1

3.5K 42 0
                                    


7óra van és már megint szól az a kurva ébresztő. Ezt utálom legjobban. Komótosan keltem ki az ágyamból és mentem le egy kávét csinálni. Megetettem a cicámat és elmentem fürdeni. Fürdés után felöltöztem és lementem reggelizni.

-Megint késésben vagyok, bazd meg.-gyorsan felkaptam cuccomat és beültem a Dodge challenger autómba. Tudom nem túl lányos autó, meg inkább izomautó, mégis ez a kedvencem. Ez vagyok én egy motorozó, boxoló nyomozó.

10perc múlva odaértem a munkahelyemre és gyorsan felsiettem az emeletre. Bementem az irodámba és leültem. Pár perccel később a főnök robogott be hozzám.

-Kamilla, ki kéne menned helyszínre.-mondta nekem. Jó reggelt önnek is. Köcsög fasz.

-Mi történt?-kérdeztem.

-Drog túladagolás, halott 30as férfi.

-Nora jöhet velem?

-Nem, most Mark megy.

-Oké.

*Időugrás*

Megérkeztünk a helyszínre. Tipikus kurva nagy villa, ami valószinűleg a dealerek egyik nyaralója. És itt a dealerek alatt drogot értek, igen. Valószinűleg a maffia van benne, már 2 éve üldözi őket a cég. Engem egy hónapja helyeztek át a feladatra, mivel előző kollegám, akinek meg kellett volna találnia őket meghalt. Vagyis igazábol meggyilkolták. Máig nem tudjuk ki volt az, valószinűleg a főnökük dühös lett, hogy megtalálta az FBI egyik embere, ezért eltüntette a tanút.

A ház tele volt alkoholos üvegekkel, műanyag poharak összevissza dobálva, szemét mindenhol. És persze a holttest. Találtunk drogot is eldugva. Gondolom nagy buli lehetett tegnap. Ujjlenyomatokat találtunk, amit el kezdtünk elemezni. Megtaláltuk a főnökük ujjlenyomatát. Annak a seggfejnek, akit a cég már 2 éve üldöz. Tóth Bence . Persze eddig sose sikerült lecsukatnunk, mindig valahogy megúszta. Vagy pénzzel intézték el vagy nem volt bizonyítékunk. Személy szerint én még nem találkoztam vele, de azt mondják, hogy nála veszélyesebb és befolyásosabb ember nincs a világon. Benne van minden mocsok dologban, amit el tud az ember képzelni. Ez alatt értem az illegális drog és fegyver csempészést, prostitúciót és persze rablás, lopás stb.
Minél erősebben próbáljuk megkerseni és elkapni, annál kevésbbé találunk nyomokat.

Mondtam a nagyfőnöknek, hogy hagy épüljek be, mivel kiderítettük, hogy melyik bárba szokott járni, de nem engedte meg. Úgy érzem, akkor a tudta nélkül kell megcsinálnom.

Fel a kezekkel!🔞Where stories live. Discover now