naar boven. 'Wat ga je zomaar mijn auto zo hard dichtslaan?' Riep Oualid boos. Ik liep verder en hij trok mij terug. 'Wat raak je mij aan Oualid?' vroeg ik boos. Hij pakte mij vast bij mijn pols. 'Dit komt allemaal doordat je vreemdgaat, ik zweer als ik erachterkom wie dan verbrand ik hem levend!' Zei Oualid boos.

Ik voelde tranen in mij opkomen en begon te trillen. 'Hoe durf je zo te praten tegen je vrouw? Heb je geen manieren meer ofs?' vroeg ik boos aan Oualid. 'Kankerop met je manieren ga ik vreemd nee toch?' Zei Oualid boos. Ik smeet een bord op de grond. "IK BEN NIET VREEMD GEGAAN!' Schreeudw ik heel hard. Oualid keek me geschrokken aan.

'WOLLAH IK BEN ECHT KLAAR MET JOU! IK DACHT DAT DIT WEL OVER ZOU GAAM MAAR HET STOPT MAAR NIET JE MAAKT ME ONGELUKKIG IK WIL NIET DAT MIJ KIND MIJ ZO ZIET OUALID!" Hij keek me sprakenloos aan. 'Je schreeuwt weer voor niks Saf-' 'NU IS HET GENOEG PAK JE SPULLEN EN GA IK BEN ECHT KLAAR MET JOU OUALID IK ZWEER ROT OP!' Schreeuwde ik en tranen gleden over mijn wangen.

'Hoe bedoel je rot op?! Dit is mijn huis broer!' riep Oualid. 'Nu ben ik opeens een broer voor je? Je doet me echt pijn Oualid ik zweer het je. Ik kan niet meer van je houden mijn liefde voor jou is gewoon weggegaan. Ik wil dat je je spullen pakt en verdwijnt. Anders bel ik de politie' zei ik zachtjes. Oualid keek me boos aan en liep weg. Ik hoorde hem nog de deur hard dichtslaan. Ik barste meteen ine tranen uit. Oualid is zo erg veranderd. Het breekt mijn hard dat het zo moet lopen. Wat heb ik verkeer gedaan dat dit mij wordt aangedaan. Ik hield zoveel van die jongen en kijk wat hij me aandoet?

~

Ik ging met Aleyna naar de supermarkt. We wouden boodschappen gaan doen. 'Kom even bij wijn' zei ik tegen Aleyna als we bij de babyafdeling waren. 'Isgoed' zei Aleyna. We kochten andere benodigde spullen en daarna bracht ik Aleyna mee naar mijn huis.

Aleyna en ik keken een film op netflix. Ik dronk mijn wijn en chips en Aleyna at alleen chocola. Het maakt niet uit welke afleiding dan ook, ik denk alsmaar aan Oualid...

-

Bij 20 stemmen verder❤️

I Trusted You.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu